как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 119 776
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 465
Така е, Абсурт, някои хора са си закоравяли и не се променят. Такива егоисти и женкари си остават сами. В края на живота си се оплакват как никой не ги поглежда, но е късно.

# 466

ПП. Мислим еднакво, според мен........ Peace

Напълно вероятно  Laughing  Peace

# 467
  • Tам през Атлантическия океан
Скролнах първите две стр. от темата  Wink
Захапахте авторката от подигравки  Wink .....представих как може нЕкои от  железните мЪжове на ССФ да се пускат по такива бързи пързалки  Sunglasses

# 468
Скрит текст:
Ами Светецо , Бг-реалността е малко по-друга. По-закостеняло е мисленето. Сам виждаш , че някои потребители изобщо не приемат мнение, различно от тяхното.
Абсурд, темата не е за мен. Peace
"Закостеняло мислене" е любим израз на всеядните..
ПП. Няма значение за кого е темата- имаш мнение, защо не го защитиш? Peace

Всеки човек се чувства по различен начин. Примерно според мен жена , която върши повечето домакинска работа е унизена слуга. Но тази унизена слуга може да се чувства прекрасно, следователно тя не е такава. И аналогично - ако някой си мисли за мен , че съм пропаднала , защото съм имала неангажиращи връзки , негов проблем. Аз съм ги искала съзнателно и се чувствам добре , че съм се забавлявала. В една друга тема показах какво е хубаво женско тяло за мен и след мен една потребителка посочи тяло, което за мен беше сланинесто , лоесто и анти-красиво . Всеки с вкуса си. За мен жена с къс врат и голям нос е грозна за друг е чаровна. За мен майчинството съсипва "дамата" у жената , за други - майчинството разкрасява и т.н. Мисля. че се аргументирах.  Sunglasses

# 469
  • София

Всеки човек се чувства по различен начин. Примерно според мен жена , която върши повечето домакинска работа е унизена слуга. Но тази унизена слуга може да се чувства прекрасно, следователно тя не е такава. И аналогично - ако някой си мисли за мен , че съм пропаднала , защото съм имала неангажиращи връзки , негов проблем. Аз съм ги искала съзнателно и се чувствам добре , че съм се забавлявала. В една друга тема показах какво е хубаво женско тяло за мен и след мен една потребителка посочи тяло, което за мен беше сланинесто , лоесто и анти-красиво . Всеки с вкуса си. За мен жена с къс врат и голям нос е грозна за друг е чаровна. За мен майчинството съсипва "дамата" у жената , за други - майчинството разкрасява и т.н. Мисля. че се аргументирах.  Sunglasses
Аргументира се за неща, които не съм и помисляла да те питам.
За това, което те питах, дума не обели, но си в правото си- каквото искаш, това ще аргументираш. Peace

# 470
Розичка бърка "дама" с "мадама". Криворазбрана цивилизация, майна...

# 471
Донякъде значението им се припокрива . Криворазбрана цивилизация или не , предпочитам да приемам нещата по - ведро , отколкото лелченски да цъкам с език и да лепя етикети.

# 472
Добре че не чаках месеци, преди да спя с Пържолан, че сега хептен криво щеше да ми е за загубеното време Simple Smile

И искаш да кажеш, че преспиването с долнокачествена личност е един от радващите спомени в живота ти? Е не мога да го разбера това...за мен е двойно повече от загубено време.

# 473
Ето тая картинка изчерпва всичко по темата  Laughing

Всичко останало е 32 страници чесане на клавиатурите за убиване на времето .

# 474
Всъщност има само втория тип. Тоест има и от първия, но едва ли искаш точно такова нещо. Макар че сега доста "добри" момичета, щото е мода, нарочно се поставят в първата категория.

Само че са забравили, че не са между 20 и 25 цял живот, а само 5 години. Тогава е лесно. Но искам да видя позицията, като станат на 37.

# 475
Тука на някои хора ще им се изтъркат пръстовите отпечтаци от писане #Crazy Sick

# 476
Добре че не чаках месеци, преди да спя с Пържолан, че сега хептен криво щеше да ми е за загубеното време Simple Smile

И искаш да кажеш, че преспиването с долнокачествена личност е един от радващите спомени в живота ти? Е не мога да го разбера това...за мен е двойно повече от загубено време.
Искам да кажа, че хората може да се опознаят за час, може да не се опознаят 10 години. Ти защо се разведе с първия ти мъж, или си забравила колко е бил велик в началото, а какъв долнокачествен екземпляр се е оказал?

# 477
  • София
Донякъде значението им се припокрива . Криворазбрана цивилизация или не , предпочитам да приемам нещата по - ведро , отколкото лелченски да цъкам с език и да лепя етикети.
Е, ведро, колко ведро- да се залостиш в кенефа на дискотеката и да се опраскаш с първия срещнат, е тъжно и жалко за теб, ако имаш грам самочувствие на жена.

# 478
А, моля, разводът е различен от разгаджосването, защото все пак преди това е имало и брак, в който доста е изградено, не е само път надолу, не е само "забавление". За да се развали брак, се случва събитие и нещата се развалят, не е просто разочарование. Разочарованието и проглеждането не са причина за разваляне на брак- ако нещата са добри, се преодолява лесно свалянето на "розовите очила".

И дори с развален брак, имам едно поизгледано дете вече- а какво има жената, която примерно 7 години е стояла във връзка с неизяснен статут? Че е отглеждала 7 години Пържолан?

# 479
Всъщност има само втория тип. Тоест има и от първия, но едва ли искаш точно такова нещо. Макар че сега доста "добри" момичета, щото е мода, нарочно се поставят в първата категория.
Не знам може и така да е . Аз съм попадал само на втория тип жени , и знам че не ми харесват . Ако някой ден господ ми прати жена от първия тип , да пробвам как е , тогава мога да кажа харесва ли ми или не . Grinning
  Макар че тя моята работа малко като на оня който искал да спечели 6-та  от тотото , но не си пускал фиш .

Общи условия

Активация на акаунт