как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 719
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 155
Айде по-леко. Не всички избират най-хубавото и младо, някои искат и да си говорят..))

# 1 156
Айде по-леко. Не всички избират най-хубавото и младо, някои искат и да си говорят..))

За еднократни забежки какви избираш? Такива, с които можеш да си говориш?

# 1 157
За еднократно не мисля, че дори избират. Каквото има под ръка.,)

# 1 158
Е, да, ако имаш един вид кисело мляко в магазина и изборът е между това да не си купиш кисело мляко и да купиш единственото възможно кисело мляко, не е точно избор.

# 1 159
точно така. каквото дойде и според възможностите - ако си красива жена - можеш да си избираш - и атлетичен може и нелицеприятен мъж с пари. ако си мъж с пари пак така можеш са избираш и даже да бройкаш красавици, които се предлагат. ако си красив мъж /атлетичен мъж - пак ще те налазват. ако си мъж без възможности и без физика ... каквото дойде... а може и да лъжеш, че искаш връзка, срещаш се с жената 3-5-7 пъти, правиш се на запленен и чакаш да се върже..

# 1 160
точно така. каквото дойде и според възможностите - ако си красива жена - можеш да си избираш - и атлетичен може и нелицеприятен мъж с пари. ако си мъж с пари пак така можеш са избираш и даже да бройкаш красавици, които се предлагат. ако си красив мъж /атлетичен мъж - пак ще те налазват. ако си мъж без възможности и без физика ... каквото дойде... а може и да лъжеш, че искаш връзка, срещаш се с жената 3-5-7 пъти, правиш се на запленен и чакаш да се върже..

Е що да лъже, може наистина да иска, просто да е преценил, че не ви се получава след "връзването". Нито ти си длъжна да  спиш с всеки мъж, нито всеки мъж спал с теб е задължен да има връзка, ако прецени, че не си пасвате.

# 1 161
така е. така е. забравих да напиша и този вариант.

# 1 162
  • София
Факт е, че жените сме повече от прецакани от гледна точка на възможности и времеви интервал ... за каквато и да е връзка.

# 1 163
Факт е, че жените сме повече от прецакани от гледна точка на възможности и времеви интервал ... за каквато и да е връзка.

Това не го разбрах, никога не съм се чувствала особено прецакана, ще може ли пояснение?

# 1 164
Аз пък изобщо нямам спомен някой, с когото съм имала връзка, да ми е казвал, че е готов за връзка. Предполага се, че щом има желание за срещи, дълги разговори и пр., прави всичко възможно и има желание да се виждаме, без да си измисля разни оправдания, значи си има изначалната готовност за връзка и търси такава. То сигурно наистина или се опитва да излъже жената нещо, че да му пусне скоростно, или да я смята за малоумна, че да има нужда да я уведомява, че е готов за връзка.

# 1 165
  • София

Това не го разбрах, никога не съм се чувствала особено прецакана, ще може ли пояснение?

За времето, в което можем да имаме деца, за времето в което ще сме достатъчно атрактивни за другия пол, без да се налага да имаш някакви материални блага.

# 1 166

За времето, в което можем да имаме деца, за времето в което ще сме достатъчно атрактивни за другия пол, без да се налага да имаш някакви материални блага.

То това и за мъжете важи. Всички си имат "срок на годност" никой не е вечно млад и красив. И какво от това?

# 1 167
  • София

То има и едно ширещо се мнение, че плешивите мъже били много потентни....ама само си е ширещо мнение Simple Smile Както и за мъжете с големи носове...
И за мустакатите жени също........ Mr. Green

# 1 168
Поне мустаците могат да си ги махнат много лесно с фото или лазерна епилация Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Златно сърце, чудя се този, който те излъга женения (повода за темата) на колко от твоите изисквания отговаряше, че те вкара в леглото? Simple Smile
Води ли те да му видиш апартамента? Grinning

# 1 169
  • Tам през Атлантическия океан
ххаха кой се е прекръстил на  DonJon   Laughing Hug

ИзвИнете за спамчето  Wink

Общи условия

Активация на акаунт