как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 713
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 170
Но пък си е запазил профилната снимка  Hug

# 1 171
простих му вече. даже след толкова много страници стигнах до извода, че може би аз съм сгрешила в преценката си за него, че той наистина търси да си продължи живота си и по-скоро нещата просто не са се получили. мъжките мнения в темата помогнаха много. иначе на повечето критерии, които една жена писа, че според нея аз ги имам, той не отговаря. аз намирам за много привлекателно, когато един мъж има трезво мислене, е грижовен и умее да ме разсмива.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 23:49 от Golden Heart

# 1 172
Ясно, в крайна сметка си търсиш красив мъж с хубаво тяло Simple Smile Така вече по-лесно да се класира човек Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 00:07 от DonJon

# 1 173
  • София
Ясно, в крайна сметка си търсиш красив мъж с хубаво тяло Simple Smile Така вече по-лесно да се класира човек Simple Smile
+ Умен и с чувство за хумор  Peace

# 1 174
  • Наблизо
+ да се грижи за нея,печеливша работа и най важното да иска да се ожени и да има деца,без да чака.

# 1 175
  • София
Но това се неща, които всяка жена иска, но не си признава. Ако има такъ мъж няма да го върна и да му кажа, ааа не аз искам само да ме разсмиваш.  hahaha

# 1 176
Е в съседна тема има една с 35 годишен приятел, който иска деца, пък тя се тръшка, че ще спасява света вместо да ражда, да ходи Golden Heart да го чакъли него, кога ще я зареже и да си го взима поживо-поздраво.  Laughing

# 1 177
простих му вече. даже след толкова много страници стигнах до извода, че може би аз съм сгрешила в преценката си за него, че той наистина търси да си продължи живота си и по-скоро нещата просто не са се получили. мъжките мнения в темата помогнаха много. иначе на повечето критерии, които една жена писа, че според нея аз ги имам, той не отговаря. аз намирам за много привлекателно, когато един мъж има трезво мислене, е грижовен и умее да ме разсмива.

Добре де, от 2014 г. досега нито един подходящ мъж ли не си срещнала? Да не би още в началото при запознанството да ги пренебрегваш подходящите мъже и да се насочваш към разни авантюристи? Около 30-годишна възраст необвързаните мъже също много се замислят, че искат сериозна връзка. Не са само жените. Ако си мислиш, че мъжете само, за да ти правят напук, си стоят необвързани, се лъжеш. Или ги плашиш с прекалено настойчивото си желание за семейство и деца подходящите, или съвсем първоначално ги елиминираш за евентуално развитие, или имаш някакво есенциално качество, което отблъсква мъжете. Защото ми се струва доста невероятно красива, успяла, слаба и т.н. жена със собствено жилище целенасочено да търси, да среща мъже и сред тях да няма нито един подходящ.

# 1 178
Сещам се поне за две класики - Цветелина и Николета (редували се) и Делянчо .. сигурно щото се запотява лесно и Марчето и Гущерчето ... Ма то пот се лее .... Ама си струва.

Ами вероятно за тях е истинско удоволствие да правят секс с такъв. Първо, със сигурност е с ниско либидо, защото естрогена му е в повече от тестостерона, второ, секса му трае около 3-5 минути, точно поради тези хормони. Та веднъж в месеца за 5 минути, всяка ще се прежали за пари.

# 1 179
тия 3-5 мин да не се окажат като  3-5 мин с бормашинката в основата на зъба при зъболекаря ...

кукумицинка - нямам отговори на тези въпроси. без кандидати не съм оставала в последно време. с тези, с които не се е получило винаги си е имало причина, даже като се замисля - причината все се върти около нещо, с което съм направила компромис и това нещо накрая се е оказало червена лампичка. но мъже не отхвърлям поради обстоятелствата им, защото не се знае дали под повърхността стои страхотният за мен мъж. 

# 1 180
Имала си неспирно кандидати, но все пак ходиш на слепи срещи... последно?

# 1 181
тия 3-5 мин да не се окажат като  3-5 мин с бормашинката в основата на зъба при зъболекаря ...

кукумицинка - нямам отговори на тези въпроси. без кандидати не съм оставала в последно време. с тези, с които не се е получило винаги си е имало причина, даже като се замисля - причината все се върти около нещо, с което съм направила компромис и това нещо накрая се е оказало червена лампичка. но мъже не отхвърлям поради обстоятелствата им, защото не се знае дали под повърхността стои страхотният за мен мъж.  

Значи, ще ти го кажа от гледната точка на жена, която съвсем не е много красива, слаба и успяла, нито има собствено жилище в София, нито ходи да търси целенасочено социални контакти. Няма смисъл да ровиш като кокошка на двора в качествата на един мъж с надеждата евентуално да намериш някое добро качество, което първоначално не си видяла. Основните се виждат още в началото - желание за връзка, интерес конкретно към теб, стабилност, възпитание, интелект и стремеж нещата между вас да потръгнат (поне при мен такива са качествата). Дали е свободен, аз лично проверявам (с шеговити въпроси за ежедневието, битието му и местоживеенето) и преди да се съглася на първа среща, просто не излизам с обвързани мъже. За деца и семейство (аз никога не съм била от припряните на тази тема, но дори и жена, която е, би трябвало да остави този въпрос за по-нататък, след заживяването заедно) не му е моментът да приказвате на първи срещи. Липсват ли основните качества, няма смисъл да си губиш времето да ровиш под повърхността. Последващите срещи са не, за да търсиш евентуални хубави качества, а за да провериш дали няма евентуални лоши или, ако нямаш изначално физическо привличане към дадения мъж, но смяташ, че има необходимите основни качества, да го опознаеш, надявайки се, че с времето ще започнеш да изпитваш, ако не дива страст, поне да ти изглежда приемлива идеята да си физически с мъжа.

# 1 182
имам следното правило: щом нямам мъж и деца, които да ме чакат вкъщи ще излизам всяка вечер и всеки уикенд. така постепенно започнах да имам много познати и много нови приятели, занимавам се с много нови неща. така, че бързите срещи са 2 часа от времето ми преди 8 месеца ...

кукумицинка, много се уча от теб, признавам си.

# 1 183
  • Наблизо
Пак на Мамасита приказките,но е права че като доближиш 35 и ги подминеш,е много вредно да търсиш първо първоначалното физическо привличане и чак тогава да опознаваш човека.Всъщност пропускаш качествени мъже и губиш ценно време.

На 20+ можем да си позволим времето да се шматкаме,но после..аз като жена,искаща деца,го намирам за грешно.Отделно по-непривлекателен би бил по-съгласен на припряност относно децата.
Хубавите мъже,интелигентни и със стабилна работа и на 45+ могат да станат бащи.

# 1 184
  • София

Хубавите мъже,интелигентни и със стабилна работа и на 45+ могат да станат бащи.
Могат и  повечето вече отдавна са станали- когато им е било времето.

Общи условия

Активация на акаунт