как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 719
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 185
Пак на Мамасита приказките,но е права че като доближиш 35 и ги подминеш,е много вредно да търсиш първо първоначалното физическо привличане и чак тогава да опознаваш човека.Всъщност пропускаш качествени мъже и губиш ценно време.

На 20+ можем да си позволим времето да се шматкаме,но после..аз като жена,искаща деца,го намирам за грешно.Отделно по-непривлекателен би бил по-съгласен на припряност относно децата.
Хубавите мъже,интелигентни и със стабилна работа и на 45+ могат да станат бащи.

От известен брой твои постове ми се върти подозрението, че имаш дете от привлекателен мъж, разделила си се с него и после си тръгнала да му търсиш татко, като си се спряла на непривлекателен.

И да няма чак толкова много време на 30+, по-вероятно е да изгуби много повече месеци наред в срещи с различни мъже, някои от които приемливи, ако почне още в началото да им приказва натрапчиво за деца, отколкото, ако започне след няколко месеца да намеква за деца на някой, който се е показал в рамките на тези месеци като стабилен и търсещ сериозна връзка. Може, разбира се, да зачеркне физическото привличане още в началото като изискване, ама пак няма как да се среща с мъже и да се надява, че са сериозни, понеже са грозни.

# 1 186

Могат и  повечето вече отдавна са станали- когато им е било времето.

Нищо не им пречи на 45 пак да станат бащи за пореден път.

# 1 187
В днешно време хич не са малко 30-30-и-нещо-годишните мъже без деца и връзка, които тамън са се стабилизирали и са постигнали нещо. След университета като са започнали някакво кариерно развитие, им трябват няколко годинки, че да се стабилизират. Повечето заслужаващи си мъже в днешно време не умират от желание да ръсят деца, преди да се почувстват по-спокойни за работата и доходите си.

# 1 188
над 42 вече ще им е трудно освен ако не могат да предложат завидно състояние на млада и предприемчива българка, която е научена от мама, че дете от богат мъж е равно на издръжка за парцалки цял живот.   или пък не си признаят, че са закъснели и че вече 30 годишните ще ги отхвърлят .. и дойдат на мисълта да си търсят жена на към 40, която е много вероятно да има вече деца, а защо не и деца на по 20.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 19:26 от Golden Heart

# 1 189
Напротив пречи им . И това което им пречи се нарича умора от живота . Хубавите мъже,интелигентни и със стабилна работа, когато е трябвало да правят деца са го правили , когато е трябвало да купуват памперси и да не спят по цели нощи от бебешки плач също са го правили . И ако по някаква причина са отново без партньор , били заради развод или смърт , последното което искат е да започват отново с децата .   Просто нямат сили и нерви за това . Всяко нещо с времето си .

# 1 190
Напротив пречи им . И това което им пречи се нарича умора от живота . Хубавите мъже,интелигентни и със стабилна работа, когато е трябвало да правят деца са го правили , когато е трябвало да купуват памперси и да не спят по цели нощи от бебешки плач също са го правили . И ако по някаква причина са отново без партньор , били заради развод или смърт , последното което искат е да започват отново с децата .   Просто нямат сили и нерви за това . Всяко нещо с времето си .
Абсолютно! Как пък не , инфантил на 45 , свикнал да се съобразява само със себе си , ще се реши да дондури деца . А ако вече си има - напълно съм съгласна с горе написаното.

# 1 191
  • Наблизо
Пак на Мамасита приказките,но е права че като доближиш 35 и ги подминеш,е много вредно да търсиш първо първоначалното физическо привличане и чак тогава да опознаваш човека.Всъщност пропускаш качествени мъже и губиш ценно време.

На 20+ можем да си позволим времето да се шматкаме,но после..аз като жена,искаща деца,го намирам за грешно.Отделно по-непривлекателен би бил по-съгласен на припряност относно децата.

От известен брой твои постове ми се върти подозрението, че имаш дете от привлекателен мъж, разделила си се с него и после си тръгнала да му търсиш татко, като си се спряла на непривлекателен.

И да няма чак толкова много време на 30+, по-вероятно е да изгуби много повече месеци наред в срещи с различни мъже, някои от които приемливи, ако почне още в началото да им приказва натрапчиво за деца, отколкото, ако започне след няколко месеца да намеква за деца на някой, който се е показал в рамките на тези месеци като стабилен и търсещ сериозна връзка. Може, разбира се, да зачеркне физическото привличане още в началото като изискване, ама пак няма как да се среща с мъже и да се надява, че са сериозни, понеже са грозни.
Нямам все още деца,партньорът ми си е напълно приемлив за мен.Малко преди 30 съм и все още ми е широко около врата.Обаче в социалният ми кръг има и хора на около вашата възраст,в частност повече жени и отблизо виждам за какво става въпрос.
Все още си мислят,че са на 20+ и от една страна припряни за връзка и деца,от друга обаче ''нямало мъже'' защото за да погледнат някой,първо трябва да има първоначалното привличане.Губят ценно време и в същото време неврозата около ''брак и деца'' се засилва.
над 42 вече ще им е трудно освен ако не могат да предложат завидно състояние на млада и предприемчива българка, която е научена от мама, че дете от богат мъж е равно на издръжка за парцалки цял живот.   или пък не си признаят, че са закъснели и че вече 30 годишните ще ги отхвърлят .. и дойдат на мисълта да си търсят жена на към 40, която е много вероятно да има вече деца, а защо не и деца на по 20.
Не са отхвърлени 45 годишните мъже - все още изглежда добре,стабилни са,може да им е втори брак примерно.С някоя 9-10 години по- млада няма никакъв проблем.Темата за възрастовата разлика го показва.
По-скоро обратното изисква стабилно състояние - Юлияна Дончева,Елена Йончева и така нататък.

# 1 192
  • Sofia
   Светец, не съди за всички мъже по себе си, ако обичаш! Не си меродавно мерило. Щом има мъже, които и на 40+ се решават на още едно дете, значи имат необходимото ниво на енергия, за да го отгледат. Те пък, някои мъже и жени, и на 30+ са напълно амортизирани в житейски аспект. Wink Възрастта невинаги е правилният индикатор.

# 1 193
  • София
Мисля си, че разведени мъже на тази възраст, се решават на деца само ако хлътнат по някоя доста по- млада мома.
Така са и Милен Цветков, и Иван Лечев, и други като тях............
Но, за жена с цъкащ часовник, е риск да го търси и омайва, и да чака да му проработи мерака за второ.
Тя няма време, не е като да е на 25 и той да бърза да не я изтърве.

# 1 194

Нямам все още деца,партньорът ми си е напълно приемлив за мен.Малко преди 30 съм и все още ми е широко около врата.Обаче в социалният ми кръг има и хора на около вашата възраст,в частност повече жени и отблизо виждам за какво става въпрос.
Все още си мислят,че са на 20+ и от една страна припряни за връзка и деца,от друга обаче ''нямало мъже'' защото за да погледнат някой,първо трябва да има първоначалното привличане.Губят ценно време и в същото време неврозата около ''брак и деца'' се засилва.

Сигурна съм, че е напълно приемлив за теб партньорът ти. Но с ръка на сърцето, никоя жена не би избрала непривлекателен, ако има измежду евентуалните си кандидати привлекателен кандидат с необходимите качества. Щом си малко преди 30, значи "нашата" възраст е горе-долу колкото твоята, та не виждам чак толкова свободно място около врата ти.

Между другото, защо въобще обсъждаме над 40-годишни мъже? За жени на около 30 много по-подходящи са мъже с до 5 години разлика.

# 1 195

Между другото, защо въобще обсъждаме над 40-годишни мъже? За жени на около 30 много по-подходящи са мъже с до 5 години разлика.

Не знам защо, но мога да предположа – защото са най-лесната и най-апетитната плячка.
Вече постигнали достатъчно в материално отношение, с поотраснали деца и поомръзнали им вече жени, разтресени от критическите спазми на средната възраст, оттам и стремежът да се докажат като умеещи и все още можещи сексуални партньори. Идеалната комбинация, нали?  Simple Smile
От друга страна, жените около 30 също са предпочитани от тази възрастова група – достатъчно млади, за да им погалят егото, и достатъчно лесни (заради тиктакащия часовник). Достатъчно фертилни, ако им се прище да продължат да се размножават, но недостатъчно млади, за да са на една възраст с дъщерите им.
Хората около мен масово се изпоразведоха около тази възраст и завързаха нови връзки, та затова си позволявам такива обобщения.  Peace

# 1 196
  • София
................Все още си мислят,че са на 20+ и от една страна припряни за връзка и деца,от друга обаче ''нямало мъже'' защото за да погледнат някой,първо трябва да има първоначалното привличане.Губят ценно време и в същото време неврозата около ''брак и деца'' се засилва.
...... Но с ръка на сърцето, никоя жена не би избрала непривлекателен, ако има измежду евентуалните си кандидати привлекателен кандидат с необходимите качества.
Много се замислих, та да ви питам.
За избиране на гадже и съпруг ли говорите или за краставици от сергията на Женския пазар? newsm78
Вярно ли, първоначалното привличане не е от значение?
И вярно ли, жената ще предпочете някой, обявен от Пена, Гана и Цветана за привлекателен, вместо да прецени дали като го помирише ѝ се разтреперват колената?
Ако е така, много народ ще пита като Гладиолата, що не може да има едикакъвси оргазъм и след година ще се жалва, че не може да го понася. Mr. Green

# 1 197
Не знам защо, но мога да предположа – защото са най-лесната и най-апетитната плячка.
Вече постигнали достатъчно в материално отношение, с поотраснали деца и поомръзнали им вече жени, разтресени от критическите спазми на средната възраст, оттам и стремежът да се докажат като умеещи и все още можещи сексуални партньори. Идеалната комбинация, нали?  Simple Smile
...
Хората около мен масово се изпоразведоха около тази възраст и завързаха нови връзки, та затова си позволявам такива обобщения.  Peace

Нещата от живота Simple Smile Току-що описа дъртия ми комшия, дето е на възрастта на татко ми, а дъщеря му от първия брак е 6 години по-млада от втората му жена. И въпреки умората от живота води всеки ден 10-годишния си син на училище. И верно е уморен, ама какво да правиш - да би мирно седело, не би чудо видело. Като седнем на пейката пред блока, по-младите татковци (около 30-годишни) обсъждат класирането в яслата, нашият човек - плексита.

# 1 198
Напротив, въобще не са най-лесната плячка 40-45-годишните мъже за 30-35-годишна жена. Точно тогава ги удря втори пубертет и им се струват дъртички 30-35-годишните, пък и почти всички вече имат деца, та не бързат особено да се размножават пак. Ако все пак искат да се размножават, се насочват към жени под 30. Жените на 30-35 ги използват като любовници.

Освен това, набор 80-85 (30-35-годишните мъже) поне половината нямат деца и са във възраст, когато имат едновременно стабилност, зрялост и все още не са стари. От набор 75-80 80% имат деца вече. При набор 50-75 (социализма) пък масово мъжете са ставали бащи около 25, че и по-рано, ако не са висшисти.

Абсурт, много ясно, че жените можем да имаме различни критерии за физическа привлекателност, но пространно да ми се обяснява как било по-добре с мъж, когото не смяташ за физически привлекателен, ми идва малко в повече.

# 1 199
ми не - отхвърляни са, защото сега може да е стегнат и хубав, ха дано и енергичен, но след 10 години - хем малко дете, хем застаряващ мъж и накрая - кое да гледаш по-напред. амм да, и вероятността да те вижда като "за момента" е доста голяма.

Общи условия

Активация на акаунт