как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 567
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 530
Средната заплата усреднява и чистачка, и директор. По-коректно е да се мисли кое е нормалното заплащане за сектора, в който работиш; какви позиции има в него, кои позиции са търсените. Че то бившият ми мъж с огромните дупки в биографията ги върза 2К лева без особени драми. Ако си я докарал до 1500, като ти се роди дете и се стегнеш, може и до 2К да стигнеш, че и нагоре. Дето се вика- единия английски да поизчеткаш за 2 г., може да намериш международна фирма, дето са по-щедри със заплащането.

# 1 531
  • София
Средната заплата усреднява и чистачка, и директор. По-коректно е да се мисли кое е нормалното заплащане за сектора, в който работиш; какви позиции има в него, кои позиции са търсените. Че то бившият ми мъж с огромните дупки в биографията ги върза 2К лева без особени драми. Ако си я докарал до 1500, като ти се роди дете и се стегнеш, може и до 2К да стигнеш, че и нагоре. Дето се вика- единия английски да поизчеткаш за 2 г., може да намериш международна фирма, дето са по-щедри със заплащането.
Ще стигнеш, ама не всеки и не болшинството.
Имам близко наблюдение- 30 годишен, с перфектни английски и испански, и какво от това?
Работен добитък в кол център.
И не е само той- София е пълна с хора от обслужващите сфери, не са само мениджъри в чужди фирми и IT.

# 1 532
Да, но тоя 30-годишен какво прави, та след 2 години да се е измъкнал от кол центъра? Освен английски и испански, какво друго знае, може, дали се оглежда как се развиват индустриите...

Във всеки случай, ако имаш ипотечен кредит за 1000 лева на месец, не би трябвало да стоиш на едно място в професията и не би трябвало да си от ниските нива на персонал.

Освен това като говорим за "средна заплата" за какво говорим- average или median. Щото е важно и каква е най-разпространената заплата. 1500 не е рядкост в София, 2К също, разпространени нива са.

# 1 533
Гладни кокошки просо сънуват.

# 1 534
Да, но тоя 30-годишен какво прави, та след 2 години да се е измъкнал от кол центъра? Освен английски и испански, какво друго знае, може, дали се оглежда как се развиват индустриите...

Абе той хубаво се оглежда, ама с него се оглеждат още хиляди, знаещи не само испански, пък хубавите  места са ограничени.

# 1 535
Точно. Тя теорията не е съвсем като практиката, но при дългогодишна липса на практика остава теоретизирането.

# 1 536
Какво точно искаш да кажеш с това, че реално никога не съм виждала такива пари в София? Напротив, такова си беше положението, както вече казах, щом бившият ми мъж издрапа до прилично заплащане и се развиваше (смени работа, докато аз бях майчинство и си качи дохода с някъде 30-ина% веднагически), то едва ли е невероятно недостижимо.

Щом в Пловдив си докарвах около хиляда лева с почти никакъв зор, то в София като нищо може да започнеш от 1500, ако си към 30-те и имаш опит, вкл. и в договарянето на заплащане.

# 1 537
Точно. Тя теорията не е съвсем като практиката, но при дългогодишна липса на практика остава теоретизирането.
Нищо, като се върне на работа, Сирената ще ни обясни, как се справила и на практика, не само на теория  Peace

# 1 538
Простете невежеството - "работен добитък в кол център" някаква обида ли се явява и в какъв смисъл?

# 1 539
В индустриите заплатите са почти два пъти по-ниски . Масово за повечето идустрии средната заплата е 1000 лв. чисто . Има и такива индустрии, като шивашката например , където средната заплата е 500 лв. .
 Ако 2к заплата беше толкова нормална за БГ , колкото я изкарваш , нямаше всеки  да заминава за чужбина .

# 1 540
Писах, че не е толкова рядко срещана в София, не в България.

Под "индустрии" имам предвид "сектора" на работа. Как и накъде се развиват нещата.

Моето връщане на работа не го мислете, и съм заминавала, и съм се връщала, имам и опит в удвояване и утрояване на мой и съпружески доход, така че проблемът не е в моя телевизор.

# 1 541
Писах, че не е толкова рядко срещана в София, не в България.

Под "индустрии" имам предвид "сектора" на работа. Как и накъде се развиват нещата.

Моето връщане на работа не го мислете, и съм заминавала, и съм се връщала, имам и опит в удвояване и утрояване на мой и съпружески доход, така че проблемът не е в моя телевизор.

Ние не го мислим, ще се радваме да почерпим от твоя опит за трикратно и още увеличаване на дохода Simple Smile

# 1 542

Ние не го мислим, ще се радваме да почерпим от твоя опит за трикратно и още увеличаване на дохода Simple Smile

Тя съпружеския, не нейния. Иначе нейния 1000 лева, дето взимат и продавачки толкова. Без да забравяме,  че от едно ниво нагоре, трудно се постига и 20% процента увеличение на дохода. Това не е като от 500 да ги увеличиш на 1500.

# 1 543
Какво точно искаш да кажеш с това, че реално никога не съм виждала такива пари в София?
Искам да кажа, че от няколко години насам не си изкарвала никакви пари, ако не броим майчинските. Това изпраща думите ти на този етап в сферата на теоретизирането.

# 1 544
Глупости, изкарвала съм, разбира се, какво мислиш, че съм правила между майчинствата? Освен това тук говоря за таткото, който няма същите ангажименти и прекъсване на работа. За него какво е извинението, та да не търси и по някое време да намери по-високи доходи?

Общи условия

Активация на акаунт