как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 567
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 545
Имам предвид, че застъпваш две майчинства, а предвид професията ти, се съмнявам да си докарвала повече от 1000-1500. Ако греша, разбира се, се извинявам.

# 1 546
Застъпвам 2 и 3 майчинство, не 1 и 2. И да, до известна степен е вярно, че не изкарвам пари според пълния си потенциал, имайки предвид, че съм работила главно като 1. специалист в началото на кариерата; 2. покрай и между бременности и майчинства, когато не си на 100%. 3. ...и като добавим разнообразни ангажименти и шокови периоди около развод.

Така че пак питам: кое пречи на мъж, работил без прекъсвания, на когото основният приоритет е работата, да изкарва и над 1500, при това в София.

Аз в София съм връзвала и 2000, в Пловдив ако ми е приоритет 1500 с моята професия мога да си докарам, имайки предвид сегашния бум на content и глада за хора, дето не само знаят "перфектен английски", ами могат и да пишат приемливи за англоговоряща аудитория текстове.

# 1 547
Застъпвам 2 и 3 майчинство, не 1 и 2. И да, до известна степен е вярно, че не изкарвам пари според пълния си потенциал, имайки предвид, че съм работила главно като 1. специалист в началото на кариерата; 2. покрай и между бременности и майчинства, когато не си на 100%. 3. ...и като добавим разнообразни ангажименти и шокови периоди около развод.
Точно тези моменти имам предвид. Трудовият пазар е доста динамичен и поднася неприятни изненади. Отдавна не си се хвърляла в него. Иначе съм абсолютно "за" съпругът да даде едно рамо на жената, за да може тя да си гледа спокойно децата, а не да ги хвърля в "дневните сиропиталища", както колоритно ги нарече Янечек.

# 1 548

Ние не го мислим, ще се радваме да почерпим от твоя опит за трикратно и още увеличаване на дохода Simple Smile

Тя съпружеския, не нейния. Иначе нейния 1000 лева, дето взимат и продавачки толкова. Без да забравяме,  че от едно ниво нагоре, трудно се постига и 20% процента увеличение на дохода. Това не е като от 500 да ги увеличиш на 1500.

В смисъл? Това не го разбрах? Как така увеличила съпружеският доход, а не нейният?

# 1 549

В смисъл? Това не го разбрах? Как така увеличила съпружеският доход, а не нейният?
Предполагам с бой по канчето да не се ослушва, а да си намери по-добре платена работа. Laughing

# 1 550
Увеличаваме си дохода паралелно, по един и същи начин: оглеждаш се за позиции, преговаряш за заплащане, rinse and repeat. Засега- така, в бъдеще и по други начини.

Иначе какво се случва на пазара на труда се вижда доста лесно, ако човек не е съвсем задрямал. В момента за хора с моите способности определено има позиции. Не е като да съм останала на ниво вестникарски репортер от 90-те години и да не знам какво ново в медиите и как се правят нещата.

# 1 551
Мамасита, постоянно изтъкваш какъв специалист си, а най-много се хвалиш с английския си. Останала съм с впечатление, че имаш много по-висока квалификация от прост език. Пазарът си е разпределил къде от какво ниво на английски има нужда. В момента има глад за всякакви други езици без английски.

# 1 552
Мамасита и преди е коментирала, та 2-те хиляди лева се оказа, че не може да се каже, че ги е взимала наистина и дългосрочно, не ми се нищи пак темата. По принцип никой, който работи за такива пари, няма да тръгне да кара магистратура философия, защото е много непрактично и нископлатено.

# 1 553
Никога не съм ги разбирала тези разсъждения. Майчинството е някакъв кратък период от живот, дори за 3 деца да е 6 г., пак спрямо трудовия стаж е нищо, а и първата години си се получава нормална заплата, при положение, че не ходи на работа може да се поспести малко, втората, когато е ниско, но пак капе.
Ама извън тези няколко години нали заедно за градили останалото? Спестявания, имоти или др. неща, носещи доходи напред Peace Малко мисъл преди бебеправенето и усилия от двете страни, могат да осигурят нормално майчинство без да се налага след това детето да расте с един родител.
Развитието в професията си идва по реда, когато има такова, не е обвързано с бебе.

Re: как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr - като чуете, че казва на жена си, че е на работа, за да й осигури безпроблемното майчинство  Joy

# 1 554
Увеличаваме си дохода паралелно, по един и същи начин: оглеждаш се за позиции, преговаряш за заплащане, rinse and repeat. Засега- така, в бъдеще и по други начини.

Иначе какво се случва на пазара на труда се вижда доста лесно, ако човек не е съвсем задрямал. В момента за хора с моите способности определено има позиции. Не е като да съм останала на ниво вестникарски репортер от 90-те години и да не знам какво ново в медиите и как се правят нещата.

Аз не разбрах обаче какви са толкова твоите способности? Пишеш за тях не в една или друга тема, оставам с впечатление, че си един незменим кадър, който колкото и да го няма на работа, винаги знае какво и как да направи. Винаги е в час, 2000 нищо не са за него, креативност, мисъл, поезия и т.н.

Цитат
По принцип никой, който работи за такива пари, няма да тръгне да кара магистратура философия, защото е много непрактично и нископлатено.

Е, ти ме разби. Съвсем се оплетох. Shocked

Цитат
В момента има глад за всякакви други езици без английски.

Абсолютно. Всеки знае английски, а ако работиш и в международна компания го практикуваш нон - стоп.

# 1 555
Не с английския, с писането. Английски "знаят" много. Обаче накарай българин да ти напише нещо смислено като текст...е там вече е доста по-трудно да намериш специалист. Не се хваля главно с английския, давам пример какво се случва с моя сектор и как дори с минимални усилия мога да се впиша, въпреки сливането на майчинства.

Разбира се, че имам и други квалификации, въпросът е как да ги приложиш и да ги направиш видими. А понеже в момента "видимо" е всичко в нета, а нетът е главно англоговорящ (изключая китайския и руския нет), то за целите на писане на съдържание английският стига.

Ако чааак толкова се наложи и други езици, ще ги поизчеткам и ще ги вкарам в употреба.

Анна-Бел, както казах, не съм кой знае какво, обаче за някои позиции съм си идеална и мога да се впиша. Само че предпочитам да си гледам децата, вместо да се конкурирам с click bait-a от Пик и БРАДВА.

Разбира се, че знам какво да правя- да ангажираш вниманието на читателя и да напишеш нещо смислено не се учи от днес за утре, не се и забравя от днес за утре. А и не е като да съм спала 10 години.

И не се хваля, просто давам пример къде може да се впише човек и как.

# 1 556

Анна-Бел, както казах, не съм кой знае какво, обаче за някои позиции съм си идеална и мога да се впиша. Само че предпочитам да си гледам децата, вместо да се конкурирам с click bait-a от Пик и БРАДВА.

И не се хваля, просто давам пример къде може да се впише човек и как.

Ясно, разбирам. Трудното според мен е човек докато намери някой "да се излъже" да го вземе.

# 1 557
Що, лесно е, просто показваш, че разбираш каква работа иска да му се свърши и показваш, че ти си човек, дето ще я свърши най-добре. И за тази цел се ходи редовно на интервюта, докато свикнеш "да лъжеш" и да не губиш позиции заради лошо представяне на интервюто.

# 1 558
Що, лесно е, просто показваш, че разбираш каква работа иска да му се свърши и показваш, че ти си човек, дето ще я свърши най-добре. И за тази цел се ходи редовно на интервюта, докато свикнеш "да лъжеш" и да не губиш позиции заради лошо представяне на интервюто.

Да, де аз за интервютата говоря.

JoyАма ако се окаже, че бая народ е "свикнал така да лъже"? Това имам предвид.

# 1 559
Не с английския, с писането. Английски "знаят" много. Обаче накарай българин да ти напише нещо смислено като текст...е там вече е доста по-трудно да намериш специалист.

Те на български не могат да пишат, ти за чужди езици говориш...  Stop
Пълно е и тук с пишман филолози, които едно смислено изречение не могат да вържат. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт