как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 562
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 265
На мен не. По-скоро някое куки ти се е лепнало на тебе и ти го офертира Simple Smile

# 2 266
Къде това? Grinning И аз не съм забелязала

# 2 267
На мен ми излизат хотели за Брюж Simple Smile
Явно не търсим каквото трябва, че да ни излиза и на нас хахахах

# 2 268
  • София
Наистина ли не знаете, че освен "твърди" реклами има и такива, които се модифицарат и променят, съобразяват се с вашите (конкретни, индивидуални на всеки потребител на съответния компютър) последни търсения в Гугъл. Ето на, вчера участвах в темата за Албена, и проверих в един сайта цените на един от хотелите. Малко след това бях заобиколен, и тук, и във фейсбука от реклами на този хотел, на други хотели в Албена, и въобще на хотели по черноморието ни.

Наистина ли не знаехте?! Кажи честно.....

Т.е. - не изключвам вариант Nataka да е пускала търсене подобно на тези Secret love, и сега логично вижда тяхна реклама. Споко, до ден-два изчезват

# 2 269
Аз съм с AdBlock, почти никви реклами не виждам никъде в нета Simple Smile

# 2 270
  • София

Супер, дай някакво инфо да си инсталирам и аз, какъв е, откъде си го дръпнала/ купила?

Мерси!

# 2 271

Супер, дай някакво инфо да си инсталирам и аз, какъв е, откъде си го дръпнала/ купила?

Мерси!

Стандартния add-on за chrome:
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkj … kdaibdccddilifddb

# 2 272
И аз Simple Smile

Отделно,че търсачката ни винаги е в нов браузър с функция 'инкогнито'  Flutter

# 2 273
  • София
Отделно,че търсачката ни винаги е в нов браузър с функция 'инкогнито'  Flutter
Задължително! Най-вече при покупка на самолетни билети  Crazy

# 2 274
Наистина ли не знаете, че освен "твърди" реклами има и такива, които се модифицарат и променят
Ако си беше направил труда да ми прочетеш първият пост на тази страница, щеше да използваш единствено число  Simple Smile

п.п. Аз пък точно от такава реклама си букнах невероятен хотел във Венеция... няма шанс да искам да ги спирам, много са си полезни Simple Smile

# 2 275
На телефона ми излизат странни реклами и не може да се каже , че съм търсила продукти за гъбички по ноктите или видеочатове с жени Grinning

# 2 276
Почнах да чета темата. Бива я като за мрачен следобед в почивен ден. Ама не успях. Само първите страници.

И ся аз едно не разбрах. Бе какво е това "clubr". Що за жювотно е това и има ли то почва навсегде? Това да не е онова speed dating?

# 2 277
Много сте отворени,всички вие дето сте си намерили половинката вече по един или друг начин.Някой хора обаче нямат този късмет по ред причини и са отчаяни,затова и прибягват до всякакви тъпотии  като този сайт.Няма нужда да ги иронизирате и подигравате,безтова им е трудно.И не се знае дали вашите деца един ден няма да стигнат до там.

# 2 278
  • Sofia
Много сте отворени,всички вие дето сте си намерили половинката вече по един или друг начин.Някой хора обаче нямат този късмет по ред причини и са отчаяни,затова и прибягват до всякакви тъпотии  като този сайт.Няма нужда да ги иронизирате и подигравате,безтова им е трудно.И не се знае дали вашите деца един ден няма да стигнат до там.

Фрустриран си, защото нямаш с кого да прекараш слънчевия следобед, или днес просто ти е ден за ръсене на простотии по форумите?

# 2 279
Тая думичка "фрустриран" стана много популярна напоследък. Явно използването и е някакъв признак на превъзходство спрямо другия.Ами извинявам се,но не съм фрустриран,през последните 5 години живея с жената на живота си,а след няколко месеца ще се женим.Имам хубава работа,достатъчно заплатена и с доста свободно време,секс правя редовно и като цяло няма причина да съм фрустриран.Думата ми беше че гледате много от високо...ама от високо се пада,и като паднеш боли много.Не се бъзикайте с отчаянието на хората.

Общи условия

Активация на акаунт