как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 545
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 280
# 2 281
Тая думичка "фрустриран" стана много популярна напоследък. Явно използването и е някакъв признак на превъзходство спрямо другия.Ами извинявам се,но не съм фрустриран,през последните 5 години живея с жената на живота си,а след няколко месеца ще се женим.Имам хубава работа,достатъчно заплатена и с доста свободно време,секс правя редовно и като цяло няма причина да съм фрустриран.Думата ми беше че гледате много от високо...ама от високо се пада,и като паднеш боли много.Не се бъзикайте с отчаянието на хората.

Разкажи малко повече. Още от началото ли беше жената на живота ти, или го разбра постепенно в рамките на 5-те години? Множко ми се струват при наличието на такова щастие и липса на фрустрация, надявам се на моя приятел да не му отнеме чак 5 години, защото ще се фрустрирам.

# 2 282
Колко да е много? Нали ви чета...Вашето като е малко,половината сте разведени с втори брак,другата половина ужасно нещастни.
Бях на 24 когато се запознахме,след 1 година вече живеехме заедно,след 3 се сгодихме а през Септемвери ще се женим.Мисля веднага след това да започнем да работим за бебе.Предишната ми връзка също продължи 3-4 години.Но там беше адът на земята,в каъвто са повечето жени които чета в този форум.Това е една не много бурна,а много осъзната любов.Без драми,бой,скандали...живяхме си много добре.Причината да не се оженим до сега са няколко,но нито една от тях не е липса на любов.На първо място мисля че човек трябва да се наживее.Не говоря за дискотеки,партита и безразборен секс,а да си живее спокойно,да се наспива и да има време за себе си.На прага на 30-те мисля че е време и за малко отговорност и деца,пък и вече имам копнеж за това.Просто чаках бащинското чувство в мене да узрее а не скочих с двата крака "обичам те,дай да те вържа с едно дете".Абе с две думи трябваше да порастна малко и тя ме изчака.Не че сме бързали и двамата, но и благодаря и я обичам за цялото спокойствие през последните години,особено като ви чета във форума...Жена ми е златна.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 18:36 от f_f

# 2 283
Осъзна, че е златна след старателно четене на темите тук ли Grinning

# 2 284
Просто ми се затвърди впечатлението Wink

# 2 285
Просто ми се затвърди впечатлението Wink
Поне е имало полза , аз чета по диагонал и не винаги имам такова търпение Grinning

# 2 286
...Просто чаках бащинското чувство в мене да узрее а не скочих с двата крака "обичам те,дай да те вържа с едно дете".Абе с две думи трябваше да порастна малко и тя ме изчака.Не че сме бързали и двамата, но и благодаря и я обичам за цялото спокойствие през последните години,особено като ви чета във форума...Жена ми е златна.
Поздравления за търпението! И според мен това е правилния подход - чакане , узряване за идеята за дете и чак тогава дете ! Радвам се , когато чета , че някой смята жена си за златна ! Дано така да си остане и в бъдеще!

# 2 287
Не знам. Мъж да се регистрира в бг-мама с единствената цел да убеди останалите колко е щастлив и колко са зле останалите в сравнение с него и бъдещата му жена (само такива коментари видях), ми изглежда доста съмнително, сякаш нещо не е съвсем убеден и се опитва с това начукване на канчета да убеди себе си.

# 2 288
  • Sofia
Не знам. Мъж да се регистрира в бг-мама с единствената цел да убеди останалите колко е щастлив и колко са зле останалите в сравнение с него и бъдещата му жена (само такива коментари видях), ми изглежда доста съмнително, сякаш нещо не е съвсем убеден и се опитва с това начукване на канчета да убеди себе си.

Доста от господата, изредили се във форума през годините, са ползвали подобен похват. Peace Този не е първият, нито ще е последният.

# 2 289
Регистрирах се в сайта за да ви давам понякога и мъжко мнение,мисля е ще ви е полезно.Всъщност чета от поне 5 месеца и в началото попаднах съвсем случайно с една тема която се казваше "Случи ми се нещо странно" която беше за свръхестествени преживявания.След това от чисто любопитство прегледах и другите теми и изчетох почти всички теми за "муньовците" който ми бяха супер интересни  Laughing Реших да напиша и някой друг коментар от мъжка глелдна точка,защото както казах ми се струва че ви липсва.Мисля че ви го дължа защото ми отворихте очите за много неща,като например за това колко е добра бъдещата ми съпруга.
Тона ми понякога е груб и заядлив,извинявам се предварително,но пред простията съм безсилен да се владея Simple Smile
Съжалявам,не успяхте да ме разконспирирате.не съм се регистрирал да се хваля.разказах историята си защото ме попитахте,ако си раздвижите малко мозъка може и сами да достигнете до този извод.Когато те питат-ако имаш желание-отговаряш.Вие пак си влзохте във вашите филми.Имам чувството че сте от психоаналитици нагоре тука  hahaha

# 2 290
Аз съм само редови психопат Grinning

# 2 291

Тона ми понякога е груб и заядлив,извинявам се предварително,но пред простията съм безсилен да се владея Simple Smile

Прегледай си коментарите. Влизаш директно с бутонките и без някой лично да те е предизвикал с нещо (освен че са с различно от твоето мнение по някои въпроси), започваш да заклеймяваш и риташ. Фактът, че си прочел няколкостотин страници с различни откровения и мнения, от които една част са писани просто за убиване на времето, е доста по-просташки от форумната простотия. Още повече, че си нов потребител.

И не, не изглеждаш убедителен в показното си щастие. Имало е много като теб, с подобно поведение, да не ставам лош пророк, но след време признават с половин уста, след като се разведат/разделят/почувстват вътрешно реално удовлетворение..., че нещата не са били много добре към момента с показното щастие.

# 2 292

Прегледай си коментарите. Влизаш директно с бутонките и без някой лично да те е предизвикал с нещо (освен че са с различно от твоето мнение по някои въпроси), започваш да заклеймяваш и риташ. Фактът, че си прочел няколкостотин страници с различни откровения и мнения, от които една част са писани просто за убиване на времето, е доста по-просташки от форумната простотия. Още повече, че си нов потребител.

И не, не изглеждаш убедителен в показното си щастие. Имало е много като теб, с подобно поведение, да не ставам лош пророк, но след време признават с половин уста, след като се разведат/разделят/почувстват вътрешно реално удовлетворение..., че нещата не са били много добре към момента с показното щастие.
Не,наистина все повече оценявам жена си... Нали точно ти ме накара да разкажа подробности,3 поста по-нагоре,сега ме обвиняваш в показно щастие.Написах го защото ме попита , и за да ви покажа че може би хората наистина могат да бъдат щастливи.Не се хваля и не парадирам с нищо.Само се моля жена ми като роди да не стане като някой от вас,че съм чувал че жената като се ожени или като роди става друг човек.Тогава вече опасенията ти може да се окажат правилни,но не мисля,познавам си човека.
Така правите и с мъжете си,изопачавате думите им,търсите провокация и после се оплаквате на всичко живо как брака ви не върви,колко лоша е свекървата и куп простотии...
Да не ми уручасате булката,да стане като вас,плюите си в устите  Laughing

# 2 293
Дабъл еф, всичко е прекрасно, човек, но... за Бога... след запетаята винаги има space. Големият клавиш от клавиатурата.
И зАпри да се хвалиш, пич. Никой не ти вярва. Да, тук може и да има много недоклатени. Но първо - има ги наясякъде. Второ - недоклатени могат да бъдат и мъжете. Твърде много време отделяш на писане по форумите на женурята. Та нИ 'нам  Wink

# 2 294
Тук, в този форум е така, свиквай. И мен се опитват да ме убеждават, че нямам жена, че съм сам, че съм..., ай да не изреждам. Но колкото повече чета тук, оценявам половинката си все повече. Златни са ни жените. Пу пу newsm10

Общи условия

Активация на акаунт