как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 500
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Sofia
   Ми, да, както е казал дядо ти Достоевски: "Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.".

Грижим се за психическото и физическото си здраве просто. Sunglasses

# 2 401
   Ми, да, както е казал дядо ти Достоевски: "Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.".

Грижим се за психическото и физическото си здраве просто. Sunglasses

или с други думи ...... действителността е илюзия дължаща се на недостиг на алкохол в кръвта  Flutter

# 2 402
Дай, защото е икономически необоснован животът, цял живот да издържаш муньо, който ти брои цигарите и чантите, и не си вижда собствените разходи като лични кредити и вероятно двойно количество ядене. Може даже и да му дадеш половината пари за жилище на негово име. И без това няма да си го носиш жилището в гроба.
Това, къде прочете да съм писала? newsm78
Виж как натоварваш поста ми с твои разсъждения и надграждания- не знам дали плод на собствено преживяване или на пример от познати, но не е коректно. Peace
Щедрите мъже са много търсени, спор няма, но и от двете страни мъжка/женска  Simple Smile

Абсолютно. Да добавя не само щедрите, въпроса е да е богат. Тогава жените искат да са му гаджета, а мъжете приятели. Simple Smile

# 2 403
Не знам за вас, но аз лично винаги пиша само през деня тук.
 След 6-7 вечерта си засядаме с мъжа на филм, на разговор, на винце с мезе, детето си ляга в 9 и въобще не ми и хрумва да припарвам тук. В момента е 3 следобед и след малко въобще няма да ме има.

Но това в 9, 10,11 и 12 вечерта цялото семейство да сме си у дома, а мъжа ми на компа обясняващ на непознати жени за Маруся-та си...във форум -не мога дори да си го представя.

Ходила съм на спийд дейтинг коктейлна вечер когато съм била необвързана и женените мъже бързо се разпознават.  Blush

Ти пишеш през деня, обаче тук е вечер. Мъжът ти има съвсем реална възможност, не казвам, че го прави, да пише през деня, докато е на работа, в някой български форум, където има потребители, за които е 9, 10, 11 или 12 часа вечерта, като обсъжда всичко, което му дойде на акъла.

Разкажи как ги разпознаваш женените мъже по такива срещи (никога не съм била на такава)? По лъстивия поглед, докато тайно се опитват да прикрият следата без тен от венчалната халка на безимения пръст?

# 2 404
  • Пловдив
Как се разпознават женените по бързите срещи?

Аз мисля, че е крайно време като се ожени един мъж да го татуират. И за всяко дете също татуировка, пол и дата на раждане. Да няма грешки.

# 2 405
Елюминат и сие,ма големи хвалби,голяма работа бе Grinning Поговорката "едно куче дето лае,не хапе" важи с пълна сила при вас май.
За мен пък женените мъже може много лесно да бъдат хванати,че са такива.Не само по тези срещи,а по принцип,ако някоя почне да излиза с такъв.

# 2 406
  • Пловдив
При по-продължително общуване има какво да се улови, аз питам специално за спийд дейтинга, където имаш по 5-10 минути.

# 2 407
Ма на челото му пише - веднага ги разпознавам аз . Вземете ме на бърза среща - аз ще ви ги покажа .
Хонорара ми е малък - за кефа само го правя . Може ма черпите и боза .

# 2 408
Е,за 5-10 минути няма как да се разбере.Но иначе си има червени лампички Wink

# 2 409
Елюминат и сие,ма големи хвалби,голяма работа бе Grinning Поговорката "едно куче дето лае,не хапе" важи с пълна сила при вас май.
За мен пък женените мъже може много лесно да бъдат хванати,че са такива.Не само по тези срещи,а по принцип,ако някоя почне да излиза с такъв.

е що пък да е хвалба ..
да съм тръгнал да обяснявам как жените с мен свършват по мнайсе пъте ? не нали ?
само казах, че пищака още е бомаба и не ме е предава .. бахти хваленето .. аз ако почна да се хваля ум ше ви зайде  Mr. Green Party

# 2 410
Започвай де  smile3508
Аз май не ги разпознавам , тоест лесно ме заблуждават .Един ми се кълнеше ,че е разведен и букети ми пращаше и прочувствени смс  и ти д авидиш ... видях го с жена му ,ама остана като попарен  Mr. Green

# 2 411
малеее, аз директно бих отишла да се представя на жена му и да й се възхитя. че е толкова широкоскроена и търпи мъжът й да ухажва с цветя, и смс-и и срещи други жени като им се кълне че е разведен. също бих добавила и каква е причината за развода, според мъжът й. и също бих добавила, че ако знаех, че е женен никога нямаше и да го погледна.

stefani^, сподели как ще хванеш такъв, защото ние, търсещите връзка жени, не искаме да попадаме в капаните на търсещите тръпката, но не и обвързването.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 17:15 от Golden Heart

# 2 412
абе защо ги чумосвате така женените мъже  Laughing
не може ли и те да търсят връзка, не само тръпка, нищо че са женени  Flutter

# 2 413
да ги съжалиш направо. особено тези, които си търсят любовта, докато съпругата им си стои вечерите вкъщи и отглежда децата.

# 2 414
абе защо ги чумосвате така женените мъже  Laughing
не може ли и те да търсят връзка, не само тръпка, нищо че са женени  Flutter

Може, но не е съвсем обществено прието хем със съпругата връзка, хем с любовницата. Не, че не се случва, но авторката на темата търси връзка с мъж, който няма екстри като жена и деца.

Общи условия

Активация на акаунт