На море в Турция - тема 43

• 137 902
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • София, България
Може и да става догодина, но определено сега е с доста мизерен вид. Разбира се, догодина сигурно ще е и по-скъп. Ще чакам снимки от трипадвайзер и холидейчек, имам време, нашата дата е от 1.7.

Няма обяснение защо се рекламира хотел, който не е отворен, за да се пренасочват хората към друг. Той и сега не е отворен, но цените за датите си стоят на сайта. Ако това не е заблуждаваща реклама, не знам какво е! Обмислям да драсна 2 реда на КЗП.

# 526
  • Варна
Незнам,Мона Лиза,честа практика е и не е само една ТА,аз просто се опитах да помогна Peace

# 527
Може и да става догодина, но определено сега е с доста мизерен вид. Разбира се, догодина сигурно ще е и по-скъп. Ще чакам снимки от трипадвайзер и холидейчек, имам време, нашата дата е от 1.7.

Няма обяснение защо се рекламира хотел, който не е отворен, за да се пренасочват хората към друг. Той и сега не е отворен, но цените за датите си стоят на сайта. Ако това не е заблуждаваща реклама, не знам какво е! Обмислям да драсна 2 реда на КЗП.

Ние сме там от 27.06 ако решиш дай мейл или тел на лични и ще ти кажа какво е положението. На нас определено ако не ни хареса ще отидем в другият им хотел в Кушадасъ. Жената ще вдигне такъв джангър че просто не виждам вариант да не ни съдействат ако не е наред нещо. Преди малко е писала и директно до хотела --ще постна после какъв отговор са ни пратили

# 528
  • Пловдив

Ами ние отиваме в Кушадасъ на 19.8 в стария Сюрмели .Сега бил реновиран и имало пързалки и нови басейни .Надяваме се ,да останем доволни .Цената за тази дата е на човек 900 лв.

Ние сме там от 26,06--така че ще пиша какво е положението
[/quote]
Ау,ще чакам с голямо нетърпение .

# 529
  • Русе
Ние сме там от 27.06 ако решиш дай мейл или тел на лични и ще ти кажа какво е положението. На нас определено ако не ни хареса ще отидем в другият им хотел в Кушадасъ. Жената ще вдигне такъв джангър че просто не виждам вариант да не ни съдействат ако не е наред нещо. Преди малко е писала и директно до хотела --ще постна после какъв отговор са ни пратили
Другият хотел е на 25 км. отстояние от този Peace

Аз също видях снимките още сутринта. Чак мизерно, не бих казала, че е. Просто фотографа не се е справил добре и не е снимал, където трябва. Те реално едни и същи снимки се повтаряха по няколко пъти. Всичко, което видно от снимките е за довършване, може да се направи в рамките на няколко дена.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 21:32 от viki_1974

# 530
  • Пловдив
Сега гледах снимки в една от фб групите от реновирания Сурмели, май ще се отказвам от него. То си изглежда още като строителна площадка и май пързалките ги няма. Беше зададен въпрос къде са пързалките - отговориха, че са в съседния аквапарк. (???) Този отговор беше даден от представител на Ориент 99.

Зададох 3 пъти въпрос на Ориент 99 как е възможно хотелът да отваря на 20.5, а те да имат дати с цени, та чак на промоция от 29.4, 6.5, 13.5 ... и не ми отговарят и не ми отговарят! (Включително по имейл). За мен това си е измама.

Я дай линк към снимките да видим и ние. За пловдив момичето е много любезно и доста обясни за хотела
Ние всяка година се доверяваме на това момиче и до сега не сме се излъгали .
Дано и тази година не се излъжем .

# 531
25 км не са ми проблем все пак сме си с колата.
просто това е 3 поред хотел предните 2 ни ги смениха по независещи от нас причини. Първоначално щяхме да сме в Дидим, но хотела нямало да го предлагат, записахме Веноса след няколко дни ни казаха че е пълен и няма места. и трябваше да избираме между този и стария Палм уингс в Кушадъсъ

# 532
  • София, България
Вики сигурно е права, наистина може нещата да се поправят бързо. Напоследък съм склонна към голямо драматизиране.  Laughing Просто много се обезсърчих, защото си правех сметки да почивам точно в този хотел и то за малко пари, а видяното на снимките ми се стори само бетон и пясък.
А и на снимките беше едно мрачно и сиво... хотелът има отличен плаж за Кушадасъ, от снимки от предишни години съдя, а това в този курорт си е находка. Била съм в 3-4 хотела с няма такъв измислен, кофти плаж, точно в Кушадасъ и това много ме впечатли.

# 533
  • Русе
Мона Лиза, гледай оптимистично!  Hug До 01.07. има толкова много дни. Преди 3 години, когато откриха другия Палм уингс(пак около 20-ти май беше). Почивахме там от 21.06. За 7 дни, докато бяхме там, хотела се променяше, ден след ден, без да разберем кога са работили. Ставаш сутринта и виждаш промяна. Peace

# 534
  • Варна
''стария'' Палм Уингс е 4годишен , при това нова сграда , а не реиновиран.Разполагайки с прекрасен хотел на още по прекрасен многокилметров пясъчен плаж Давутлар , на 25 км. собственика на веригата с един куршум е ударил 2 заека:
безлатно и безопасно е направил пазарно проучване на реиновирания Сюрмели , какъв е евентуалния  интерес , как би се котирал .Освен това е понапълнин допълнитено  хотела в   плаж Давутлар .Ако не сте ходили в ''стария'' Палм Уингс е по добре тази година да ''изконсумирате'' него , няма да съжалявате , а Сюрмели оставете за друг път за да се постабилизира малко.

# 535
Здравейте всички! Явно ние ще сме едни от първите гости на Palm Wings Ephesus, от 05/06 сме. Ще ви информирам как е хотелът. Все се надявам,че ще бъде завършен и ще бъде отличен избор. Поне ТА го препоръча и го класифицира като топ-хотелът на Кушадасъ за лято'2016. Имахме няколко хотела, за които направихме запитване, но бяха така убедителни в препоръката си за този. Надявам се да не съжалявам, надявам се наистина да отвори врати на 20/05. До момента никога не съм била разочарована от тази туристическа агенция в оценката си за хотелите и са удовлетворявали напълно моите изисквания. В случая те бяха - водни пързалки,  отличен плаж и много добър инклузив... е дано всичко е така, както е обещано Simple Smile

# 536
Здравейте всички! Явно ние ще сме едни от първите гости на Palm Wings Ephesus, от 05/06 сме. Ще ви информирам как е хотелът. Все се надявам,че ще бъде завършен и ще бъде отличен избор. Поне ТА го препоръча и го класифицира като топ-хотелът на Кушадасъ за лято'2016. Имахме няколко хотела, за които направихме запитване, но бяха така убедителни в препоръката си за този. Надявам се да не съжалявам, надявам се наистина да отвори врати на 20/05. До момента никога не съм била разочарована от тази туристическа агенция в оценката си за хотелите и са удовлетворявали напълно моите изисквания. В случая те бяха - водни пързалки,  отличен плаж и много добър инклузив... е дано всичко е така, както е обещано Simple Smile

Абе като са толкова настоятелни в общия случай комисионата им е най-висока...  Grinning
Дано да ви хареса и да си изкарате готино.
Ние се чудим между "стария" PALM WINGS и Сюрмели-то Palm Wings Ephesus.
Чакам с нетърпение инфото ти, може и снимки.  Grinning

# 537
  • Варна
Цитат
Абе като са толкова настоятелни в общия случай комисионата им е най-висока...  Very Happy

Тази "лампичка" трябва да свети на всеки в главата  Mr. Green

# 538
  • София, България
В фб преди малко четох едни коментари от жена, която си е платила за 29,4 за новия Palm Wings, беше бясна, два пъти й казвали различни дати на откриване след като й взели парите.  Laughing Накрая май почивала в стария Palm Wings.
Само дано да не е лъжа това с пързалките, че много хора пишат, че точно това им е рекламирано като голям плюс, а май в крайна сметка няма да има. На мен лично пързалките са ми безразлични, но ако бях с дете, щеше да е важно.
Все повече се замислям колко е хубаво да има здравословна конкуренция, а не така, грабваш ексклузивни права за дадена верига и си правиш каквото искаш.

# 539
  • Русе
В фб преди малко четох едни коментари от жена, която си е платила за 29,4 за новия Palm Wings, беше бясна, два пъти й казвали различни дати на откриване след като й взели парите.  Laughing Накрая май почивала в стария Palm Wings. Само дано да не е лъжа това с пързалките, че много хора пишат, че точно това им е рекламирано като голям плюс, а май в крайна сметка няма да има. На мен лично пързалките са ми безразлични, но ако бях с дете, щеше да е важно.
Все повече се замислям колко е хубаво да има здравословна конкуренция, а не така, грабваш ексклузивни права за дадена верига и си правиш каквото искаш.
Не, накрая от друг коментар се оказа, че въобще е нямала резервация в ПУ Ефесус, а за същата дата в Пайн бей.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт