На море в Турция - тема 43

• 137 917
  • 774
  •   1
Отговори
# 510

Ами ние отиваме в Кушадасъ на 19.8 в стария Сюрмели .Сега бил реновиран и имало пързалки и нови басейни .Надяваме се ,да останем доволни .Цената за тази дата е на човек 900 лв.

[/quote]

Ние сме там от 26,06--така че ще пиша какво е положението

# 511
  • София, България
Сега гледах снимки в една от фб групите от реновирания Сурмели, май ще се отказвам от него. То си изглежда още като строителна площадка и май пързалките ги няма. Беше зададен въпрос къде са пързалките - отговориха, че са в съседния аквапарк. (???) Този отговор беше даден от представител на Ориент 99.

Зададох 3 пъти въпрос на Ориент 99 как е възможно хотелът да отваря на 20.5, а те да имат дати с цени, та чак на промоция от 29.4, 6.5, 13.5 ... и не ми отговарят и не ми отговарят! (Включително по имейл). За мен това си е измама.

# 512
  • София

Храната не е била разнообразна сутрин почти само яйца и техните ястия но към края се е подобрила. За хотела казаха че е добър. Ще се радвам да се запознаем.

Пиши на лични, ако искаш, да не разводняваме темата. С какъв транспорт пътувате?

# 513
Сега гледах снимки в една от фб групите от реновирания Сурмели, май ще се отказвам от него. То си изглежда още като строителна площадка и май пързалките ги няма. Беше зададен въпрос къде са пързалките - отговориха, че са в съседния аквапарк. (???) Този отговор беше даден от представител на Ориент 99.

Зададох 3 пъти въпрос на Ориент 99 как е възможно хотелът да отваря на 20.5, а те да имат дати с цени, та чак на промоция от 29.4, 6.5, 13.5 ... и не ми отговарят и не ми отговарят! (Включително по имейл). За мен това си е измама.

Я дай линк към снимките да видим и ние. За пловдив момичето е много любезно и доста обясни за хотела

# 514
Айде не остана , петък тръгваме и ние. Както каза един съфорумник - "Времето е пифко и влажно" Joy

# 515
  • София, България
Ха, ей сега отивам да видя снимките и госпожата си е махнала поста от групата, след като я питаха за пързалките, а аз за обявените дати. Снимките бяха във фб група - Кушадасъ, Коментари, хотели, пътуване.

# 516
  • софия
Здравейте! На 23.08 летим за Анталия, Кемер, клуб Салима. Дано да се съберат хора и да има полет. До сега все отпадат самолетните, говоря конкретно за Емералд. Има ли някой за тази дата, със самолет?

# 517
Здравейте! На 23.08 летим за Анталия, Кемер, клуб Салима. Дано да се съберат хора и да има полет. До сега все отпадат самолетните, говоря конкретно за Емералд. Има ли някой за тази дата, със самолет?

На емералд отпаднаха доста автобусни програми , утре лети група а ние сме за 24,05 - за сега поне ни гарантираха тази дата

# 518
Ха, ей сега отивам да видя снимките и госпожата си е махнала поста от групата, след като я питаха за пързалките, а аз за обявените дати. Снимките бяха във фб група - Кушадасъ, Коментари, хотели, пътуване.

Тази ли беше въпросната дама
https://www.facebook.com/monikag166

# 519
  • София, България

Тази ли беше въпросната дама
https://www.facebook.com/monikag166

Да!

# 520
  • Русе

Я дай линк към снимките да видим и ние. За пловдив момичето е много любезно и доста обясни за хотела
Вече ги няма Mr. Green В тази гупа не се толерират рекламните постове и се трият Wink

# 521
  • Plovdiv
Viki 1974   Не само в тази група е така. В повечето групи във ФБ, "ако не играеш по свирката" или имаш собствено мнение те трият автоматично. Затова  някои ТА си направиха групички и коментират тези хотели от които имат.........! Българска работа.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 18:34 от pupi80

# 522
  • Варна
Viki 1974   Не само в тази група е така. В повечето групи във ФБ, "ако не играеш по свирката" или имаш собствено мнение те трият автоматично. Затова повечето ТА си направиха групички и коментират тези хотели от които имат.........! Българска работа.

Аз за това съм само в групите на моята агентка,там има от всякакви ТА агенти и си пишем свободно Grinning

Нас точно за това ни блокира "Хванал съм Господ за шлифера",щото си позволихме да похвалим друга ТА,ама нейсе аз пак ходя в Турция  Mr. Green

Жижо99,пратих ти на лични точно поста на Миленчето за вашия хотел с 25-30 снимки,ама докато го видиш и са бастисали поста,сори.
Мога да я питам ако искаш да ги постне тук,ама незнам дали ще иска.

# 523
Май и ние ще сменяме хотела натам ми мирише работата

# 524
  • Варна
С любезното съдействие на дамата с изтрия пост:

"Zdravei Stilqna,ne me pritesnqvash,shte pomogna s kakvoto moga.Na 13.05.bqhme tam ,pochti vsichko e zavarsheno,hotela e strahoten,mnogo dobar izbor kato saotnosheniq cena -kachestvo.Shte bade otkrit na 20.05.Foaietata i staite sa napalno gotovi baseinite sashto,ostava samo higirniziraneto.Grupite koito sa bila za 06.05 i 13.05 sa prenasocheni kam Palm Wings Resort Beach,ot sashtata veriga.Smatam che e napalno realno kato data 20.05.Hotela naistina e mnogo luxsozen i e perfekten kato saotnoshenie cena -kachestvo.

V petak nqmashe montirani parzalki,no za 1 sedmica mogat i da gi montirat.Hotela e gotov za puskane v eksploataciq,ostava higienizirateto mu.Na nas ni obqsniha che sobstvenika iska da napravi na vhoda cvileshti kone kakto pred Palm Wings Resort koito cvilqt na vseki polovin chas i tova e zabavilo otvarqneto.

Razbira se ,ne se pritesnqvai,hotela naistina si zasluzava,ima korenna promqna kam dosta po visoko nivo i smqtam che e perfekten kato saotnoshenie cena-kachestvo."

Общи условия

Активация на акаунт