Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от хотел Wind of Larа?
Какви са отзивите за хотел Aurum Club Marmar?
Какви са впечатленията за хотел Ramada?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от хотел Wind of Larа?
-
Какви са отзивите за хотел Aurum Club Marmar?
Един потребител на форум споделя своите впечатления за плажа и района на Aurum Club Marmar. Те го описват като доста далеч от Дидим, с плаж, който не им харесва, но имат положителни коментари относно грижите на хотела за тяхната ивица. Тези отзиви могат да бъдат полезни за тези, които обмислят резервация в този хотел.
-
Какви са впечатленията за хотел Ramada?
-
Какви са впечатленията за хотел Bellis Deluxe в Белек?
-
Какви са впечатленията от хотел Delphiin Botanik Exclusive Resort Lara?

на разтревожената ми физиономия и притеснение,че дедто за ъри път пътува толкова голямо разстояние отговори " ще спирам автобуса, и на всеки час ако трябва"
- наближава моята почивка, а честно казано освен дрехи и козметика, лекарства, не съм много наясно какво да взема в багажа. С дете на 9 г. сме. Така, че моля почивалите с деца около тази възраст да дадат препоръки за нужни неща, за които не бих се сетила или пък споделят за нещо, което им е било излишно, а са носили. Пътуваме на 10.06 с автобус за Kamelya Fulya - Сиде..
Въпреки, че децата вече са залепени за таблети, телефони и подобна техника....да не ви разочаровам, но не мисля, че на плажа и в стаите има интернет. Поне аз хващах само на рецепция и то с доста зор - и на лаптопа и на телефона.
От тогава внимавам много.
Еее, че това са били възпитани хора, по-добре тишина в автобуса. А и на мен през акъла няма да ми мине да разказвам на непознати хора каквото и да било. А кой как си харчи парите, в какви хотели ходи хич не ме вълнува.Четохме в тази тема и някои доста кисели разкази от прехвалени и обожавани от българите хотели.