"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 889
  • 563
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Имало е Шер в предаването - Маца и Филип Аврамов са я правили.
Да де, това е въпроса Joy

# 421
Ше се пада Шер, костюм има, няма как  Twisted Evil.

# 422
  • София
Еми значи аз не съм разбрала! Като не чете човек много задълбочено. ..  hahaha
Понеже се изброяваха желания и аз мервайки Шер помислих, че някой я желае!  Laughing  Сори!

# 423
  • София
Обаче не е имало Стефка Берова.

# 424
Да, и Леа Иванова. И още, и още...

# 425
Геро ще бъде страхотна Стефка Берова! Или пък Светльо и Низамов като Стефка Берова и Йордан Марчинков. Simple Smile
На мен бг рок ми липсва - "Сигнал", БТР, "Щурците".

# 426
  • Пловдив
Най-голямото предизвикателство за другата седмица се падна на Геро. Той самия ми е някак миловиден и последните два образа много му отиваха, но ми е странно да си го представя като Джеймс Хетфийлд. От много години съм фен на  Металика и особено на Джемйс, и силно стискам палци Геро да го направи по един сериозен начин.

# 427
  • Бургас
Най-голямото предизвикателство за другата седмица се падна на Геро. Той самия ми е някак миловиден и последните два образа много му отиваха, но ми е странно да си го представя като Джеймс Хетфийлд. От много години съм фен на  Металика и особено на Джемйс, и силно стискам палци Геро да го направи по един сериозен начин.
Това важи и за мен  Wink От една порода сме  Sunglasses
Нямам търпение да го видя как ще се справи.

# 428
Металика беше групата, с която прекарах тежкия си тийн период, не просто ми е любима, а са ми като част от семейството (нищо, че те не го знаят Mr. Green), честно казано, не го виждам Геро като Хетфийлд, ни на визия, ни на пеене... но пък Металика е голямо разнообразие в репертоара и определено ще ми е интересно.

# 429
Металика беше групата, с която прекарах тежкия си тийн период, не просто ми е любима, а са ми като част от семейството (нищо, че те не го знаят Mr. Green), честно казано, не го виждам Геро като Хетфийлд, ни на визия, ни на пеене... но пък Металика е голямо разнообразие в репертоара и определено ще ми е интересно.

И аз обожавам Металика. Но ги заобичах покрай едно бивше гадже, но въпреки раздялата не спрях да ги слушам.
Но този път надушвам, че Геро ще се справи. Поне с гласа. Имам такова предчувствие. Виж на визия не знам и подозирам, че пак ще пълним гащите от смях  Joy

Скрит текст:
Ам с тази рокля, която беше му личи колко ужасно пълен е. Горкичкия, не му е лесно. Абсолютно съм убедена, че е болен. Аз лично не го понасях преди. Просто не ме кефеше като водещ и никъде другаде не съм го гледала, но тук ме забавлява много и мисля, че доста си промених мнението за него.
Но знам от познати, че като човек бил кофти характер.

# 430
На мен не ми харесва само как Преслава я "жалят" откъм грим, досега на никого не е приличала визуално.  Rolling Eyes
Така обаче, тя губи много от образите, които пресъздава.

# 431
Надникнах само да видя кой е победителят от понеделник и изненадааа...попаднах на метъл систър Joy
Неочаквах, зарадвах се и Ви поздравявам с
https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

Геро няма да го направи Джеймса , но поне ще прозвучи "праведната музика' Joy

# 432
  • Пловдив
Знаех си аз, че има тук фенове на твърдата музика Simple Smile Тази година за втори път се пада, като че ли не помня за миналли години да е имало... освен Азис с Черна овца. Не знам дали Геро ще се справи с пеенето, но откъм актьорско изпълнение се надявам да се получи, и най-вече се надявам да не го обърне пак на смях, в този случай няма да е подходящо.
Относно Преслава и грима, може тя да не иска, предполагам никак не е лесно да имаш толкова неща върху лицето си и човек се чувства некомфортно. Според мен Преслава никак няма място в това предаване и никак не се справя. В нейния си жанр разбирам че е добра, но няма усет към образите, нито с пеенето се справя. Като цяло ми е симпатична, но в това предаване ме дразни колкото Нона преди, даже бих казала повече защото Нона поне не се лигавеше толкова, и това няма нищо общо с факта, че е чалга певица. Миналата година, за моя огромна изненада, харесвах да гледам Азис, за мен той носи артиста вътре в себе си.

# 433
  • sofia
Дано се справи Геро! По принцип не харесвам да се гаврят и с Металика, както и с Фреди, и Майкъл!
 Геро ще подходи сериозно. Не пее добре, но пък е музикален!
Много беше добър, като Ема! Раздаде се!

# 434
  • гр. Шумен
Да, и Леа Иванова. И още, и още...
Аа, Леа я имаше - http://www.vbox7.com/play:0c208d6412
Що така ми липсва в бутона Найтуиш, Таря, within temptation. От българските рок банди не съм чула нищо май досега - няма Сигнал, няма Щурците, обаче Рафи и Жана ги има. Явно тука музиката я поръчва Саня Армутлиева  Grinning
Искам Геро да направи Камен Кацата https://www.youtube.com/watch?v=QssBX9Wrg2M

Общи условия

Активация на акаунт