"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 890
  • 563
  •   1
Отговори
# 405
  • Луната ни пази
Искам да видя на бутона това https://m.youtube.com/watch?v=YykjpeuMNEk
и това https://m.youtube.com/watch?v=1A4yOGRAnkE
Особено във второто парче има много характерни жестове за имитация и е на френски. Мисля, че Поли или Орлин ще го направят супер.

# 406
Къде са Селин Дион, Марая Кери, Уитни... емблематични образи, ако и трудно да ги имитират на пеене (не че Фреди или Аксел Роуз са лесни, ама се падат редовно).
За дует става 7 Seconds на Youssou N'Dour и Neneh Cherry, пак емблематична, на Йоцо не знам как ще му изпеят партията, но това пък му е интересното. Wink
Кренбърис също, колко му е да праснат едно Зомби... Wink.
Бе има много материал за имитации на широкопопулярни изпълнители и песни, на мен Хю Лори ми беше тотали излишен образ, колкото и да го харесвам, както и разните му Криско/Поли/Рафи/Бафи и сие, свършиха се имената, та да се имитират едни други. Ама... к'вото кажат продуцентите.

# 407
Гримьорите се бяха справили страхотно с Поли. Почти еднакви с Рафи.

Светльо и Низамов вчера се надвикваха и Низамов беше ужасен с това рок ръмжене, което Фреди ама хич го няма. Светльо обаче доста ми хареса.

# 408
  • София
На мен не ми харесва само как Преслава я "жалят" откъм грим, досега на никого не е приличала визуално.  Rolling Eyes

# 409
  • Бургас
И аз искам нови песни да им дават.
Нямам нищо против и една парче на Кренбърис.Бяха ми любими на времето.

# 410
  • Mediterraneo
На мен не ми харесва само как Преслава я "жалят" откъм грим, досега на никого не е приличала визуално.  Rolling Eyes

Имам чувството, че са сменили екипа гримьори  Rolling Eyes

# 411
  • through the wormhole
Понеже видях, че отново се заговори за Бърти Устър, да се самоцитирам,...
Скрит текст:
Доста скучно се получи сякаш на Калин. Не ме изкефи по никакъв начин.
А изпълнението на Хю Лори кефи ли те?  Laughing За мен си е пълна скръб. hahaha
Не, ама поне Хю Лори ме кефи, а Калин цъ.

Ама той и мен ме кефи, ама като Бърти Устър и д-р Хаус, не като певец Mr. Green .
Трябваше да му дадат на Калин да пее една идиотска песен от сериала, където му пригласяше и Джийвс. hahaha
...тъй като открих песента. hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=JQ_R8QBeYvs
Мисля, че Калин щеше да пожъне по-голям успех с нея. Mr. Green А в ролята на Джийвс виждам Геро. hahaha

# 412
И аз благодаря за изпълнителите, които се паднаха на Прея и Поли. И аз сред непознаващите ги, а като ги чух, май и няма да ги запомня.

И аз искам разнообразие, но не разбирам защо дават някои ужасно трудни за имитиране изпълнители - Фреди, Майкъл Джексън и т.н., а пропускат други (макар че си признавам, че след Фактора, съм щастлива че мога да си почина малко от Селн, Уитни и сие).

На Калин нямаше да се разсърдя да му се падне oт онез песнички на Бритни, дето е с ученическа поличка - щеше да е интересна гледка  Laughing

На мен например ми се слуша Стинг като имитация - хем изглежда лесен, както си мрънка тихичко, хем е толкова характерен. Но не, трябва да слушаме Рафи - очаквайте Део, Лео и Играта  Grinning

# 413
the slayer, аз понеже Х фактора не го гледам и затова се "размечтах" за Селин, Марая и Уитни, не са ми омръзнали като интерпретация.
Но виж Фреди, Лили Иванова от периода с русата коса, Тина, Майкъл и още няколко образа не са ми толкова интересни вече, особено като и не ги направят хубаво пеене/грим.
Поне да вкарат правило един образ да се пада по веднъж на сезон.

# 414
Бона, те във Фактора са станали нарицателно Селин и др. , но си права, двете предавания са различни, могат да разнообразят Лили малко.
А ако наистина вкарат един изпълнител да се пада само по веднъж на предаване - ще е най-добре. Но очевидно от предаването са купили мустаци и изкуствени зъби за Фреди, русата перука за Лили и перуката на Тина и сега докато не се проскубят съвсем, няма отърване от тях.

# 415
  • Пловдив
Оооо, чакайте, ми ние Шер още не сме гледали. Има мегдан за помтаряне на правени вече образи.

# 416
  • Варна
Освен Селин, Уитни и Стинг искам да се паднат и Браян Адамс, Джон Бон Джоуви Ози Озбърн, Пинк Флойд, Рони Джеймс Дио,  Тони Бракстън, Гуен Стефани, Модърн Токинг, АББА и още  много други

# 417
  • София
Имало е Шер в предаването - Маца и Филип Аврамов са я правили.

# 418
Не са само Маца и Филип, и други Шер е имало.

Освен Селин, Уитни и Стинг искам да се паднат и Браян Адамс, Джон Бон Джоуви Ози Озбърн, Пинк Флойд, Рони Джеймс Дио,  Тони Бракстън, Гуен Стефани, Модърн Токинг, АББА и още  много други
И аз, и аз. sohappy

# 419
  • София
Да, Ензим, права си  - и Неве, и Алекс, и Диана Любенова. А може и други да има.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт