"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 670
  • 563
  •   1
Отговори
# 45
Не е лошо някой да озапти Рачков, че на моменти бая изпростя  Rolling Eyes
Харесвам го, но леееко прекалява  Peace

Абсолютно - това с Хилда беше доста грубичко.

Джулия много ми хареса - пее страшно добре това момиче и много добре изглежда като Бионсе (малко е беличка, ама явно иат недостиг на бронзант).

# 46
Хареса ми Джулия много.

# 47
  • DE
Джулия...страхотни крака  smile3521 Можеха да и сложат по тъмничък чорапогащник  Grinning

# 48
  • Варна
Хареса ми. Но и на мен ми липпсваше малко повече бронзант и още малко  танц. Simple Smile

# 49
Страхотна Джулия,постарала се е,много ми хареса  Heart Eyes

# 50
  • София
Браво на тази Джулия! Трудно парче и сложна хореография. Верно пестеше се сякаш, но се справи.
За какво трябваше да го намесват този Азис, не стана ясно?! Чалгата все повече превзема това предаване.  Laughing

# 51
И на мен ми хареса.
Да, бронзанта и тъмния чоропагащник и липсва, но и малко повече денс да беше ударила, някак дървено ми беше изпълнението и спрямо танца.

# 52
  • Бургас
Да,танцът беше малко дървен,но като цяло ми хареса и на мен.

# 53
Аз се чудя защо не пишете в старата тема, а то имало нова.
Браво на Джулия, хареса ми! Peace

# 54
Не е лошо някой да озапти Рачков, че на моменти бая изпростя  Rolling Eyes
Харесвам го, но леееко прекалява  Peace

Абсолютно - това с Хилда беше доста грубичко.

Джулия много ми хареса - пее страшно добре това момиче и много добре изглежда като Бионсе (малко е беличка, ама явно иат недостиг на бронзант).
 Малко кат' Бионсе и повечко като Линдзи Лоън  Laughing  
а и  да беше помръднала малко - тя клекна два пъти и това ѝ беше хореографията  Mr. Green

# 55
  • Бургас
ДОЛУ,чалгата от това предаване!
Ще взема да им пиша в сайта да спрат с чалгарското изпростяване  #2gunfire #Cussing out

# 56
Браво на тази Джулия! Трудно парче и сложна хореография. Верно пестеше се сякаш, но се справи.
За какво трябваше да го намесват този Азис, не стана ясно?! Чалгата все повече превзема това предаване.  Laughing

Песента на Азис е гледана до момента от 24 237 248 пъти. В България живеят около шест милиона души от които циганите не се повече от петстотин хиляди. Струва ми се странно толкова много хора да твърдят, че никога не са слушали песните на Азис, че не го харесват. Трудно ми е да си представя как нещо подобно да не е фактор за значимост без значение каква музикална стойност носи. Сега, ако кажете, че и вие не сте чували тази песен.

# 57
  • Бургас
Рачков,ще ме умори....уникален е!

Джулито се справи,браво!

# 58
Абе краката й бяха страшни - искам и аз такива  Embarassed
Но наистина ми харесва как пее.

Азис ми дойде в малко повечко  и на мен , но явно не трябва да забравяме, че имаме члага звезда в състава. И не, не съм гледала вдеото на Азис и нямам и намерение - нека пък да лъжа или да се превземам

# 59
  • through the wormhole
Казаха ли Преслава за каква кауза дари парите?

Общи условия

Активация на акаунт