"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 957
  • 563
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Не ги гледам, но искрено се зарадвах, че видях това изпълнение  Joy Joy Joy

# 76
Oх, Орлин е голям карък... Joy

# 77
'Ич не знам ква е тая Елена Папаризу, ама Орлин е абсолютен травестит в момента. Joy  hahaha

# 78
Ох,няма такова изпълнение - умрях от смях - то токчето падна, то микрофона се разкачи. Обаче той си продължи да пее

Ама тия няма ли да млъкнат с този поп фолк - писват ми!

# 79
  • Бургас
Ама как пък едно след друго му се разпаднаха нещата.... Laughing

# 80
Водещите мнооого пресолиха манджата с еднотипния си хумор от селските вечеринки Whistling

# 81
  • Варна
Ако не друго, беше весело с Орлин  Laughing

# 82
  • Бургас
Оххх,тез гримьори са го направили жив травестит  #Cussing out

# 83
Фънки с бръшляна.  Joy Joy

# 84
Ох,няма такова изпълнение - умрях от смях - то токчето падна, то микрофона се разкачи. Обаче той си продължи да пее

Ама тия няма ли да млъкнат с този поп фолк - писват ми!

Публиката очевидно доста се забавляваше на сравненията. И аз не харесвам чалгата, но ме кефи как я отричате все едно изобщо не съществува и я пращате в някаква имагинерна реалност.

# 85
Вместо да ми четяха простотии за чалга звездите, да бяха дали  и на другите от журито да се изкажат  Crossing Arms
Рачков тази вечер е прекалил с лигавото хапче

dido1302 - в моята реалност, чалгата не присъства. И това че съществува, не означава че трябва да я харесвам или приемам. И наркотиците, и атентатите и войната  съществуват - значи ли това, че трябва да ги адмирирам? Всъщност какво споря? Всеки да си слуша каквото иска, има специализирани канали за това - както за ххх програмите, които не ги дават вечер в осем след Сънчо. Така и не е необходимо да слушам кръчмарски изпълнители в забавно предаване с претенции.

# 86
  • Бургас
Ама наистина много малко време остава за журито.Интересно е и те какво ще кажат.

# 87
Ми за мен чалгата е маргинална, даже паралелна реалност. В моя свят няма чалга от музикалната. Щото другата е повсеместна и няма мърдане от нея.

# 88
Прея според мен ще се справи много добре със Сийл - има същата бленда в гласа..  но засега не показва нищо общо с оригинала Confused

# 89
Ми за мен чалгата е повсеместна и няма мърдане от нея.
Рачков съвсем залитна, да не кажа, че се насади баш в чалгата вече! Егати халтурата!
Прея за първи път не ми хресва

Общи условия

Активация на акаунт