"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 948
  • 563
  •   1
Отговори
# 105
'Ич не знам ква е тая Елена Папаризу, ама Орлин е абсолютен травестит в момента. Joy  hahaha
Аз я знам от това https://www.youtube.com/watch?v=g5Vq0k5mCgk   - май го врътнаха и по МТВ навремето. Добре пее и е хубава византийката - някаква антична красота и излъчване има, което на Орлин не съвсем точно му се удаде да пресъздаде  Mr. Green  

# 106
Дотук никой не ми хареса. Джулия ми беше прекалено скована за образа на Бионсе, Орлин ми приличаше по-скоро на не лошо пеещ травестит, а Прея изобщо не се доближи и на половина до образа на Сийл.
Надеждата ми сега е в Поли  Peace

# 107
Орлин беше страхотна пародия,много ми хареса как се надсмиваше над себе си  hahaha
Прея хич не ми хареса,не съм расистка просто ми идва една идея по лигава  Rolling Eyes На колко е години?
В другият форум обсъждат,че Азис бил обиден на предаването и скаран с Преслава,заради участието и защото миналата година се държали „непристойно” с него и не уважавали пеенето им и чалгата като музиката на народа,може и затова да са всички чалга закачки днес  Joy

# 108
Прея хич не ми хареса,не съм расистка просто ми идва една идея по лигава  Rolling Eyes На колко е години?
Родена е септември 1994 г.  Peace

# 109
Ха, Поли е като двойник на Рафи  Grinning

# 110
  • Бургас
Еееее,супер грим.

# 111
  • through the wormhole
Ох, беее! Днес е вечерта на Поли. hahaha
Много добре докарва и жестовете на Рафи.

# 112
Поли разби! Уникална имитация!

# 113
Поли направи жестока имитация... Heart Eyes

# 114
  • София
Е това е номер едно!! Браво на Поли! Напомни ми на най-доброто време от "Капките". Голям купон!  Laughing  Heart Eyes

# 115
Гласувах за Поли в анкетата от началото на темата и, общо взето, бях убедена, че ще го направи. Добре беше.
Стискам й палци да спечели, заслужава си и от предния път.

# 116
Прекрасна Поли! Докара едно към едно жестове, мимики, походка, че и глас!  Party

# 117
Супер Поли. Като две капки вода са с Рафи.

# 118
  • Бургас
Ама те и на ръст еднакви. Laughing

# 119
  • through the wormhole
Те и на ръст са еднакви. И пиперката даже идентична. Joy

Общи условия

Активация на акаунт