"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 932
  • 563
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Изпя Софи Маринова. Чалгата си е чалга. Макар, че Софито е доказала, че може да изпее Лили Иванова.
И нея няма да може да я имитира добре, защото Софито има по-добър глас. Тая патка да си ходи в кръчмите да зяе, докато дъвчат кебапчетата.

# 241
хахахахха вместо фънки, фък ми  Joy Joy Joy
Аз пък чух Фътми  Joy

# 242
Изпя Софи Маринова. Чалгата си е чалга. Макар, че Софито е доказала, че може да изпее Лили Иванова.
И нея няма да може да я имитира добре, защото Софито има по-добър глас. Тая патка да си ходи в кръчмите да зяе, докато дъвчат кебапчетата.
Точно, за друго не става.

# 243
Този сезон е доста слаб като цяло.
Преслава не направи нито един образ до сега,никаква Тина не беше миналия път,а днес е направо хлъзгава от лигавене.Дони бе прав,преигра и пародира образа,не знам защо журито си затрая за неточното изпълнение на песента,адски изоставаше на припева.
И да кажа за лигнята на Рачков-мега гига огромна.Всяко нещо в повече отблъсква.В края на краищата за какво са го сложили това жири,като не могат по едно изречение за кажат от тоя шут?Прекалява та чак не се усеща. Naughty

# 244
  • Вестерос
Смяха се , защото Зуека вместо Фънки каза Фък Ми  hahaha

Във фб на Преса й викат Вреслава  Joy

# 245
  • 221B Baker Street
Вместо Преслава Маги да беше взел Десислава.

# 246
Преслава и да може да е способна да изпее нещо, но от лиготия  и чалгарски извивки не може да извади една свястна имитация.

Фънк или чук го е тряснал по главата или г е ударил хормона по пилешките крака на Преса, та я превъзнася. Или както каза някой - толкова мрази "другарката ИвАнова", че се изкефи на съсипаната й имитация  Grinning

# 247
  • DE
Цитат
Фънки толкоз я мрази Иванова, че се зарадва на гаврата.

И моя мъж каза така. Толкова не харесва Фънки Лили, че похвали Преслава, за да я засегне.

# 248
За мен най-отвратителното за всички сезони беше Азис - Янка Рупкина, това не ме втрещи чак толкова, но си беше гадно.
Самата Преслава е невероятно дразнеща и някаква лигава, ахоиху, мисли си, че наистина може да пее невероятно, а то не е баш така.
Пък Лили, ама каквато щат да я изкарат и нарекат, вкл. и Фънка, е абсолютното желязо за мен. Вече не е онзи глас, който ми е най-любим, от младите й години, но на нейните години да си в такава форма, да имаш глас и да правиш концерти... си е уау. В четвъртък съм на концерта й в НДК и честно казано, вълнувам се. Не съм й някаква сляпа фенка, но оценявам.

# 249
  • София
По мяукаща Лили Иванова не бях слушал до сега.

# 250
  • Варна
И тя се лигави много, и е малко глупавичка  Flutter

# 251
  • through the wormhole
Оставили са ни Геро за десерт. Mr. Green

Десислава имитира добре. Помня едно турне на Комиците, където направи шоу с имитации на свои колежки. Предполагам, че и други стилове може да имитира. А че е лигла, лигла е.

# 252
  • Варна
Хареса ми Поли. От Преслава очаквах повече честно казано! Иначе на Детелини мисля, че е по-добре!

https://www.youtube.com/watch?v=wo1L9wI5L_0

А тук пак я е пяла 9 кръга.

https://www.youtube.com/watch?v=2lFKf65Ox6g

# 253
  • 221B Baker Street

Обаче пее и имитира много добре

# 254
  • through the wormhole
Ох, не мога!!! smile3532

Общи условия

Активация на акаунт