"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 689
  • 563
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Сложих го за забавление,на мен лично ми беше доста смешно,от сорта на Геровото изпълнение  Joy
Ако не ви допада и мислите че не е за тук,моля модератор да го изтрие  bouquet Аз няма да го махна  Peace
Напротив, точно за тази тема си е. Все пак е същото предаване нищо, че е в друга държава.
Наистина Азис е доста известен на Балканите, за съжаление повече заради скандалната си визия, а не заради хубави песн)-няма какво да се лъжем,

# 481
Явно румънското предаване уважава чалгията.
Добре, че при нас не е така (засега)
Има време, чалгари канят засега, втори вече ни се лигави. Току-виж и чалга-песни да почнат лека-полека да включват в "бутона на късмета" в недалечно бъдеще. tooth
Дано не се случва, де. Praynig

# 482
Сега, знам че сигурно ще ме освиркате, но ще си призная, че и на мен Маги ми липсва в журито. Надявам се, че следващия сезон Жоро Низамов ще се върне като ментор, а Маги в журито. Дони ми се иска да го видя като ментор в Х-фактор.  

Аз също съм силно алергична към чалгата и чалгаджиите. Това беше последното шоу, което не бяха налазили. Преслава едва я издържам вече-няма такава лигла.  Tired

# 483
И сега пускат чалга песни - Слави Трифонов, Слави и Софи, Елена Папаризу... или това не е чалга?  Whistling Mr. Green

# 484
Явно румънското предаване уважава чалгията.
Добре, че при нас не е така (засега)
Има време, чалгари канят засега, втори вече ни се лигави. Току-виж и чалга-песни да почнат лека-полека да включват в "бутона на късмета" в недалечно бъдеще. tooth
Дано не се случва, де. Praynig

Пепел ти на устатата  и на клавиатурата  Crazy
Ама те вече се опитват да прокарват чалга. Почнаха да пипат меко. Пуснаха Софи и Слави. Че те са чалгари.
В момента в който почнат с чалгата го спирам предаването и дори присъствието на Рачков и Зуека не може  да ме разубеди.

Скрит текст:
Сори за спама, но имам  страничен въпрос за Азис. Някой знае ли Хабиби на Азис от коя песен е копната. Мелодията ми е супер позната. Малко гледах от клипа, а после изключих звука и продължих да се наслаждавам на кученцето.  Mr. Green

amandacanfly, няма да те освиркаме. Много сме страдащите  Joy

# 485
  • София
Имитациите на Азис вече ги коментирахме. Аз продължавам да твърдя, че гръцката имитация е много по-сполучлива от румънската.

# 486
Скрит текст:
Сори за спама, но имам  страничен въпрос за Азис. Някой знае ли Хабиби на Азис от коя песен е копната. Мелодията ми е супер позната. Малко гледах от клипа, а после изключих звука и продължих да се наслаждавам на кученцето.  Mr. Green

Скрит текст:
Пей много бавно "Черно море, много е добре" на Тодор Колев и ще се изумиш.  Mr. Green

# 487
  • DE
За мен Елена Папаризо не е чалгарка. Пее си поп музика, но понякога има елементи от тяхната музика.

# 488
Скрит текст:

Скрит текст:
Пей много бавно "Черно море, много е добре" на Тодор Колев и ще се изумиш.  Mr. Green
Скрит текст:
Не я пях, но наум позабавих и си баш същото.  Mr. Green

# 489
  • Испания
За мен Елена Папаризо не е чалгарка. Пее си поп музика, но понякога има елементи от тяхната музика.

Папаризу се казва.

# 490
  • DE
Добре, благодаря. Другият път ще знам  bouquet

# 491
  • София
Азис е доста известен на Балканите, за съжаление повече заради скандалната си визия, а не заради хубави песн)-няма какво да се лъжем,

Азис точно  на скандалната си визия залагаше и спечели! Само че сега не може да понесе, че нещата в момента не вървят добре и иска да пробие на турската сцена и пазар.

Преслава като излиза да пее имам чувството,ч е току що е слязла от пилона.  Joy Joy Joy

# 492
Следващия понеделник Саня ще замества Дони в журито.

# 493
  • София
Ще бъде интересно = Саня и Фънки, а между тях Хилда.  newsm10

# 494
И сега пускат чалга песни - Слави Трифонов, Слави и Софи, Елена Папаризу... или това не е чалга?  Whistling Mr. Green
Като добавим хабиби на Азис като фон още в началото на шоуто

Общи условия

Активация на акаунт