"Като две капки вода" - 4 сезон, 4 тема (28.03.2016 г. - 03.04.2016 г.)

• 35 679
  • 563
  •   1
Отговори
# 525
Не слушате чалга, а? А откъде знаете тези песни?   Tired Outta Joint

Ами ходех на училище и съучениците ми много я пяха и пускаха. Често ги замервах с каквото ми паднеше, но не помагаше особено.
Иначе Кали съм я виждала лично доста пъти. Естествен човек ми се стори. В ежедневието си носеше обикновени дрехи. След много време ми казаха, че била Кали. И като питах таз пък коя, голям смях падна, та ме подсетиха за песента 442  Mr. Green

# 526

В интервюто му по Нова каза: "Забавлявайте се бе, хора, така, както се забавляваме ние! Това е шоу за забавление. Не приемайте сериозно нещата в него!"

И е абсолютно прав.  Peace

Да, затова е жалко, когато си разваляме забавлението и приятното чувство от шоуто, като се дразним на някой и друг участник или песен.

# 527
  • Бургас
Винаги е имало и винаги ще има музика за долницата, това не ми пречи и не ме ядосва. Това, което дразни е прокарването на тази простотия като мейнстрийм, някаква значима художествена проява, едва ли не, каквато тя, явно не е. Толкоз. Вкл. и СлавиТУ. Ето, например, напън на Азис да пее в зала България (преди време), ами има си мярка за някои неща... не може, където ядеш, там да се*еш, нали.
Па с'я на барт'чедката Минка на сватбата, какво друго да очаквам, освен микса на Модърн Токинг и Бони М, следван от три пъти Бяла роза, ХХХ (замести с най-актуалната певачка) и Глория за престиж.

[/size]
Ето така мисля и аз! Много насериозно се взеха чалгарите! Едно време, поне вкарваха хумор. А и бяха по...социални: Пирамиди, фараони..еееей! Joy
Ооо,дааа. Най-новото,тотално изтрещЕло нещо,което чух,съвсем несъзнателно,прецъквайки програмите на тв-то беше ,,Чалга пеперудки,,  Joy Joy Joy Sick Sick Sick
Пайнера да ги мачкал .... и незнам още какви простотии  Sick Sick Sick Sick

# 528
  • София
И аз не харесвам чалга, ама хич Mr. Green Но знам кой е Азис, Кали, Десислава, Милко Калайджиев, Софи Маринова щото ги гледах в Биг Брадър, та и с част от творчеството им се запознах. Е, не става  Sick

# 529
  • sofia

Ами ходех на училище и съучениците ми много я пяха и пускаха. Често ги замервах с каквото ми паднеше, но не помагаше особено.
Иначе Кали съм я виждала лично доста пъти. Естествен човек ми се стори. В ежедневието си носеше обикновени дрехи. След много време ми казаха, че била Кали. И като питах таз пък коя, голям смях падна, та ме подсетиха за песента 442  Mr. Green
Пък в мойта буйна Младост, Дивите 90 години, тези парчета дънеха от всяко Тенекиен павилионче, градският транспорт, а на морето...Още знам "Тигре Тигре" и "Радка Пиратка", на изуст! Не ща, ама ги знам! hahaha

# 530
  • Бургас
Еее,класиките в жанра,няма как да не се знаят и помнят !
Оп сааа!

# 531

Пък в мойта буйна Младост, Дивите 90 години, тези парчета дънеха от всяко Тенекиен павилионче, градският транспорт, а на морето...Още знам "Тигре Тигре" и "Радка Пиратка", на изуст! Не ща, ама ги знам! hahaha

Да де, точно затова говоря. Набиваха ни ги в главите от всеки ъгъл.
То и сега така.

# 532
  • Испания
Хайде, хайде! Оправдания.  smile3534

# 533
Аз не понасям Азис,направо пощурявах като се кача в такси сутрин рано и шофьора да слуша Азис и той да вие Обичам те,един от хитовете му преди 10 години.Въобще чалгата не се слуша в къщи

# 534
  • Испания

bigdance2

Рафи: Преобразяването на Поли Генова беше страхотно

http://novatv.bg/accents/view/11774/%D0%A0%D0%B0%D1%84%D0%B8:-%D … 1%82%D0%BD%D0%BE/

Поли Генова е водеща на концерта, с който „Бон-Бон” празнува 20 години

http://novatv.bg/accents/view/11788/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D0 … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

# 535
  • София
Между другото Прея отново се е изказала неблагоприятно за ж.к. Люлин и сега във фейса има масови неодобрения.

# 536
Между другото Прея отново се е изказала неблагоприятно за ж.к. Люлин и сега във фейса има масови неодобрения.

Какво е казала? Нищо не намирам  newsm78

# 537
  • София

Какво е казала? Нищо не намирам  newsm78

И аз нищо не намирам. Прея май днес гостува в едно предаване....сигурно там е изказала негативи.... Joy Лошо! Ще се отрази на гласовете за нея.

# 538
  • Испания
Да, може да загуби гласове, но е искрена. Чудният ж. к. Люлин!  Flutter

# 539
  • София
Аз също харесвам Прея - искрена, смее се от сърце, чак заразяващо и се справя добре с образите във формата.

Общи условия

Активация на акаунт