MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 271
  • 401
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз много се учуддих на лютото, но мисля, че по скоро са прекалили с черния пипер, не ми се вярва някой разумен да слага лютов детска храна.

# 316
На децата първото, което ми хрумна, че можеше да приготвят е сладолед...уви не чух подобно предложение дори.
 chef

Щяха да избият рибата, както се казва Simple Smile

# 317
Сладолед щяха да го приготвят в рамките на 1 час, но нямаше да могат да го охладят достатъчно.

# 318
  • София
Сладолед щяха да го приготвят в рамките на 1 час, но нямаше да могат да го охладят достатъчно.
Освен, ако не използват пожарогасителя  Joy

# 319
  • София
Аз пък продължавам да харесвам Севда, по-точно не ме дразни сълзливостта ѝ. Може би защото и аз съм склонна към рев при по-силни емоции, та не ми прави впечатление.  Simple Smile
Евгени, напротив, ми е все по-несимпатичен. Идеята му да пречат на другия отбор...  Stop Сетих се и как на първото отборно подвикваше към другите и говореше с насмешка какво щяло да стане с недопеченото им агнешко.
От двете менюта очаквах някак повече да грабват окото. Лютото наистина не знам на кого му е хрумнало (макар че моето лично дете не възразява, ако съм изтървала повечко черен пипер  Simple Smile) Десертът беше много важен; вероятно на вкус са ги докарали, но на вид не толкова. Цвъкнатата сметана върху мъфинчето беше излишна, а рулото ми приличаше на нещо купешко от най-обикновена сладкарница.
Дребосъкът, който вече е опитвал чушка и няма нужда да повтаря ме разсмя. Simple Smile А щерката на Виктор явно е запозната с терминологията  Wink
Чудех се Лъчо какво мнение ще има за детското меню, като няма деца, но се оказа, че човекът си има професионални наблюдения, които помогнаха.

# 320
  • София
И аз веднага за пожарогасителя се сетих!  hahaha
Сладоледът беше идеалният и непогрешим вариант, но технически невъзможно.

# 321
  • sofia
Както очаквах, спечели отбора, приготвил картофки и шоколадов десерт!
 И моят син е на 6 и половина. Laughing
Яд ме е за Съби. Страшна скица е. Много беше смешен с брюкселското зеле. :ах:
Чудя се, Севда и Тити Папазов, да не са рода newsm78 hahaha

# 322
  • София
Събин в момента е в "Преди обед". Неговата непринуденост и това, че не се надува и прави на велик са му чара  Flutter

# 323
  • София
Събин в момента е в "Преди обед". Неговата непринуденост и това, че не се надува и прави на велик са му чара  Flutter
И аз го гледам, приятен човек е, но не беше за този формат.

# 324
Аз като си знам мойто, ако бях на тяхно място щях да изпадна в паника- единственото което яде безоотказно са всякакви видове бонбони, и два вида торти и сладолед разбира се.Да съм чувала три-четири пъти я има няма, че нещо му е харесало и то след като съм питала и го казва да ми угоди.

# 325
Къде е ресторанта на Събин, знае ли някой.

Трябва да е това: https://www.facebook.com/%D0%A2%D0%A0%D0%9E%D0%AF%D0%9D%D0%A6%D0 … 2950/?pnref=story

Аз съм вегетарианка и симпатизирам на Севда по принцип, но вчера мисля, че трябваше да я изгонят. Няма психика за шоуто. Колкото и да ме дразнят Цветелина и Димитрия, мисля, че една от двете трябва да спечели.
Събин беше просто някакъв шут, отдавна трябваше да го махнат - човек с ресторант, а не опитвал брюкселско зеле  ooooh!

# 326
  • София
Не знам дали някой забеляза как малката Натали направи едни типични за баща й маниерни жестове с ръцете, докато обясняваше нещо. Точно като него.  Laughing

# 327
  • София
Преди време четох стари коментари за ресторанта на Събин. Статията е първоначално хвалебствена, но коментарите напълно отговарят и допълват образа  Mr. Green
http://kaka-cuuka.com/77

# 328
glimpse, благодаря

Изчетох и отзивите, но смятам някой ден да го пробвам на обяд , като гледам картинките по ми прилича на квартално кръчме, отколкото на ресторант, но да видим

# 329
  • Испания
Какви бонбони бяха децата. Радост за очите, душата и сърцето.  Laughing

Огорчи ме това, че Евгени изпрати Събин да пречи на другия отбор. Мисля, че би трябвало в такъв случай да има директни елиминации.

Лъчо много добре си организира отбора.

„Ще ги пържите ли?“ - Виктор пита Лъчо. Направо изтръпвам от този поглед.

Правилно се скара на Евгени, че е сложил консервите върху дъската.

Малееееееее! И в другия отбор ще пържат.

Елизабет се сети кога да опонира за менюто. Добре, че Лъчо се наложи и си беше на мястото.

Натали е одрала кожата на Виктор.

Дима тръгна да ос.ра чиниите с десерта. Чиниите трябвало да бъдат абсИлютно подредени. „НИ сЪ размятам“. О, боже!  Praynig

Рулото беше  Sick. Дори не бих го опитала.

Натали даде много професионална оценка.

Евгени много очакваше, че те са спечелили. Червеният отбор спечели заслужено.

Съчувствам на Севда, но… не искам да е във формата.  Naughty И аз съм чувствителна. Гледам предаването, за да науча нещо и да се разтоваря. Тя ме натоварва. Отдавна трябваше да отпадне.

love001

Общи условия

Активация на акаунт