Звездни компромати - 280 част

• 95 938
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Гери Дончева готова за модно самоубийство...
Скрит текст:

Shocked #Crazy ooooh! Тази Дончева от къде го измисли това шапище и защо си въобразява, че е много готина с тоя казан на главата, та в най-представителния си вид(според нея) си го пльосва на главата?! Тоалетчето няма да го коментирам, като в час по трудово през 1984 е правено... Crazy

# 541
На мен Герито ми хареса, шантава е Laughing

# 542
  • Бургас
Гери Дончева готова за модно самоубийство...
Скрит текст:

Shocked #Crazy ooooh! Тази Дончева от къде го измисли това шапище и защо си въобразява, че е много готина с тоя казан на главата, та в най-представителния си вид(според нея) си го пльосва на главата?! Тоалетчето няма да го коментирам, като в час по трудово през 1984 е правено... Crazy
Жената просто се опитва да блесне с нещо, за да я забележат. След участието й в "Черешката на тортата" се изяви като супер комплексирана и жадна за внимание, та я разбирам защо си слага тая кофа на тиквата.

# 543
Жената просто се опитва да блесне с нещо, за да я забележат. След участието й в "Черешката на тортата" се изяви като супер комплексирана и жадна за внимание, та я разбирам защо си слага тая кофа на тиквата.
Мда, права си! Хората, които имат някаква несигурност и нужда да бъдат непременно отразени, гледат да фрапират с нещо във външния вид. Та и тя така. И да, точно с размерите на кофа е капелата! Joy

# 544
А кой я издържа тази Гери,защото май демонстрира доста висок стандарт ,със сигурност не от моделски хонорари.

# 545
  • Бургас
А кой я издържа тази Гери,защото май демонстрира доста висок стандарт ,със сигурност не от моделски хонорари.
Доколкото знам родителите й са заможни. Пък знае ли човек - може да печели добре от рапиране и рекламиране на мандри  Laughing

# 546
  • До морето
Тази като я видя и ми идва само една дума на ум - НАПЪН!!! Толкова години се мъчи милата да стане известна, какво ли не пробва. То не беше рап, то не бяха конкурси, то не беше чудо......

# 547
  • София
тя нали имаше някакъв хотел по морето newsm78

# 548
Доста зле рапира, спор няма. А до колкото разбрах и сама се продуцира. Демек - сама си пее и сама си се слуша.
Иначе е симпатична, поне е естествена и ненапомпана. Peace

Не знаех, че Роналдо и Ким са били двойка Laughing
http://lifebg.net/148702/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0 … %8F%D0%BD-%D0%BD/

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 07:06 от Dress like Princess

# 549
# 550
  • На брега на реката
На втората снимка са си досущ циганета  Whistling

Да си спомним за Heath Ledger, който вчера трябваше да навърши 37.
Хахаха, много добър кадър. Обама и бебе
Diane Lane изглежда страхотно за своите 51  Heart Eyes

Scarlett ще озвучава Каа в "Книга за джунглата"
A Ben Kingsley ще е Багира
Lupita е майката вълк
Idris Elba е Шир Хан.

# 551
# 552
  • bad@ss
Валерко с пореден "секси коте" чат, нещо вече ме съмнява обаче автентичността им  Whistling

линк

Роналдо+Хари+още 2ма брадати. И още много.
Just married, ах, палавник  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 09:16 от ЛуДната соната

# 553
 Валери и Николета трябва да се съберат, толкова един за друг.

# 554
  • bad@ss
Валери и Николета трябва да се съберат, толкова един за друг.

Заради изказа ли? Все едно един мозък споделят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт