Звездни компромати - 280 част

• 95 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Владо Карамазов и Джеръми Айрънс в Лондон

Скрит текст:

# 616
  • София
ох, как го харесвам този  Heart Eyes
Джеръми, разбира се!

# 617
  • Tам през Атлантическия океан
На мен Биляна Йотовска ми харесва. За да забременее и износи здраво бебе, предполагам трябва поне година да е чиста от стероидите, които в момента приема. Това означава голяма жертва в професионален план, защото тя друго незнам да прави, освен да виси във фитнеса.

Явно не знае за новата мода - бременни с преса  Sunglasses

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3474150/Chontel-Duncan … credible-abs.html

oще
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3511825/No-excuses-Pre … -playgrounds.html

# 618
  • София
Бременната с пресата може и да буди страхотно възхищение в други, но в мен изобщо.

# 619
  • Велико Търново
Бременната с пресата може и да буди страхотно възхищение в други, но в мен изобщо.
Peace ужасно...коремните преси може да съчетават с диета също ooooh! трябва да поддържаме спортната фигура все пак, няма тук някаква си бременност да ни разваля формата.

# 620
Тейлър С, Бехати и Лили Олдридж на вечеря в LA

Скрит текст:

# 621
Peace ужасно...коремните преси може да съчетават с диета също ooooh! трябва да поддържаме спортната фигура все пак, няма тук някаква си бременност да ни разваля формата.

Peace

Тези жени за мен са психически болни, перфектното тяло са го издигнали в култ, опасни са точно както всички други сектанти, религиозни или каквито и да били

# 622
Имам чувството, че някои жени (и мъже) живеят, спортуват и т.н. само, за да си правят селфита...

# 623
  • Бургас
Тейлър С, Бехати и Лили Олдридж на вечеря в LA

Скрит текст:
Тази Бехати да ми е толкова безлична. Като измита чиния е в лицето. Чудя се как е станала толкова прочут и търсен модел, като има хиляди по-красиви модели от нея. Абсолютна посредственост лъха от нея.

# 624
  • София
Аз все си мисля и вярвам, че инстинктът да съхраниш живота в себе си е по-силен от това да продължиш да поддържаш "плочките".
При показаните бременни пресата може би е остатъчно-видим ефект, а не поддръжка по време на бремеността. Но си личи, че силно стегнат корем се разтяга много по-малко, а това със сигурност после е бонус при прибирането му след раждане.

# 625
https://www.instagram.com/chontelduncan/

Това е инстаграм профила на моделката по-горе. Скоро беше разисквана в една тема за спорт и бременност. Освен че е супер стегната, е и 186 см. висока, идеална предпоставка за малко коремче. От снимките ѝ съдя, че спортът и здравословното хранене са нейното ежедневие, нормално е да продължи и като е бременна. Не е зле обаче да предупреждава последователките си преди да тръгнат по нейния път да се консултират с лекар.

# 626

+100 Даже ме потриса, бременното коремче с тези плочки отстрани. Изглежда ми сякаш бебето няма място да диша.  Blush
Мисля си, че все пак една нормална жена би предпочела да роди здраво бебе, отколкото да запази фигурата си и плочките си. Но знам ли, всеки е различен.  Blush

# 627
# 628
  • На брега на реката
39 седмица?
Не, не, за мен това е супер плашещо и неестествено на вид.

# 629
  • bad@ss
Софчето е много постоянна в любовите си завинаги  Laughing
Петърчо, Метърчо, Гринго, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт