Звездни компромати - 280 част

• 95 549
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бременната с пресата може и да буди страхотно възхищение в други, но в мен изобщо.

+100 Даже ме потриса, бременното коремче с тези плочки отстрани. Изглежда ми сякаш бебето няма място да диша.  Blush
Мисля си, че все пак една нормална жена би предпочела да роди здраво бебе, отколкото да запази фигурата си и плочките си. Но знам ли, всеки е различен.  Blush
Тя си е родила съвсем здраво бебе, просто това е нейният начин на живот, няма как да стане кит като е спортувала цял живот. Аз честно казано съм по-възмутена от другата крайност- жени, които като забременяват, забравят за здравословният живот.

# 631
Разлика не виждам. И двете не спазват елементарни правила за безопасността на детето си. И от двете групи има родили здрави и прави бебета, но съм почти сигурна, че яките тренировки и травми са по-рисковани от другото.

# 632
39 седмица?
Не, не, за мен това е супер плашещо и неестествено на вид.
Е, чак пък плашещо... Лично съм виждала подобно изглеждащи бременни, които не са маниачки спортистки. Някои не качват много килограми на обичайните места. Мен ме плашат такива, които наддават с 20-30 кг по време на бременността.

# 633
Може да те плашат, но на бебета нищо им няма. Докато при по-голямо натоварване не са малко жените с аборти.

# 634
  • София
Триетажният мезонет на Доналд Тръмп в Ню Йорк оценен на 100 000 000 долара.
Там "притиснати" от злато, мрамор и барок живеят той, жена му Мелания и синът им Барън.
Интересно ми е само картината на Реноар "Ложата" дали е оригинал или репродукция?!  Mr. Green

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3303819/Inside-Donald-Tr … isqu-statues.html

# 635
  • Once there was a Hushpuppy...
Не ми харесва бременна с плочки на корема и около него. Ужасно ми е!
Както, някой писа по-напред усещането за зрителите е сякаш на бебето не му стига въздух.
Не бих се подлагала на диети в този момент от живата си. Яла съм колкото побира стомаха ми Laughing, а за щастие това не беше много и качиш само 16кг. А, и не ми се ядяха тежки и мазни храни от ден 1 на бременността, така че не се е налагало да внимавам особено какво хапвам.

# 636
  • София
Може да те плашат, но на бебета нищо им няма.
Не съвсем вярно http://www.moetodete.bg/problemna-bremennost/nadnormeno-teglo-i-bremennost.html. Всяка крайност не е добра, хубаво е да има баланс. Мисля, че ако жената си е спортувала активно цял живот, не е необходимо да отива в крайности по време на бременността, тя просто така си изглежда. Виж, ако аз тръгна сега да правя такова тяло, много ясно, че ще навредя на бебето.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 11:10 от koikoii

# 637
По принцип мразя кича и всичко претрупано, но апартамента на Тръмп много ми харесва. Сякаш луксът и разкошът са с мярка / ако може така да се каже #Crazy /.

# 638
Може да те плашат, но на бебета нищо им няма.
Не съвсем вярно http://www.moetodete.bg/problemna-bremennost/nadnormeno-teglo-i-bremennost.html. Всяка крайност не е добра, хубаво е да има баланс. Мисля, че ако жената си е спортувала активно цял живот, не е необходимо да отива в крайности по време на бременноста, тя просто така си изглежда. Виж, ако аз тръгна сега да правя такова тяло, много ясно, че ще навредя на бебето.
Не говоря за статиите, а какво се случва реално. Иначе на теория е ясно.

# 639
Ясно е, че да качиш 100 кг. е вредно, но и да тренираш кик бокс или с пудовка, докато си придържаш корема, едва ли ще мине безпроблемно при 99% от бременните. Wink

Не мисля, че е пазила диети, качила е все пак близо 15 кг. По-скоро си е следвала обичайния си режим. Или поне така твърди, все пак показва някакъв образ реклама.

# 640
  • София
Това момиче е от популярния тип - соц.мрежа звезда. Издържа се с това да се показва във форма, тренировки, рекламира козметика и др. Нормално е да се стреми да изглежда добре, все пак, ако беше обичайната бременна, кой ще й обърне внимание?! Peace
Важното е, че се е чувствала добре и е родила здраво бебе.
Едно е да се качат 15 кг на тренирано 186см тяло, друго, на не тренирано. Още повече, че когато корема е толкова стегнат, съвсем редно е да не се разлива и да прилича на плондер.
Имаше и една балерина, която танцуваше бременна в 7-ми месец, не знам как се правят такива движения, когато центъра на тежестта ти е изместен, но явно има способни жени  Crazy

А жилището на Тръмп ми е кошмарно, заболяха ме очите от толкова злато. Като си помисля само какво разхищение е това и колко детски живота, например, биха могли да се променят и с половината пари. Confused

# 641
Знам, че при спортистките заради прекалено стегнати коремни мускули се получава "разкъсване" между коремните мускули т.е. между плочките. Забравих как се нарича, но се оправя само с операция. Тя явно не е имала такива проблеми. Иначе смятам, че изглежда страхотно! На някои хора явно просто не им расте чак толкова много корема (лично не познавам такива, де)

# 642
На някои хора явно просто не им расте чак толкова много корема (лично не познавам такива, де)
Аз познавам. Две приятелки родиха преди някои хора изобщо да разберат, че са бременни. И двете са слабички и не особено високи иначе, просто коремчетата им бяха изключително компактни.

# 643
Koремните плочки изчезват след първата седмица неспазване на хранителния режим и отказване на тренировки. Тези жени хем искат да са простосмъртни и да родят дете, хем искат да са богини и да изглеждат величествено. Еми съчетанието е трудно постижимо и с много рискове.
Аз лично съм пас от такива приключения.

A сещате ли се за Сара Стейдж, която по същия начин в 8ми месец имаше плочки. После роди и беше герой, докато не се снима с нова парти рокля, а бебето й лежеше захвърлено на земята, чакайки внимание докато мама си прави селфи.

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 12:16 от Dress like Princess

# 644
[quo794#msg32877794 date=1459921958]
Тези жени за мен са психически болни, перфектното тяло са го издигнали в култ, опасни са точно както всички други сектанти, религиозни или каквито и да били
Това не е ли леко пресилено? Да, не сме свикнали на такава гледка-блеменна с плочки, но те няма как да изчезнат, след като години си тренирал. А и е добре да се поддържа тонуса на тялото по време на бременност.  Има жени, които буквално се освинват, защото само се оправдават, че сега могат да ядат повече и не се движат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт