Звездни компромати - 280 част

• 95 579
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Mediterraneo
По принцип мразя кича и всичко претрупано, но апартамента на Тръмп много ми харесва. Сякаш луксът и разкошът са с мярка / ако може така да се каже #Crazy /.

Мярка? Бррр, въпрос на вкус, ама се чудя какво за теб би означавало без мярка  Mr. Green  Laughing Не бих могла да прекарам и час в този "разкош" без да ме хванат лудите.

# 646
  • Варна
 Сладка реклама със  Семейство Федерер.Колко много близнаци.....
http://tennis.bg/article/video-semejstvo-federer-uchastva-v-zabavna-reklama/615/

# 647
  • Пловдив
Koремните плочки изчезват след първата седмица неспазване на хранителния режим и отказване на тренировки.

Не съм съгласна. И то от личен опит. Говоря за обикновено спиране на тренировки(а пък хранителни режими никога не съм спазвала),а не при бременност.

# 648
[quo794#msg32877794 date=1459921958]
Тези жени за мен са психически болни, перфектното тяло са го издигнали в култ, опасни са точно както всички други сектанти, религиозни или каквито и да били
Това не е ли леко пресилено? Да, не сме свикнали на такава гледка-блеменна с плочки, но те няма как да изчезнат, след като години си тренирал. А и е добре да се поддържа тонуса на тялото по време на бременност.  Има жени, които буквално се освинват, защото само се оправдават, че сега могат да ядат повече и не се движат. Peace

Това си е моето мнение и за мен не е пресилено. Гледаме какви ли не простотии навсякъде, малко губим представа кое е нормално и кое не, не мислиш ли?

# 649
[quo794#msg32877794 date=1459921958]
Тези жени за мен са психически болни, перфектното тяло са го издигнали в култ, опасни са точно както всички други сектанти, религиозни или каквито и да били
Това не е ли леко пресилено? Да, не сме свикнали на такава гледка-блеменна с плочки, но те няма как да изчезнат, след като години си тренирал. А и е добре да се поддържа тонуса на тялото по време на бременност.  Има жени, които буквално се освинват, защото само се оправдават, че сега могат да ядат повече и не се движат. Peace

Това си е моето мнение и за мен не е пресилено. Гледаме какви ли не простотии навсякъде, малко губим представа кое е нормално и кое не, не мислиш ли?
Напълно съгласна съм, че това е твоето мнение и имаш право да го изразяваш, така че не те спирам, но сравнението ти на бременна жена, която тренира и си е запазила формата дори и през бременността, със сектанти за мен е меко казано безумно!

# 650
Koремните плочки изчезват след първата седмица неспазване на хранителния режим и отказване на тренировки.

Не съм съгласна. И то от личен опит. Говоря за обикновено спиране на тренировки(а пък хранителни режими никога не съм спазвала),а не при бременност.

Aми ти си щастливка и сега позеленях от завист, честно  Mr. Green  Hug

Много ме разтърси историятана Хоуп (Надежда), който бива спасен от една датска доброволка след като е бил изхвърлен на улицата и буквално обречен да умре, тъй като семейството му решава, че има вещерска сила в него. Sad
Сладурко:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3519230/I-thinking-son-s … eaks-silence.html

# 651
Съвсем нормално е една млада, активно спортуваща и живееща здравословно жена, да има малко коремче докато е бременна. Даже се учудвам, че е качила толкова много кила..
Имам приятелка, балерина, която имаше абсолютно същото коремче и беше качила само 8 кг по време на бремеността. И роди съвсем здраво и в размер бебе.. Peace
За разлика от мен..(

# 652
Ти виждаш жена, която тренира докато е бременна и запазва тялото си идентично с това отпреди бременността почти на 80 - 90%.

Аз виждам жена, за която да качи няколко килограма и да си изгуби мускулите за 9 месеца явно е нещо недопустимо и взема мерки, за които се знае, че могат да доведат до спонтанен аборт. Да не говорим, че жена да има такива мускули и плочки е малко съмнително, защото женският организъм не е склонен към такива жили и релефи без хормони или стероиди. Още по-малко при бременност когато настъпва пълна хормонална промяна в състоянието му.

Всъщност колко от вас, които го намирате за нормално сте били бременни?

Тук въобще не сме в казуса - малко коремче, моля ви се Peace

# 653

Peace Хора, спортуващи от години, не могат да изгубят форма за седмица прекъсване. Да не говорим, че дори след месеци прекъсване, след това наваксват за отрицателно време.

Сара Стейдж я обвиниха, че е фотошопнала снимките с плочките.

# 654
Charlize Theron‬

Скрит текст:

# 655
  • София
Сигурно ли е, че онзи потресаващ кич, спряган за тризонета на Тръмп, не е къщата на Цар Киро?

# 656
  • Mediterraneo
Васил Михайлов навършва днес 78 години!

# 657
Големината на корема зависи освен от коремните мускули и от анатомията на майката, нейния ръст, таз.

Сигурно ли е, че онзи потресаващ кич, спряган за тризонета на Тръмп, не е къщата на Цар Киро?
hahaha
И на мен не ми хареса, но реших да си мълча, да не излезе, че завиждам  Whistling

# 658
  • Оптимист по принуда

Много ме разтърси историятана Хоуп (Надежда), който бива спасен от една датска доброволка след като е бил изхвърлен на улицата и буквално обречен да умре, тъй като семейството му решава, че има вещерска сила в него. Sad
Сладурко:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3519230/I-thinking-son-s … eaks-silence.html
Аз си поплаках, като го прочетох мин.седмица. Поне вече е добре детето.

# 659
Барока ми идва малко в повече при обзавеждането на Тръмп, но има различни вкусове...

Била съм бременна, много се харесвах тогава  Crazy  Не знам до ген ли е, до хранене или до късмет, но при всеки е много различно - даже две бременности при една и съща жена могат да са коренно противоположни.  Истината е, че за всеки са нормални различни неща. Бременната с плочките изглежда доста млада, а физическата форма и особено метаболизма не се еднакви на различните възрасти.

Общи условия

Активация на акаунт