Звездни компромати - 280 част

• 95 582
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Сладка реклама със  Семейство Федерер.Колко много близнаци.....
http://tennis.bg/article/video-semejstvo-federer-uchastva-v-zabavna-reklama/615/
Много готино  Heart Eyes

# 661
  • София
Васил Михайлов навършва днес 78 години!

Великолепник!
да е жив и здрав!

# 662
  • До морето
Понеже сега гледам Стажантът на Тръмп и там често кани състезателите в апартамента и го показва - има разлика. "На телевизора" изглежда много по- добре от снимките, всъщност навсякъде преобладава бялото, а не златното. На мен ми харесва, но то и Тръмп там ми харесва, докато сега  Sick
За бременностите - смятам, че тази въпросната просто си е качила малко кг и не е правила кой знае какво, камо ли да вреди на бебето. Аз съм 180 см. спортувам активно и с първата бременност качих 9 кг., коремът ми беше точно толкова голям, а родих бебе 3600 гр. Проблемът е ако си предразположен към качване на много килограми, а тръгнеш да подражаваш на въпросната. Опасно е за другите, не за нея.

ПП. Егати сложното съм го написала, сама не се разбрах какво искам да кажа  Whistling

# 663
Нещо отклонихте темата за бременната блогърка newsm78! Според мен въпроса не е дали корема и е голям или малък , а дали е възможно корема на бременна жена да бъде с т.н плочки ? Според мен е невъзможно и това е фото-шоп или грим ! Моя приятелка която тренира 20+ години ежедневно ,  с собствен тренировъчен клуб, с абсолютно оформено мускулесто тяло / дори бих казала че ми напомня на мъж-спортист/, имаше корем като всяка друга бременна /плочките никакви ги нямаше/.

# 664
Неприятна гледка ми е бременна с "плочки" Sick
Тръмп да си живее в кичозната колиба Stop Дори да ме покани на гости, ще се наложи да му откажа. 10 минути не мога да издържа в подобно чудо
В. Михайлов - ужасни лични впечатления имам от него
На Федерер децата инвитро ли са? Два пъти еднополови близнаци...

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 22:03 от Г-жа Рамацоти

# 665
За всички, които си търсят съпруг с Убава къща(това на Тръмп ще ви се стори семпло и стилно):

# 666
  • София

Напълно съгласна съм, че това е твоето мнение и имаш право да го изразяваш, така че не те спирам, но сравнението ти на бременна жена, която тренира и си е запазила формата дори и през бременността, със сектанти за мен е меко казано безумно!

Абе след като изгледах клипчето, където тренира кикбокс в напреднала бременност, не ми се струва толкова безумно. Никой не казва, че по време на бременността трябва да изядеш всички пици на света и единственото ти движение да е от дивана на леглото, но това нейното ми идва в повече. Има разни йоги за бременни, аеробики и всякакви други по-леко натоварващи упражнения, с които пак да си поддържаш фигурата ако ти е толкова зор.

# 667
  • Пловдив
За всички, които си търсят съпруг с Убава къща(това на Тръмп ще ви се стори семпло и стилно):

Дълго се чудех кое е най-потресаващо hahaha В крайна сметка се спрях на банята
http://i2.wp.com/puret0.cdn.devels.info/wp-content/uploads/2016/ … ?resize=600%2C450

Диляна Попова със сесия по бански
http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/dilyana-popova-se … -sesia-po-banski/

# 668
  • София
Харпър Бекъм я глезят в салон за красота в Бевърли Хилс.
1  2  и Виктория се подава отзад

# 669

Много ме разтърси историятана Хоуп (Надежда), който бива спасен от една датска доброволка след като е бил изхвърлен на улицата и буквално обречен да умре, тъй като семейството му решава, че има вещерска сила в него. Sad
Сладурко:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3519230/I-thinking-son-s … eaks-silence.html
Аз си поплаках, като го прочетох мин.седмица. Поне вече е добре детето.

И аз, особено като видях първата снимка в какво състояние е детето.
А какво означава за тия примати ''вещар''?, Та чак да изхвърлиш толкова малко дете на улицата.

# 670
то и мъжа си го бива  Crazy

За бебето Хоуп четох тази седмица, потресена съм, как пък никой не се е погрижил за него преди това...

# 671
А какво означава за тия примати ''вещар''?, Та чак да изхвърлиш толкова малко дете на улицата.
Същото, което е означавало и понятието "вещица", заради което са изгорени немалко жени през средновековието. С благословията на църквата...

Ергенът е... уникален просто  Laughing

# 672
 Единият Габана е постнал снимката на Николета и Никол в инстаграма си, излиза ми във фийда Simple Smile  Валери младши е бил на рождения ден също, тези кокошки явно са във вражда само за ПР.

# 673
Интересно ми е само картината на Реноар "Ложата" дали е оригинал или репродукция?!  Mr. Green
Репродукция е, оригиналът е собственост на Courtauld Gallery в Лондон.
Изненадана съм, че не се е окичил с някой оригинал.

# 674
  • Пловдив
Интересно ми е само картината на Реноар "Ложата" дали е оригинал или репродукция?!  Mr. Green
Репродукция е, оригиналът е собственост на Courtauld Gallery в Лондон.
Изненадана съм, че не се е окичил с някой оригинал.

Ми щото два оригинала на добър художник са повече от 100млн долара. Пък и Тръмп си е прост селянин.

Общи условия

Активация на акаунт