На море в Поморие 2016

• 137 837
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Под главната разбирай Княз Борис.

Видях аз на картата, че е доста голяма улица  Mr. Green горе долу минава през целия град. Ще го потърсим, и ще пишем отзиви и ние  Peace

# 121
На нас много ни харесва Чичовци,намира се на главната улица вдясно,непосредственно преди пешеходната.
Много благодаря  Hug

Аз бих добавила ресторант- клуб "24" в центъра  и ресторант "Парос " -над пристанището Peace

# 122
Момичета може ли да ми помогнете с инфо за Гардения палас. Не можах да намеря мнения за него във форума.
Благодаря предварително

# 123
Поморие  през погледа на обектива - актуална информация

# 124
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За пореден път се убеждавам,че се имат за голямата работа.Поморийци през летния сезон са цифромани.

# 125
Това е цената за шатра, за чадър колко е?

# 126
5-6 лв. беше.

# 127
Привет!
Вече сме в Поморие първите впечатления са добри. Къде се намира холадското селище в Поморие.
Благодаря предварително

# 128
Привет!
Вече сме в Поморие първите впечатления са добри. Къде се намира холадското селище в Поморие.
Благодаря предварително

Така поморийци наричаме комплекс "Сънсет ризорт" -първо беше холандско, после стана ирландско, според основните инвеститори,които го строиха.

Намира се на входа на Поморие , вдясно, идвайки откъм Бургас

# 129
И ние сме в Поморие:)
И не можем да си харесаме място за хранене...идеи?
На крайбрежна сме

# 130
  • Велико Търново
И ние сме в Поморие:)
И не можем да си харесаме място за хранене...идеи?
На крайбрежна сме

Омара

# 131
Миналата година попаднах на едно ресторантче от новото рибарско пристанище се влиза към града мисля ,че се казва Аквариума защото има аквариуми не съм срещал в старата част по добро, цените са по ниски а гарнитурите са двойно по големи от стандартните но съм обядвал 2-3 пъти там .Омара се рекламира от всички местни/ Wink  ,но миналата година го бяха ударили на печалбарство дори в Ками отношението към клиентите е по добро ,Парус е като стол със жива музика ,олелия голяма ,чичовци ако е това за което си мисля в стил мутро барок без изглед -мерси но не

# 132
Питам за него, защото ми казаха че зад него имало сладкарница с вкусни торти. И последно да попитам от хл Манц как се стига до калните бани? Много искам да ги пробвам...
Привет!
Благодаря предварително

# 133
Питам за него, защото ми казаха че зад него имало сладкарница с вкусни торти. И последно да попитам от хл Манц как се стига до калните бани? Много искам да ги пробвам...
Привет!
Благодаря предварително

Сарита, грешна информация са ви дали.От едната страна на холандското е Южния плаж, а от другата - пътя за Бургас и Сл. Бряг и голям незастроен терен.
Ако в самия комплекс са отворили сладкарница , за която не знам ,може  Rolling Eyes ...Ако някой знае, да сподели  Peace  Сладкарницата с хубавите торти, вероятно, е "Захаро". Тя е в старата част на града ,близо до центъра, зад сградата на Общината.
От х-л "Манц" до калните бани си е далечко . Може да хванете градския автобус или атракционното влакче.
Ако ви се разхожда, тръгвате по централната улица до  пиацата за таксита и оттам надясно ,през светофара и още около 300 м направо. Общо около километър и нещо.

# 134
Изчетох тази и двете стари теми, за да се поориентирам..
Мисля да рискуваме и в началото на юли да търсим хотел на място. Двама с дете на 5г. сме. Иска ми се в стария град, но четох, че плажа е малък, но дълъг там...
Иска ми се също така нещо с изхранване, че ми е голям проблем това. Друг вариант е на обед като тръгваме от плажа, да минем през заведение да обядваме, но ще се чака, малкия ще мърмори и  Crazy
АИ хотели в старата част има ли? На по-ниски цени?

Общи условия

Активация на акаунт