На море в Поморие 2016

• 137 811
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
https://pochivka.bg/o-3779-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D0%BE%D0%B2%D0%B0
Момичета, ние резервирахме тук!  Много ли е далече от плажа и централната част, заведения.....   Вече започвам да съжалявам и да се притеснявам, но така е като не ми е познат града  Sad
Преди няколко години бяхме в същия апартамент. Локацията е добра - близо е и до център и до плажа. Самия апартамент е чудесен. Това , което не ми хареса и поради тази причина повече не повторихме, при това че всяка година сме в Поморие, това е изложението - юг-запад. След обяд ставаше просто невъзможно да се стои там. Има щори, които не помагат. Да има климатик, но ние бяхме с две малки деца и не смеех да го използвам много. Може би ако се ползва ще е добре, но иначе с това ъглово юго-западно изложение, а спалнята само юг , просто беше мор.

# 106
Благодаря!

# 107
Чувала съм че преди е имало някаква дискотека Месалина. Някой знае ли дали все още работи?

# 108
Чувала съм че преди е имало някаква дискотека Месалина. Някой знае ли дали все още работи?

"Месалина" изгоря преди няколко години и не работи.

# 109
Здравейте.За първи път ще ходим на море на Поморие.Чудя  се стария или новия град да изберем.Къде е по-хубаво за морски разходки,и къде са повечето барове и ресторанти.Също така и на коя от 2те части на града плажа е по хубав.

# 110
Здравейте.За първи път ще ходим на море на Поморие.Чудя  се стария или новия град да изберем.Къде е по-хубаво за морски разходки,и къде са повечето барове и ресторанти.Също така и на коя от 2те части на града плажа е по хубав.
Старата част на града е предпочитано място за почивка - крайбрежната алея изобилства от различни заведения за хранене, централната алея също е в стария град, плажната ивица там е доста дълга. Общо взето повечето от нещата са съсредоточени в старата част на града.

# 111
Благодаря  Hug

# 112
В хотел Поморие преди имаше нощен бар -дискотека миналата година видях надписите си седят ,дали го има ?

# 113
# 114
Аз още не съм се ориентирала  Mr. Green
daniela.qnkova коя от къщите на Гошеви е на ул."Крайбрежна" ? При запитване ми предлагат апартамент на тази улица, а като разглеждам сайта им в описанието на нито една от трите къщи не пише да е на Крайбрежна.

# 115
Аз още не съм се ориентирала  Mr. Green
daniela.qnkova коя от къщите на Гошеви е на ул."Крайбрежна" ? При запитване ми предлагат апартамент на тази улица, а като разглеждам сайта им в описанието на нито една от трите къщи не пише да е на Крайбрежна.

Не знам дали имат апартамент на "Крайбрежна".Тези, които рекламират , са много близо до нея. Всички са на много хубави места. Най- близо до "Крайбрежна " е тази на ул. "Черно море",а също и тази на ул. "Стара планина".

# 116
  • София
Здравейте! Утре пътуваме към Поморие за дълъг уикенд. Запазихме апартамент в частта на княз Борис близо до Болницата за рехабилитация. Това е по към стария град, нали?

Бихте ли препоръчали хубаво заведенийце за хапване, подходящо за отпразнуване на 10ти рожден ден (това няма да е официалното тържество, ние да си се почерпим)? Четох предните теми, но ми се иска нещо актуално, което тази година е добро Peace

Как е водата, постопли ли се вече sport027 grinning039

Благодаря предварително!

# 117
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На нас много ни харесва Чичовци,намира се на главната улица вдясно,непосредственно преди пешеходната.

# 118
  • София
На нас много ни харесва Чичовци,намира се на главната улица вдясно,непосредственно преди пешеходната.
Много благодаря  Hug

# 119
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Под главната разбирай Княз Борис.

Общи условия

Активация на акаунт