На море в Поморие 2016

• 137 793
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • В.Търново
Хотел Съни Бей наистина изглежда страхотно, но и цените му са такива.   Grinning Ако тръгнем в активен сезон за една вечер със закуска трябва да платим 180лв.  Laughing За това казвам, че в Поморие не им е силна страна хотелите с басейн, защото се надценяват много, иначе градчето ни е любимо.

# 91
Щерката на почти 14 и твърдо отказва да сме на квартира колкото и да гледах и да и показвах за стария град, иска си басейн и това. И сега питанката ми е за мнения за Семеен хотел Черно море (не този на Гошеви) https://pochivka.bg/o-6655-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%BE%D1%80%D0%B5
Не ми изглежда далече от плажа, дали е така ? Има ли къде да се хапва ?

Цвете, "Черно море" е сравнително ново хотелче и май единственото с басейн. Затова съм го пропуснала, когато се коментираше тук преди няколко дни. Хубаво хотелче , ,добре изглежда отвън, отвътре -не знам ,съвсем близо до Южния плаж, който е широк и добре поддържан. Само имай предвид ,че е почти извън града - на входа на Поморие ,идвайки откъм Бургас. Центърът ,с местата за развлечения и разходки , е на 4 км. За хапване - непосредствено да хотела е р- т "Избата" към хотел "Виа Понтика", а на около 500 м е ресторантчето на хотел "Вива Бийч", по -нататък има пици и хамбургери ...общо взето няма много голям избор на заведения в този район ....

daniela.qnkova благодаря за информацията. Ако не беше капризното дете  Mr. Green аз си харесях няколко места като прочетох и предните две теми, но ...... тя е категорична няма ли басейн - не тръгва  Naughty Сега правя обзор на Приморско, там има повече хотелчета с басейн. Но определено исках Поморие, защото не сме ходили и ми харесаха отзивити в темите. Ще продължавам да ви следя  Grinning Слънчева почивка на всички  Nature Sunny

# 92
Elisandra тук може да разгледаш
https://pochivka.bg/o-30670-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0 … D0%BD%D0%B5%D1%82
Много чисто,единствено сушилника идва малък но за една нощувка при нас не бе проблем.

# 93
  • София
Elisandra тук може да разгледаш
https://pochivka.bg/o-30670-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0 … D0%BD%D0%B5%D1%82
Много чисто,единствено сушилника идва малък но за една нощувка при нас не бе проблем.
Това в новия или стария град е , че не се ориентирам? Редактирам се видях.

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 11:36 от kelly_m6

# 94
В старият град , много близо е до станцията на Софарма ако знаете къде остава и на 5 мин. от плажа пред хотел Калифорния.

# 95
https://pochivka.bg/o-3779-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D0%BE%D0%B2%D0%B0
Момичета, ние резервирахме тук!  Много ли е далече от плажа и централната част, заведения.....   Вече започвам да съжалявам и да се притеснявам, но така е като не ми е познат града  Sad

# 96
Slance83 като гледам на картата го дава 10 минути пеша до плажовете и пак толкова до центъра така че не е далеч - няма за какво да се притесняваш изобщо.Хубаво е мястото и апартамента изглежда много добре. Приятно изкарване ви желая.

# 97
https://pochivka.bg/o-3779-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D0%BE%D0%B2%D0%B0
Момичета, ние резервирахме тук!  Много ли е далече от плажа и централната част, заведения.....   Вече започвам да съжалявам и да се притеснявам, но така е като не ми е познат града  Sad

slance83, до центъра е на около 5 мин пеш, до плажа няма 10 мин.,по-малко е  Peace Е, зависи как се върви,де  Grinning  Не съжалявай, не е лошо мястото  Peace , а и апартамента изглежда много добре, както казва  kiksi23.
 Хубава почивка !

# 98
Благодаря Ви !!! На картата изглежда далечко от плажа, та за това, не мога да си представя разстоянието и колко дълги са уличките. Дъщеричката ни е на 4,5г. така че мисля ..... ще си походим малко , но не чак толкова  Wink  То всеки иска да е на една ръка от плажа, и да се събужда от шума на вълните  grinning039    Весели, слънчеви и емоционални летни дни!!!  sun

# 99
  • Някаде там
Kiksi,благодаря. Апартамента изглежда много добре.

# 100
Няма защо Elisandra, просто реших да споделя ,защото наистина останах доволна и цените за Юни и Септември са много прилични да не кажа направо си е евтиния. Както ние бяхме за една нощувка бе идеално.
slance83 ще походите ,но малко хич не му мисли и моя е на 5г. и предната година бяхме на точно толкова 10-15 мин. пеша от квартирата но нищо не са. Да си изразходват енергията тъкмо.
Ние много години почиваме в Поморие ,там съм си като у нас и тази година решихме да сменим курорта. Но онзи ден като бях пак там така ми бе хубаво. Дано не съжалявам......

# 101
Здравейте!
Тази година ще сме женска компания в Поморие. Кажете как е нощния живот? Препоръчайте заведения, барове и дискотеки. Благодаря!

# 102
  • София
Има май някаква дискотека, но ако ви трябва нощен живо, не мисля че Поморие е точното място.....

# 103
Няма значение, ние сме решили за Поморие. Интересуват ме всички барове и места където ходят туристите. Ако може някой местен или някой който редовно ходи там да препоръча нещо.  Simple Smile

# 104
Няма значение, ние сме решили за Поморие. Интересуват ме всички барове и места където ходят туристите. Ако може някой местен или някой който редовно ходи там да препоръча нещо.  Simple Smile

Не са много, наистина  Grinning ,но все пак - нощен бар "La Habana" и бар  "Scandalo" на Източния плаж ; Клуб ресторант "24" и бистро "Омара"   в центъра ; в развлекателния комплекс "Атриум" на Централния плаж пред Гранд хотел Поморие има няколко ресторанта, барове и нощен клуб ,но не съм сигурна кои от тях работят....Разбира се има много други заведения - ресторанти, кафета, които не попадат точно в категорията "нощни".

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 13:08 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт