На море в Поморие 2016

• 137 257
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
40 лв за възрастен,20 лв за дете и за хора над 60години

# 241
  • Пловдив
Привет,на 29.07 и ние ще посетим Поморие.Интересувам се от киното дали работи вече? И как е водата-миналото лято морето беше фрашкано от едни щипалки.Само в бурни води беше спокойно да се влезе без да те захапе някоя. Руснаците от край време са си нахални специално имах наблюдение на плажа пред Гранд Хотел Поморие-сутрин отиваш рано на плажа и намятани кърпи на всички предни чадъри.Е извинявам се ама тлъстите рускини идват чак в 11 на плажа...

# 242
Привет,на 29.07 и ние ще посетим Поморие.Интересувам се от киното дали работи вече? И как е водата-миналото лято морето беше фрашкано от едни щипалки.Само в бурни води беше спокойно да се влезе без да те захапе някоя. Руснаците от край време са си нахални специално имах наблюдение на плажа пред Гранд Хотел Поморие-сутрин отиваш рано на плажа и намятани кърпи на всички предни чадъри.Е извинявам се ама тлъстите рускини идват чак в 11 на плажа...

Миналата седмица киното отвори за Яворовите дни, но не знам дали ще работи цяло лято и дали ще има филми. Водата е топла, лично аз не забелязах да има щипалки, а ако е имало са били много малко.

# 243
Предполагам не сме били на един и същи плаж, та и ние щипалки и комари не видяхме.

# 244
На източния плаж нямаше нито щипалки, нито комари. Преди седмица това..

# 245
  • В.Търново
През компютъра вече видях цените, благодаря ви! Simple Smile
Ако отидем цялото семейство за цял ден трябва да дадем за вход 140лв.Поне за Несебърския и в Сл.Бряг са пуснали за цялото лято през Грабо намаления.  Grinning

# 246
Момичета,имам оплакване от студио бриз.На снимките в обявата има голяма,готварска печка,а на живо-тц.Обадих се на господина,за да попитам къде е печката,каза-изгоря.Отговорих му,че детето ми е на диета и яде определена храна,която съм купила (на стойност 100 лв.)и за приготвянето и ми трябва печка.Нагло ми отвърна "За 45 лв какво искаш?" Бясна съм  #Cussing out .Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя поне някое нещастно,малко котлонче?

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 14:01 от deni_4ka88

# 247
Момичета,имам оплакване от студио бриз.На снимките в обявата има голяма,готварска печка,а на живо-тц.Обадих се на господина,за да попитам къде е печката,каза-изгоря.Отговорих му,че детето ми е на диета и яде определена храна,която съм купила (на стойност 100 лв.)и за приготвянето и ми трябва печка.Нагло ми отвърна "За 45 лв какво искаш?" Бясна съм  #Cussing out .Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя поне някое нещастно,малко котлонче?

Мисля, че има в магазин Водопад, също и в железарията - до супермаркет Мега има един ресторант Бриз и железарията е точно до него.

# 248

Съжалявам ,че сте останали разочаровани. Когато нещо е описано,че го има, трябва да го има. Мисля, че домакинът трябва да ви осигури котлон, а не вие да купувате, но....Ако ,все пак ,няма друг начин, към посочените в горния пост магазини, ще добавя и магазин "Брод",който е точно на светофара.

# 249

Съжалявам ,че сте останали разочаровани. Когато нещо е описано,че го има, трябва да го има. Мисля, че домакинът трябва да ви осигури котлон, а не вие да купувате, но....Ако ,все пак ,няма друг начин, към посочените в горния пост магазини, ще добавя и магазин "Брод",който е точно на светофара.
Благодаря,момичета.Отиваме на плаж,дано ми мине яда,и по-късно ще отида да проверя на посочените места.
Той собственика въобще не се почувства гузен от липсата на печка,даже напротив-изкара ме мен с високи изисквания,едва ли не.Аз така и не го видях всъщност.Настани ни една девойка,която почистваше.С "господина" контактите ни бяха по телефона.Попитах го дали може да ми осигури печка,рязко ме отряза  #Cussing out #2gunfire
Поръчах и на майка ми да ми изпрати мултикукъра,но ако утре го пусне при мен ще дойде чак във Вторник,а до тогава трябва да се яде все нещо  Tired

# 250
  • ГОре на черешата...

А малкият ми син като е на 8 г и почти 150 см като какъв  ще го таксуват Rolling Eyes? Големият - ясно - 185 см, нищо че е на 15 Whistling...

# 251
  • Пловдив
Благодаря и още нещо само да попитам относно кометите. Видях им разписанието и предполагам,че потеглят от кея на центъра,от където тръгва и корабчето на обиколка.Билетите на място се купуват за кометата нали?

# 252
А малкият ми син като е на 8 г и почти 150 см като какъв  ще го таксуват Rolling Eyes? Големият - ясно - 185 см, нищо че е на 15 Whistling...
Винаги съм се чудела кой и как определя таксите за деца/до колко години? Навсякъде е различно.

# 253
  • ГОре на черешата...
С тия см не виждам никаква логика...на една и съща възраст децата могат да имат и по 30 см разлика във височината. Това значи ли, че моето например е възрастен човек?

# 254
Здравейте момичета някой да има впечатления от квартира студио  Мартин на ул.България 38 се намира.Бих се радвала ако някоя има мнения да ги сподели .

Общи условия

Активация на акаунт