На море в Поморие 2016

• 137 207
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Хващахме от друго място...за 7 нощувки бяхме ние...

# 331
Скрит текст:
В края на юни бяхме в семеен хотел "София" за две нощувки. Много съм разочарована.
 Местоположението му е добро- тиха улица, близо до плажа и до центъра. И това е всичко, което ми хареса.
Скрит текст:
Скрит текст:
Чистотата е под всяка критика, особено в банята- неизчистени батерии, под и на места остатъци от сапун Sad
 В описанието им пише: WI-fi  във всички стаи....нищо подобно, интернет имаш само ако си на партера или стаята ти е на първия етаж.
 Направена беше забележка, защо не връщаме по-бързо ютията, която взехме за ползване. Явно е една за целият хотел.
  Първият ден имахме проблем с климатика в нашата стая и всъщност до вечерта изкарахме без такъв. Отстраниха проблема. На следващия ден след всяко наше излизане от хотела беше влизано в стаята за да се провери дали сме оставили климатика да работи! Ако е оставен го изключваха! Преброих 4 влизания за деня, като последното е било вечерта докато бяхме на вечеря / познах по липсващи закачалки в гардероба/. За тези всички влизания нито веднъж не беше почистено или поне да изхвърлят боклука от кошчето.
 За толкова години пътувания за пръв път се сблъсквам с такова нещо! 40лв е двойната стая.
 Никога не бих отишла втори път там.
[/spoiler]

Аз точно на това държа. На другото не се втелявам толкова. При нас също интернета беше много бъгав, да не кажа че хич го нямаше. Чистиха кошчето от тоалетната и другото всеки ден. Метяха също. Но чаршафи например не са ни сменяли Климатик и ютия не сме ползвали. Камериерката предложи да ги смени на петия ден, но тъй като след ден щяхме да тръгваме, отказах...Това за къща Петте кьошета..
[/quote][/spoiler]
И аз!Особено и ако си за две нощувки, предполагам нет-а не е бил жизнено необходим толкова, но всеки си знае.
[/quote]

Разбира се, че не е бил жизненоважен  Peace Хотелът беше избран най-вече заради добрата локация. Преди да отидем изчетох по сайтовете какво точно се предлага и за мен когато нещо се рекламира трябва и да го има.
 Бяхме голяма група и на други им направи лошо впечатление хигиената, липсата на крушки и влизанията след всяко напускане на стаята.
 Може и да сме случили на кофти персонал наистина.
 Това са моите впечатления за тези два дена и определено не бих си избрала мястото за семейна почивка.
  За 4-та година подред ходим в Поморие. Миналата година бяхме в апартаменти Еви и останахме много доволни. За съжаление бяха заети тази година.

# 332
  • Пловдив
И все още лятното кино не работи.Днес ходих до там-нищичко няма. Днес атракцията беше посрещането на Нептун Simple Smile на кея беше фрашкано от народ.

# 333
  • София
Здравейте.
Рядко ходя на море, но миналото лято ми се наложи да отида и бях на Поморие - в Стария град.
Тази година дъщеря ми много държи да ме заведе пак на Поморие, но поради неясноти с отпуските, не успяхме да резервираме квартира.
Търсим апартамент или 2 отделни стаи в една къща - в Стария град. Младежите (дъщерята и приятелят и) "смело и безотговорно" решиха, че отиваме и търсим на място квартира. Това много ме притеснява.
Затова да попитам тук: има ли някой, който да освобождава квартира в Стария град на 16 август? Моля, пишете ми на лични.
Много от квартирите не ги пускат в нета и е въпрос на късмет да уцели човек току-що освободена и нерезевирана квартира. Ама моя късмет много не работи.

# 334
 Simple SmileИ ние търсим същите условия, но от 17,08 и  ме притеснява така да тръгнем без резервация.

# 335
Ние намерихме на място...на 10 юли ходихме.

# 336
  • София
Аз освобождавам апартамент при Продромов на 18 август, но не мога да кажа дали някой не го е резервирал вече.

# 337
Мда, много духа на източния плаж. Мислех, че не е проблем, защото моето дете рядко боледува, но е много гадно.

# 338
nana77, аз също им разглеждах сайта и ми хареса, но ме интересува кои стаи са с тераса newsm78

# 339
  • София
Аз освобождавам апартамент при Продромов на 18 август, но не мога да кажа дали някой не го е резервирал вече.

Ох, не става за мене. Ние се връщаме на 22 август и ако отидем на 18, няма да имаме време да си топнем краката в морето.  Laughing

# 340
Духа, духа...в Поморие винаги духа, така съм го запомнила от време оно още Laughing Нали е полуостров, не е залив...

Мелина, защо не прозвъниш в някои къщи за гости директно и да се опиташ да резервираш апартамент за нужната ви дата...
Другия вариант е спирате с колата директно на плажа, който сте си харесали, и оттам тръгвате пеша в близките къщи да разпитвате...Ние така процедирахме-спряхме на източния плаж и за 10 минути имахме три оферти с огледи Laughing

# 341
  • София
Духа, духа...в Поморие винаги духа, така съм го запомнила от време оно още Laughing Нали е полуостров, не е залив...

Мелина, защо не прозвъниш в някои къщи за гости директно и да се опиташ да резервираш апартамент за нужната ви дата...
Другия вариант е спирате с колата директно на плажа, който сте си харесали, и оттам тръгвате пеша в близките къщи да разпитвате...Ние така процедирахме-спряхме на източния плаж и за 10 минути имахме три оферти с огледи Laughing

Звъняхме в много къщи, но щом им има координатите в нета, хората отдавна са ги резервирали. Надеждата ни е втория начин - спираме на плажа и тръгваме по уличките. Децата ми две години вече така си намират квартири, ама то си е до късмет.
Преди 2-3 седмици звъннах на миналогодишния ни хазяин, ама той е такъв шемет  ooooh!. Питам го има ли свободни стаи за 16 август и той ми казва "Сега не мога да ти кажа. Обади се няколко дни преди да тръгнеш." И аз "Ама не може ли отсега да резервирам, ако има свободни стаи?" И той "Ама не може отсега." Той всъщност не прави предварителни резервации, стои на една пейка пред къщата и ако има свободни стаи ги предлага. И понеже е на страхотно място до плажа, няма проблеми с намирането на квартиранти.
Сега търсим най-големия късметлия от семейството, да му се обади след 2-3 дни, ама нямам много надежди, че ще има свободни стаи.
Много кофти дати си избрахме - по това време е пълно. Миналото лято като си тръгнахме с дъщерята с куфарите на 22 август, повече от 3-4 човека ни питаха квартира ли търсим и всичките бяха на Крайбрежната улица, до плажа.

# 342
И сега има хора, които стоят на улицата и търсят квартиранти. Все ще намерите нещо. Въпроса е дали ще ви устройва

# 343
Извинявам се, че нахлувам в темата без да съм съвсем подготвена!  Blush
Трябва да резервирам балнео почивка на свекърва ми. Изборът се свежда до Интерхотел Поморие и комплекс Релакс. Доколкото разбирам от сайта им, са едно. Има ли разлика в качеството на процедурите? В Интерхотела предлагат настаняване на база нощувка, закуска и вечеря, а в Релакс - ол инклузив. Моля за мнения!
Една седмица бяхме в х-т Релакс и останахме доволни(с две малки деца сме).Вярно в общите части има неугледни и не перфектно почистени места,но чистотата в стаите е на ниво.През ден се сменят кърпите,а на три дена чаршафите.Храната е вкусна,плажа е много близо.Процедурите не сме ги пробвали,но една от почиващите с която си говорихме си прави масаж и остана доволна.Догодина най-вероятно пак ще сме там. Simple Smile

# 344
  • В.Търново

Една седмица бяхме в х-т Релакс и останахме доволни(с две малки деца сме).Вярно в общите части има неугледни и не перфектно почистени места,но чистотата в стаите е на ниво.През ден се сменят кърпите,а на три дена чаршафите.Храната е вкусна,плажа е много близо.Процедурите не сме ги пробвали,но една от почиващите с която си говорихме си прави масаж и остана доволна.Догодина най-вероятно пак ще сме там. Simple Smile

Би ли описала каква е храната на блок масата, има ли разнообразие, има ли сладолед, кафето хубаво ли е?Каквото се сетиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт