На море в Поморие 2016

• 137 794
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Здравейте лятното кино работи ли вече? Забравих в новият или старият град се намираше?
В стария град е.

В Поморие винаги става спокойно след 22-23ч.Не знам какво толкова не го харесват това Поморие.На мен ми харесва много.Но малкия не обича или по-скоро има страх от морето и за това търсим все хотел с басейн.А в Поморие не са много такива, а ако има са с по-висока цена.

Интерхотел Поморие може би, но нещо май не се представят добре с инклузива и за това се отказахме от него тази година.

# 76
Не бих казала, че винаги е спокойно, миналата година ходих през август и вечер в центъра нямаше къде да се разминеш, а в момента направо е умряло. Е, да, не е Слънчев бряг, хората си лягат да спят, не се търкалят пияни по улиците. Laughing

# 77
  • София
Здравейте, от 03.07 сме в хотел Корал. Но се оказа, че ресторанта работи само сутрин за закуската. Т.е. ще трябва да се храним навън. С дете на 3г.сме. Ако някой може, моля да ми препоръча хубави места за хранене. Благодаря и приятно изкарване на всички!

# 78
https://www.facebook.com/touristtrain.pomorie/

Здравейте лятното кино работи ли вече? Забравих в новият или старият град се намираше?

Все още не е започнало да работи.

Не бих казала, че винаги е спокойно, миналата година ходих през август и вечер в центъра нямаше къде да се разминеш, а в момента направо е умряло. Е, да, не е Слънчев бряг, хората си лягат да спят, не се търкалят пияни по улиците. Laughing

През юни в Поморие е сравнително спокойно. Активният сезон в града започва след 1 юли. Най -оживено е в периода 20 юли -20 август.

И аз се интересувам дали има семеен хотел с басейн на достъпни цени?Като цяло Поморие не им е силна страна семейни хотелчета с басейн.

Семейните хотели в Поморие нямат басейни, поне аз не знам .Басейни имат по-големите хотели .

# 79
Здравейте! Не съм била в Поморие , но видях не лоша оферта за хотел Съни бей. Всякаква информация ще ми бъде от полза-стаи,изхранване...намира се на самия плаж,но на кой....?

# 80
Съни бей е точно до плажа в старият град и се намира на идеално място. Плажовете са разделени от малки кейчета така че но кой ще сте избирате вие. Не съм отсядала но изглежда доста добре и е на хубаво място , близо е и до центъра на старият град ,а около него по крайбрежната като тръгнете има доста заведения за хранене над плажа с прилични цени.Ние винаги там сядаме за хапване.

# 81
  • София
Ние от 10 юли сме в апартамент Железови, дано да ни хареса. По празниците по 22 септември миналата година бяхме в Поморие и се впечатлих от градчето и ето, лятото ще го посетим в активен сезон и ще преценим дали това е нашето място.  Peace

# 82
Щерката на почти 14 и твърдо отказва да сме на квартира колкото и да гледах и да и показвах за стария град, иска си басейн и това. И сега питанката ми е за мнения за Семеен хотел Черно море (не този на Гошеви) https://pochivka.bg/o-6655-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%BE%D1%80%D0%B5
Не ми изглежда далече от плажа, дали е така ? Има ли къде да се хапва ?

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 10:04 от Cvete™

# 83
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние от 10 юли сме в апартамент Железови, дано да ни хареса. По празниците по 22 септември миналата година бяхме в Поморие и се впечатлих от градчето и ето, лятото ще го посетим в активен сезон и ще преценим дали това е нашето място.  Peace
Сисе,много се радвам за вас.Сигурна съм,че ще останете доволни от условията и от собственниците.Много мили хора.дано да случите хубаво време.

# 84
Днес и ние резервирахме едно студио в близост до един от плажовете, че след две седмици започва нашата отпуска. Надявам се да останем доволни. Последните три години бяхме в Синеморец, но тази година решихме да разннобразим.

# 85
Привет,има ли вече почиващи на Поморие?Студена ли е много водата?Ние сме от 3.07 в апартамент в новата част,дано се постопли:)

# 86
И ние за първа година ще почиваме в Поморие.Капарирахме апартамент от 3 юли, дано да не е много далече от плажа, не мога да преценя разстоянието.  Надяваме се на слънчево и приятно време и вода поне 25-26 градуса.  Споделете имена на заведения в който сте хапвали и сте доволни. 

# 87
Привет с пресни отзиви от вчера от Поморие. Бяхме за една нощувка в събота там в старият град. Водата е добре за който питаше моето малко момче на 5 едвам го изкарвах. В събота бе по-спокойно морето и водата чиста както винаги. Вчера имаше силен вятър и вълни но пак си е топла нормална водата. Намерих едно студио и останах много доволна , бе близо до плажа ,чисто и момичето което го дава супер отзивчива и гостоприемна.Пожелавам на всички ви приятна почивка там. За мен Поморие е страхотен курорт. В старата част си има много заведения,лунапарк, места за разходка.  За заведения в събота бяхме в Парос - много хубав ресторант предимно с морска кухня, но има и сачове ,пици. Цените са приемливи. Иначе като ходим по крайбрежната има много заведения точно над плажа Амфора,Орфей,Фантазия - прилични цени и кухня. А вчера цаца ядохме на Старият кей така се казва заведението в центъра е на старият град и бе страхотна.

# 88
Щерката на почти 14 и твърдо отказва да сме на квартира колкото и да гледах и да и показвах за стария град, иска си басейн и това. И сега питанката ми е за мнения за Семеен хотел Черно море (не този на Гошеви) https://pochivka.bg/o-6655-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%BE%D1%80%D0%B5
Не ми изглежда далече от плажа, дали е така ? Има ли къде да се хапва ?

Цвете, "Черно море" е сравнително ново хотелче и май единственото с басейн. Затова съм го пропуснала, когато се коментираше тук преди няколко дни. Хубаво хотелче , ,добре изглежда отвън, отвътре -не знам ,съвсем близо до Южния плаж, който е широк и добре поддържан. Само имай предвид ,че е почти извън града - на входа на Поморие ,идвайки откъм Бургас. Центърът ,с местата за развлечения и разходки , е на 4 км. За хапване - непосредствено да хотела е р- т "Избата" към хотел "Виа Понтика", а на около 500 м е ресторантчето на хотел "Вива Бийч", по -нататък има пици и хамбургери ...общо взето няма много голям избор на заведения в този район ....

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 14:17 от daniela.qnkova

# 89
  • Някаде там
Kiksi, благодаря за инфото.
Би ли споделила в кое студио бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт