На море в Поморие 2016

• 137 282
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има едно заведение с вътрешен и външен детски кът в новата част, казва се Интел.Много е приятно за по-големи дечица, примерно 4-5год.оградено е, не е на оживена улица и кухнята е много добра. Ние сме им клиенти от три години, когато ни се налага да ходим в Поморие. Предлагат и нощувки.

# 211
Има заведение с вътрешен и външен детски кът, оградена, далеч от шумните улици в новата част. Кухнята им е превъзходна. Казва се Интел.

# 212
  • В.Търново
Не откривам информация за Интел в Поморие.Може ли снимки? На колко минути е от плажа?

# 213
Ние сме отказали три пъти там, но не ходим на плаж 😊😊😊.Според мен е на десетина минути, не е далеч пеша.

# 214
  • В.Търново
Благодаря! Значи не става.Не е до плажа.

# 215
Има ли някой, който има впечатления от Винярдс Ризорт 4* Поморие? Самият хотел изглежда добре, но е малко далече от плажа, пък и май няма много плаж там...

# 216
Някой има ли информация, дали аквапарка вече работи? И още нещо - препоръчайте ми изпитан ресторант или заведение където се сервират ястия от добре направени и пресни морски дарове. Особено държа да са пресни.

# 217
Някой има ли информация, дали аквапарка вече работи? И още нещо - препоръчайте ми изпитан ресторант или заведение където се сервират ястия от добре направени и пресни морски дарове. Особено държа да са пресни.

Вчера и днес аквапаркът работи предпремиерно за децата и гостите на служителите  Grinning  В събота -официално откриване  Peace

Има ли някой, който има впечатления от Винярдс Ризорт 4* Поморие? Самият хотел изглежда добре, но е малко далече от плажа, пък и май няма много плаж там...

Комплексът е впечатляващо красив, погледнат отвън, а вероятно и отвътре е такъв. Намира се на няколко километра ( казват ,че са 2 км,но според мен са поне 3- 4)  от Ахелой , по пътя за Каблешково .

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 23:33 от daniela.qnkova

# 218
Здравейте търся хотелче около ресторант Омар

# 219
Може ли отзиви за Интерхотел Поморие?
Да препоръчате и интересни неща около него, заведения, забавления:)
Построиха ли пристанището пред хотела?

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 00:00 от yasmina

# 220
  • в края на града
Моля за съвет, който е запознат с града. Запазих днес апартамент - адрес: Европа 19, пише изглед море (това ме изкуши), плаж (и това ме изкуши, че хич не сме по ходенето), пише в близост най-добрия СПА център с луга и морска вода, кой не разбрах... Няма никаква информация в Нет-а, едни 5 снимки пуснали. Проблемът е, че сега се сетих да погледна в гугъл мапс къде е точно мястото и се стреснах... Строителна площадка (снимки 2015), вярно че има нещо като мини-плаж, ама по снимките изглежда неохраняем, даже на картите не е отбелязан в "жълто". Въпросът ми е, ако го знаете къде е това, има ли охраняем плаж наблизо? На какво разстояние е стария град? Сградата е  пред Солт лейк, по към морето.. Проблемът ми е, че имам доста време за анулиране на резервацията и почти никакво за запазване на нова  Confused Ще съм благодарна на всякакви коментари, за да се ориентирам заслужава ли си (в Поморие съм била за последно преди 15-тина години и то бяхме в стария град и всичко ни беше "под носа").

# 221
Моля за съвет, който е запознат с града. Запазих днес апартамент - адрес: Европа 19, пише изглед море (това ме изкуши), плаж (и това ме изкуши, че хич не сме по ходенето), пише в близост най-добрия СПА център с луга и морска вода, кой не разбрах... Няма никаква информация в Нет-а, едни 5 снимки пуснали. Проблемът е, че сега се сетих да погледна в гугъл мапс къде е точно мястото и се стреснах... Строителна площадка (снимки 2015), вярно че има нещо като мини-плаж, ама по снимките изглежда неохраняем, даже на картите не е отбелязан в "жълто". Въпросът ми е, ако го знаете къде е това, има ли охраняем плаж наблизо? На какво разстояние е стария град? Сградата е  пред Солт лейк, по към морето.. Проблемът ми е, че имам доста време за анулиране на резервацията и почти никакво за запазване на нова  Confused Ще съм благодарна на всякакви коментари, за да се ориентирам заслужава ли си (в Поморие съм била за последно преди 15-тина години и то бяхме в стария град и всичко ни беше "под носа").

Мястото не е лошо . Плажът е много близо, но дали точно в тази част е охраняем, не мога да кажа. Повечето от сградите по улица "Европа" вече са завършени и обитаеми, а самата улица е асфалтирана, осветена, има магазини ....не е строителна площадка. Центърът е на не повече от 6-7  мин пеша .

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 01:17 от daniela.qnkova

# 222
  • в края на града

[/quote]
Мястото не е лошо . Плажът е много близо, но дали точно в тази част е охраняем, не мога да кажа. Повечето от сградите по улица "Европа" вече са завършени и обитаеми, а самата улица е асфалтирана, осветена, има магазини ....не е строителна площадка. Центърът е на не повече от 6-7  мин пеша .
[/quote]

Даниела, благодаря  bouquet Най-много ме притесняваха тези строежи...
И Гугъл каза, че Центърът е наблизо, ама на мен ми се видя далеч, не мога да се ориентирам по тази карта..
А охраняем плаж търся заради детето, той плува... ние с баща му  - по-скоро не. Не успях да намеря добра оферта с басейн и ще си плува в морето. Аз се притеснявам  Embarassed и искам да има с спасители.. Мерси за отговора  Heart Eyes

# 223
Ето и официална информация за новия Аквапарк - https://www.sunsetaquapark.bg/#atraktsii  Simple Smile

# 224
Спокойно, съвсем цивилизовано си е мястото, ние трета година почиваме в този район. Охраняемите плажове са наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт