На море в Поморие 2016

• 138 049
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, искам да попитам дали има някакви детски клубчета в Стария град на Поморие. Миналата година намерихме случайно едно близо до общината, но нещо не ми хареса- беше малко и персонала никак не беше ентусиазиран. Клубче, тип  да оставиш децата за 1 час newsm78

За съжаление вече няма такова. Единственото, което работеше миналата година и което вече не съществува, беше "Тарзания". Сега има само паркчета с по една пързалка и една люлка, на които всички деца не могат да се изредят или са окупирани от нахални, сополиви и несъобразяващи се с никой русначета. Това е най-големият кусур на градчето ни - няма достатъчно осигурени места за игра да децата, няма детски центрове.

Жалко, наистина. Опитахме миналата година да посетим някои от пързалките, но наистина е както казваш. Съоръженията са малко, а децата много. Всъщност и площадки няма мното, а в градчето е пълно с деца. Благодаря, ще заложим на разходките  Peace

# 196
здравейте,
имам един въпрос към тези, които са в момента в Поморие или са били близките седмица-две.
Разбрах че големия паркинг пред Райфайзенбанк, който беше безплатен - вече е платен. И сега от общината са осигурили някакви малки места за паркиране, като най-големия е близо до калолечебницата.
Има ли достатъчно място там или тази година паркирането ще бъде "мисия невъзможна"... или на платен паркин по 5-6 лв на денонощие.... хм.  newsm78
http://radiomilena.com/2013/45322/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0 … D1%82%D0%BE-2016/

Доста безплатни места за паркиране има и покрай стената на плажа между хотелите "Съни бей" и "Софарма"

Здравейте, искам да попитам дали има някакви детски клубчета в Стария град на Поморие. Миналата година намерихме случайно едно близо до общината, но нещо не ми хареса- беше малко и персонала никак не беше ентусиазиран. Клубче, тип  да оставиш децата за 1 час newsm78
Детски клуб мисля че има в Гранд хотел Поморие. http://grandhotelpomorie.com/activities/kids-club/?lang=bg
В центъра, на ул. "Граф Игнатиев", имаше детска почасова занималня "Розина", но не съм сигурна дали работи.

Аквапаркът чака разрешителни за започване от понеделник или вторник.
Обаче вече има ценоразпис  Grinning  

Малко е дребен шрифта, не го увеличих,че се размазва.

well-known  Hug , благодаря за милите думи! Радвам се,че съм ви била полезна  Peace

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 13:54 от daniela.qnkova

# 197
  • Стара Загора

Наистина е много дребен шрифта ! Не можах да видя нищо . Даниела , ще съм ти благодарна ,ако напишеш с две думи какви са цените за цял и половин ден ,за възрастни .  Hug

# 198

Наистина е много дребен шрифта ! Не можах да видя нищо . Даниела , ще съм ти благодарна ,ако напишеш с две думи какви са цените за цял и половин ден ,за възрастни .  Hug

От 10 часа:
-възрастни  - за 1 - 40 лв, за 2 -70 лв, за 3 - 90 лв
-деца          - за 1 - 20лв, за 2 - 35 лв, за 3 - 45 лв
От 15 часа :
- възрастни - 30 лв
- за дете - 15 лв

Работно време -  10.00ч - 18.30ч

# 199
  • Стара Загора
Благодаря ти, Даниела !!  Hug Hug

# 200
Срещнах доста мнения за лиспа на места за децата за игри. Е, то разбира се това е за сметка на лунапарка, вероятно... А дали има заведения, където има обособени детски кътове, където спокойно може да се седне, докато дребните се занимават. Аз съм с едно голямо и едно малко дете, и честно казано малкото е неудържимо. Ако другата седмица видите луда мама да гони русо диваче по крайбрежната улица, да знаете аз съм  Joy

# 201
Вечер едва ли някой ходи на аквапарк...площадките за игри и аквапарка не се конкурират, според мен. Вечер излизаме на разходка из центъра..  сега видях че си писала лунапарк...там не можеш само дете да оставиш..на площадка..можеш и да седнеш наблизо да го наблюдаваш.

# 202
Срещнах доста мнения за лиспа на места за децата за игри. Е, то разбира се това е за сметка на лунапарка, вероятно... А дали има заведения, където има обособени детски кътове, където спокойно може да се седне, докато дребните се занимават. Аз съм с едно голямо и едно малко дете, и честно казано малкото е неудържимо. Ако другата седмица видите луда мама да гони русо диваче по крайбрежната улица, да знаете аз съм  Joy

По принцип няма места за игра - или по-скоро са недостатъчни. Не става въпрос само за лятото, а като цяло. Прекалено оскъдни са площадките, снабдени с една пързалка и една люлка, повечето пригодени за по-големи деца. Определено без надзор няма как да оставиш детето - непрекъснато идват големи и бутат малките, по-нахалните дори ограничават достъпа до местата за игра на останалите и няма кой да им направи забележка. Лунапаркът е преназначен за вадене на пари, а не да оставиш детето си да играе там - атракция за летния сезон. Сладкарница "Захаро" има площадка за игра, но е недостатъчна да събере всички деца, като основните посетители са русначетата.

# 203
Опитахме и в сладкарница Захаро да си намерим място, но беше невъзможно. А около парзалката и детските съоръжения имаше опашка от деца на различни възрасти. Моите момчета са на 6 и 8 и на едно място не могат да стоят изобщо. В заведение е абсурд да отидем и затова само се разхождаме вечер или ходим до едно училище да играят в двора  Peace

# 204
И ние ходихме до Захаро...потвърждавам че на пързалката имаше само тичащи русначета...моето момче е на 5г...не приближи даже пързалката.
Снощи на влакчето много духаше...днес малкия кашля. Вземайте горна дреха ако ще се возите..голям ветрилник става..

# 205
А може ли някъде да се види разписанието на влакчето  newsm78 Миналата година на два пъти го засякохме из града и беше все пълно. Иска ми се от началната спирка да го хванем ако може  Simple Smile

# 206
Леле, тия ужасни русначета деца ли ядат?  Laughing Четвърта година ходя в Поморие с две малки деца и досега с руснаци не съм имала проблеми, само с българчета и безхаберните им родители. 

# 207
Леле, тия ужасни русначета деца ли ядат?  Laughing Четвърта година ходя в Поморие с две малки деца и досега с руснаци не съм имала проблеми, само с българчета и безхаберните им родители.  

Тъй като вече руснаците се чувстват като у дома си в Поморие, и най-вече смятат, че всички са им длъжни, целогодишно окупират всичко, но най-осезаемо е това през лятото. И българчета има, които са придобили високото самочувствие от мама и тати, но русначетата са невероятно нахални - защо да дават парички да се возят на количките, като може да се възползват от това, че твоето дете се вози; защо да не застане на стълбите на пързалката и да не дава на никой да се качва, а родителите му са незнайно къде и хич не ги интересува; защо да не се изкашля в лицето на твоето дете, за да разпространи поредния вирус; защо да не избута децата, които не иска да са на пързалката и т.н. Просто се усеща това, че им се дават привилегии, защото уж наливат пари в общината. И накрая се обръщат и ти заявяват нагло как може да не говориш езика им и те гледат с насмешка. Е, има и българи, споделящи същия манталитет, дошли от някъде си, но със самочувствие (естествено без покритие), а опиташ ли се да направиш забележка на децата им започват с въздухарските " Ти знаеш ли аз кой съм и от къде съм?!". Хора всякакви, лошото е, че превръщат и децата си в свои копия.

# 208
А може ли някъде да се види разписанието на влакчето  newsm78 Миналата година на два пъти го засякохме из града и беше все пълно. Иска ми се от началната спирка да го хванем ако може  Simple Smile

Няма точно разписание. Първата спирка (и последна) е  пред кея на центъра, откъдето тръгват корабчетата. Тръгва когато събере пътници. Обикаля около 25 мин. и пристига пак там. Ние така отидохме с малкото и като видях, че влакчето е празно се зарадвах, а то се оказа, че трябва да чакаме докато се съберат хора. Преди 17ч. има малко желаещи, след това едва се дореждаш. Simple Smile

# 209
Влакчето е на 20 минути...всъщност те са две.

Руснаците не ми пречат по принцип. Но бяхме седнали на пейка до Захаро..и не се спряха да тичат и викат буквално в и през краката ни..настъпаха ни няколко пъти..при все че има достатъчно място и пред пейките. Това определено дразни..

Общи условия

Активация на акаунт