На море в Поморие 2016

• 137 283
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте. Вчера се върнахме от почивка в Поморие. Бяхме в старата част и определено препоръчвам пред новата. Останах много доволна, градчето има голяма пешеходна зона, приятна крайбрежна, няколко малки паркчета. Бяхме отседнали в къща за гости "Продромов". Останах супер доволна и ако ходим пак ще отседнем там. Намира се на 3 мин. от плажа и 7-8 мин. от центъра, на тиха малка уличка. Бяхме в студио, в което си имаше абсолютно всичко, беше изключително чисто и домакините бяха много приятно семейство. Возихме се на корабче в залива (6 лв.) и на влакче, което обикаля старата част (25 мин.; 3 лв.) Аква парка не е готов и като гледам имат още доста работа по него. Плажа не е особено голям, но има и свободна зона. Направи ми впечатление, че няма толкова много сергии, колкото съм свикнала да виждам (в Приморско примерно е фраш от сергии).
Колко е студиото? За сверка... Grinning

# 181
Здравейте. Вчера се върнахме от почивка в Поморие. Бяхме в старата част и определено препоръчвам пред новата. Останах много доволна, градчето има голяма пешеходна зона, приятна крайбрежна, няколко малки паркчета. Бяхме отседнали в къща за гости "Продромов". Останах супер доволна и ако ходим пак ще отседнем там. Намира се на 3 мин. от плажа и 7-8 мин. от центъра, на тиха малка уличка. Бяхме в студио, в което си имаше абсолютно всичко, беше изключително чисто и домакините бяха много приятно семейство. Возихме се на корабче в залива (6 лв.) и на влакче, което обикаля старата част (25 мин.; 3 лв.) Аква парка не е готов и като гледам имат още доста работа по него. Плажа не е особено голям, но има и свободна зона. Направи ми впечатление, че няма толкова много сергии, колкото съм свикнала да виждам (в Приморско примерно е фраш от сергии).
Колко е студиото? За сверка... Grinning

Студиото беше 55 лв./ден

# 182
Някой да е поичвал във Апартаменти Вечерникови и да каже мнение? Благодаря!

# 183
  • В.Търново
Новината за Аквапарка, че не е готов е лоша.Те губят.

# 184
Новината за Аквапарка, че не е готов е лоша.Те губят.

До седмица ще го отворят - инфо от работник на обекта.
Трябваше да се направи пешеходен надлез над главния път Бургас - Сл. бряг, който не успяха да направят за  това лято. Временно мислеха да направят пешеходна пътека ,но от Пътна полиция не им разрешиха , мястото не било подходящо . Това може да  отложи още откриването, защото не е осигурен безопасен достъп на пешеходци дотам.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 08:49 от daniela.qnkova

# 185
Tarantula....blagodaria ti.

# 186
Здравейте, Мами
Пиша ви директно от хотел Sunny Bay Поморие. Надявам се друг да не се прецака като нас! Дойдохме с оферта ол инклузив, но се оказа пълна измама.. Еднообразна храна с най-ниско качество всеки ден. Никакви десерти освен Диня и от време на време пъпеш. Сладолед само понеделник, сряда и петък от 15 до 16.30. Пица на парче само вторник и четвъртък по същото време. "Сок" от машина е по-безвкусен от чиста вода.. Минералната вода е от чешмата.. Такава пародия не съм виждала досега.. Банята е със счупена душ кабина, счупен душ, не се изтича водата и се запушва с пясък. А и охолната вечеря е от 18 до 20 часа.. Който иска да заповяда, в дебелариума при др. Емилова има повече храна! !

# 187
Мили дами, благодарение на съвети в друга морска тема вече се ориентирахме към едно място за почивка, където направих резервация.
Но моите близки се влюбиха в Поморие миналата година, където и с любезните съвети и отзивчивост на
daniela.qnkova  bouquet прекарахме 7-8 хубави дни.

Та имам много спешно питане относно едно място, за което не намирам достатъчно отзиви - нарича се Гардения Бийч Палас и е относително нов комплекс. Семейството  държи да минем през Поморие за няколко дни и много харесахме комплекса по снимки.

Какво ме притеснява - първо, местоположението. Ако трябва да ходим пеша до града, това по шосе ли става, или си има пешеходна алея/ тротоар? Защото старият град е много приятен и не искам да сме арестанти в хотела, ако ходенето не е безопасен вариант. Гледам, че не е далеч от бунгала Далас, а за там хората пишат, че си е страшничко вечер. Плажовете в тази част охраняеми ли са? Въобще - имате ли мнения и впечатления за комплекса? Трябва много бързо да взема решение и да резервирам, защото възможностите са на изчерпване.
Всяка идея и мнение ще са ми от полза.
Благодаря предварително!

# 188
Моля, ако някой има отзиви за бунгала Сънрайз да ги сподели! Благодаря предварително!

# 189
И аз не съм ходила досега в Поморие, но снимките в началото наистина ме грабнаха и сега гледам разни места за почивка там. Попаднах на това http://top20oferti.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82a-41012/%d1% … 1%80%d0%b8%d0%b5/, приятна ми се вижда обстановката. Май това ще е Simple Smile

# 190
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз не съм ходила досега в Поморие, но снимките в началото наистина ме грабнаха и сега гледам разни места за почивка там. Попаднах на това http://top20oferti.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82a-41012/%d1% … 1%80%d0%b8%d0%b5/, приятна ми се вижда обстановката. Май това ще е Simple Smile
Моля те,само там не стъпвай!!!Бях писала тук преди три години колко е зле храната и съответно стаята в която ни бяха настанили.При условие,че им бях казала,че държа да има тераса защото сме с малко дете,познай,терасата беше със липсваща дясна стена.За преградка сложили една пластмасова табуретка. #CrazyЩе изровя и снимка от телефона ако държите да видите.
Редактирам си поста,това е снимка на въпросната тераска,нямам претенции за големина,но това е върхът.
http://ivelina2.snimka.bg/other/rodos-haus.766306
Сами виждате колко е широка.Наложи се на другия ден да напуснем въпросното хотелче,нищо,че ваучерът ни беше за три дни.Имах смелостта да се обадя на Вип Оферта,откъдето бях закупила ваучерите вече,като се прибрахме във Варна и човека на телефона най-любезно ни предложи да ни настанят на друго място или да ни върнат парите.Написах в сайта отрицателен коментар,който съответно беше изтрит,за да предпазя други хора от този кошмар.Има още за разказване ако ви вълнува и ще изровя снимка на стаята и вратата на банята,такава не сте виждали сигурно никъде.А в тоалетната мъж висок 1,76см. трудно се справя със височината на помещението.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 17:05 от iv.elina

# 191
здравейте,
имам един въпрос към тези, които са в момента в Поморие или са били близките седмица-две.
Разбрах че големия паркинг пред Райфайзенбанк, който беше безплатен - вече е платен. И сега от общината са осигурили някакви малки места за паркиране, като най-големия е близо до калолечебницата.
Има ли достатъчно място там или тази година паркирането ще бъде "мисия невъзможна"... или на платен паркин по 5-6 лв на денонощие.... хм.  newsm78

# 192
Здравейте, искам да попитам дали има някакви детски клубчета в Стария град на Поморие. Миналата година намерихме случайно едно близо до общината, но нещо не ми хареса- беше малко и персонала никак не беше ентусиазиран. Клубче, тип  да оставиш децата за 1 час newsm78

# 193
Ние паркирахме срещу пазара...до блокчетата. Преди това на самата Крайбрежна намерихме място...но я преместихме че живущ отсреща даваше зор всеки ден.

Клубче не сме търсили...винаги сме с детето. Не мога да помогна..

# 194
Здравейте, искам да попитам дали има някакви детски клубчета в Стария град на Поморие. Миналата година намерихме случайно едно близо до общината, но нещо не ми хареса- беше малко и персонала никак не беше ентусиазиран. Клубче, тип  да оставиш децата за 1 час newsm78

За съжаление вече няма такова. Единственото, което работеше миналата година и което вече не съществува, беше "Тарзания". Сега има само паркчета с по една пързалка и една люлка, на които всички деца не могат да се изредят или са окупирани от нахални, сополиви и несъобразяващи се с никой русначета. Това е най-големият кусур на градчето ни - няма достатъчно осигурени места за игра да децата, няма детски центрове.

Общи условия

Активация на акаунт