На море в Поморие 2016

• 137 274
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Ето и официална информация за новия Аквапарк - https://www.sunsetaquapark.bg/#atraktsii  Simple Smile
Нашата почивка в Поморие свърши за съжаление!
Догодина ще видим аквапарка.

# 226
Може ли отзиви за Интерхотел Поморие?
Да препоръчате и интересни неща около него, заведения, забавления:)
Построиха ли пристанището пред хотела?
Плажа е далече. На ул Крайбрежна е пясъчния. Ние бяхме на ул Рибарска...пряка на Крайбрежна.

# 227
  • БГ
Привет! Моля, почивалите или по-запознатите със стария град Поморие да споделят мнение/впечатления за хотел Парадайз в центъра му. Има изгодни ваучери в колективните сайтове и се колебая заслужава ли си?! Благодаря предварително на отзовалите се!   bouquet

# 228
Привет! Моля, почивалите или по-запознатите със стария град Поморие да споделят мнение/впечатления за хотел Парадайз в центъра му. Има изгодни ваучери в колективните сайтове и се колебая заслужава ли си?! Благодаря предварително на отзовалите се!   bouquet

Виж го на картата. До него няма плаж... има море, но не и плаж.
Погледни ул. Крайбрежна да се ориентираш-тя е на срещуположната страна на стария град-там има плаж.
Обаче ще сте в центъра на стария град-търговска улица, ресторанти, луна парк и т.н. Зависи кое ви е важно.
На мен ми беше важно плажа да ми е близо

# 229
В Парадайс евтините стаи са без тераси май.

# 230
Препоръчвам, ако искате плаж близо, огледайте хотелите до ул. Крайбрежна Peace
На място също има много свободни апартаменти и квартири там, които не са качени на картата.
Ние почивахме в къща за гости "Петте кьошета" - намира се на ул. Рибарска, която е перпендикулярна на Крайбрежна. Много удобно беше...Доволни сме.

# 231
  • БГ
Благодаря за бързите отговори!   Hug   Пропуснала съм да уточня, че плаж не ни интересува, накъсваме пътя + среща с приятели, след дъъълго море, така че единствено мнения и впечатления за самия хотел са ми нужни - стаи, обслужване, храна.   Wink

# 232
Благодаря за бързите отговори!   Hug   Пропуснала съм да уточня, че плаж не ни интересува, накъсваме пътя + среща с приятели, след дъъълго море, така че единствено мнения и впечатления за самия хотел са ми нужни - стаи, обслужване, храна.   Wink

Ние се хранихме там няколко пъти миналата година. Беше много вкусно. Цените не бяха високи. Вземахме пици, салати, китайски манджи. Не мога да гарантирам за тази година.
Хотелът е с централно местоположение и морето се вижда от доста стаи, предполагам, а също и от ресторанта в градината. Има доста добър рейтинг в букинга. Най-големият ви проблем, може би, ще е шумът. Все пак центърът си има своите ефекти, но и дефекти.

# 233
  • Сандански
Аквапарка  Party
http://www.economic.bg/bg/news/7/otkriha-naj-golemiya-akvapark-u-nas-video.html

Живот и здраве от 10.08. сме в Поморие Sunglasses

# 234
  • В.Търново
На някой, ако са му известни цените за аквапарка да пише.

# 235
1-2-3 страници назад ги има цените.

# 236

Ето сайта на Аквапарка  Simple Smile  https://www.sunsetaquapark.bg/#tseni

# 237

В поста точно над твоя има линк-в него има цени. Четете, бе хора...

# 238
  • В.Търново

В поста точно над твоя има линк-в него има цени. Четете, бе хора...
В сайта им не ми се отварят цените през телефона ми.

# 239
40 лв. за възрастен , 20 лв. за дете най-общо...

Незнам колко е довършен....като си тръгвахме миналата неделя, имаше доста кал и пръст около него. newsm78 В Несебър също има аквапарк със същите цени...

Общи условия

Активация на акаунт