На море в Поморие 2016

• 137 169
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да споделя линк със апартамента във който отсядаме обикновенно  https://pochivka.bg/apartament-zhelezovi-o25543
И ние тук отсядаме. Тази година обаче ще сме в новия им апартамент, скоро взеха акт 16.  Grinning

Цената е 75 лв. на нощувка.  Peace

И ние отсядаме при тях вече 4 години поред. Тази година ще ни е за пета година.А къде се намира новия им апартамент и има ли линк към него ?
Joy Joy Joy
Много фенове.Радвам се.Ама ,след като условията са добри и е чисто,как да не се върнеш при тях с удоволствие.Само август месец,когато ни се налага да ходим за два дни не отсядаме при тях.

# 421
Здравейте, тази година две семейства ще почиваме в Поморие. Дали може някой на лични съобщения да ми изпрати линк към апартаменти или къща за гости в стария град с тераса с изглед към морето,близко до центъра на града-най-много 10 мин. и до централния или източен плаж.

# 422
  • В.Търново
Здравейте, тази година две семейства ще почиваме в Поморие. Дали може някой на лични съобщения да ми изпрати линк към апартаменти или къща за гости в стария град с тераса с изглед към морето,близко до центъра на града-най-много 10 мин. и до централния или източен плаж.
Ако може да не е лични, защото всички се интересуваме от това.  Grinning

# 423
Ако може да не е лични, защото всички се интересуваме от това.  Grinning
Аз, за да не звучи като реклама. Simple Smile

# 424
  • В.Търново
Нали за това е темата, за да се препоръчват хотели, квартири, апартаменти, комплекси, да се дава оценки, мнения, снимки. Аз също харесвам много Поморие и се интересувам.  Grinning
Интересувам се и от Аквапарка на Поморие, заслужава ли си цената, пързалките, всичко?

# 425
Харесахме си този апартамент.
https://www.booking.com/hotel/bg/sunshine-apartment.bg.html#form_search
Намира се на Крайбежна 69.Дали някой ходил в Поморие може да каже как е плажа отпред. Казаха ми, че плажът се казвал Рая, но дали е хубав наистина. Дали има хранителни магазини около този адрес?

# 426
  • София
Намира се на Крайбежна 69.Дали някой ходил в Поморие може да каже как е плажа отпред. Казаха ми, че плажът се казвал Рая, но дали е хубав наистина. Дали има хранителни магазини около този адрес?
Здравей!
Апартаментът е в непосредствена близост до плажа, на който ходим ние. Не съм чувала да го наричат Рая. На нас ни харесва, защото е малко по-спокойно откъм навалица и няма забити чадъри. Във водата има скали на около 10-15 метра от брега и оформят нещо като естествен басейн, много подходящ за деца. За плувците това е известно неудобство, защото само от едната страна на плажа могат да влязат навътре. Съседните плажове и от двете страни са хубави, така че ако този не ви хареса ще имате избор. Магазини има наблизо в изобилие, не се тревожете. Имайте предвид, че на картата в booking местоположението на апартамента не е коректно - намира се по на север при новото строителство.

# 427
Здравей!
Апартаментът е в непосредствена близост до плажа, на който ходим ние. Не съм чувала да го наричат Рая. На нас ни харесва, защото е малко по-спокойно откъм навалица и няма забити чадъри. Във водата има скали на около 10-15 метра от брега и оформят нещо като естествен басейн, много подходящ за деца. За плувците това е известно неудобство, защото само от едната страна на плажа могат да влязат навътре. Съседните плажове и от двете страни са хубави, така че ако този не ви хареса ще имате избор. Магазини има наблизо в изобилие, не се тревожете. Имайте предвид, че на картата в booking местоположението на апартамента не е коректно - намира се по на север при новото строителство.
Благодаря Ви за отговора, а на какво пешеходно разстояние е тази улица от центъра на стария град - визирам корабчето на кея и общината? Питам, тъй като не искам да ползваме кола като стигнем там. Апартамент, плаж, център да са много близо.

# 428
Здравей!
Благодаря Ви за отговора, а на какво пешеходно разстояние е тази улица от центъра на стария град - визирам корабчето на кея и общината? Питам, тъй като не искам да ползваме кола като стигнем там. Апартамент, плаж, център да са много близо.

За около 10-15 мин. се стига пеша до центъра.

# 429

silvi_7878, то няма и как да отидеш с кола до там. Просто няма къде да паркираш.
Иначе има си и пейки за сядане и покрай морето също. Мисля, че няма да съжалявате.

# 430
  • София
Цитат
...Апартамент, плаж, център да са много близо...
Това за съжаление е невъзможно в Поморие. Просто центърът е на 10-15 минути от плажа  Simple Smile Трябва да се избира спане близо до центъра или близо до плажа. Това е.

# 431
Цитат
...Апартамент, плаж, център да са много близо...
Това за съжаление е невъзможно в Поморие. Просто центърът е на 10-15 минути от плажа  Simple Smile Трябва да се избира спане близо до центъра или близо до плажа. Това е.
Благодаря на всички за отговорите. Стана ми ясно:)Районът явно е хубав, ще се резервира. Може ако имате време да споделите за аквапарка там. Става ли за деца на 4-5 години, как са цените и т. н.

# 432
  • от Луната
Миналата година почивахме в https://pochivka.bg/apartament-v-dom-donevi-o8507. Дала съм отзиви по назад в темата. Бяхме много доволни.

# 433

Моето предложение за вашата лятна почивка  https://pochivka.bg/kvartira-perla-o1738

Ще се радвам да бъдете наши гости! Simple Smile

# 434
Здравейте! Интересува ме дали е на тихо място Дом Доневи? Благодаря!

Цитат на: Виктоалиа T lnk=topic=914430.msg33635829#msg33635829 date=1472490903
На 25 и ние се върнахме от Поморие. Почивахме в Дом Доневи и съм достатъчно доволна, за да го препоръчам. Всеки 3 ден почистване, веднъж смениха хавлиите и калъфките на възглавниците, чаршафите не  newsm78. Г-н Донев, както и съпругата му изобщо не са досаждали, както чета за някои хазяи в темата. При настаняването помоли ако е възможно напускането да стане до 10ч, но без нахалстване. Квартирата е близо до плажа и още по - близо до центъра. Ако имате въпроси съм насреща  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт