На море в Поморие 2016

• 137 161
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Мнения за Интерхотела?  bouquet
От кога мислите да почивате? Може ли да помоля после за отзиви. поради ограничени финанси и аз съм се спряла на него именно поради факта, че е ОИ и е на достъпна цена.

От 09.07 . Ще пиша разбира се, няма проблем  Hug Hug

# 451
Да, и аз смятам,че храната можем да оценим като добра,въпреки,че според някои е еднообразна.Вярно е ,че през  5-6 дена менюто се повтаря,но аз не се вълнувам точно от тези подробности.
Например въпросът с плажа ми е много по-важен.На практика Интерхотелът няма плаж,но то в цяло Поморие относно плажовете има многооо още какво да се направи.
Това е лично мое,субективно мнение.Свикнала съм на много по-хубави и големи плажове,ама на!- пак ще съм в Поморие това лято. Sunglasses
Правим компромиси с някои условия в името на други. Laughing

# 452
Да, и аз смятам,че храната можем да оценим като добра,въпреки,че според някои е еднообразна.Вярно е ,че през  5-6 дена менюто се повтаря,но аз не се вълнувам точно от тези подробности.
Например въпросът с плажа ми е много по-важен.На практика Интерхотелът няма плаж,но то в цяло Поморие относно плажовете има многооо още какво да се направи.
Това е лично мое,субективно мнение.Свикнала съм на много по-хубави и големи плажове,ама на!- пак ще съм в Поморие това лято. Sunglasses
Правим компромиси с някои условия в името на други. Laughing

Все пак колко е далеч най близкия плаж? Утре ми е срока за плащане , а още не мога да реша.  Thinking

# 453
На 2-3 минути е близкият плаж.Малък е,пренаселен.По-нататък има малко по-голям.На 10минути.Също пренаселен.
Най-хубав е плажът на Грандхотела,но до там-само с кола.
Иначе в "новия град" има по-големи плажове.
Може да се направи още много по отношение на плажовете.Въпрос на приоритет на общината.

# 454
Чак пък пренаселен?
Ние бяхме края на юли и не ни беше толкова гъчкано.

# 455
Чак пък пренаселен?
Ние бяхме края на юли и не ни беше толкова гъчкано.
Ами явно всичко е относително. За някой малък плаж от три реда чадъри си е голям и ОК. За други е малък и колострофобичен. Аз например харесвам и посещавам само и широки и огромни плажни ивици. На другите се чувствам ужасно. На мен всички тези "кърпички" на Поморие, вкл. Уж големият плаж пред Гранда не ми харесват изобщо и са ми малики и нагъчкани. Харесвам само плажът около Сънсет Ризорт в новия град. Някой по-назад беше  писал, че пясъкът бил ЗЛАТИСТ! Ами няма такова нещо. Пясъкът в Поморие си е черен, къде повече, къде по-малко.

# 456
Вярно е, за всеки е различно. До сега пръв в класацията ми е Албена  Heart Eyes

# 457
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично веднъж си направих труда да се опитам да надникна да видя къде е тази плажна ивица пред Гранда и не ми се получи. Явно е някаква супер мъничка в сравнение с Варненските плажове.

# 458
Аз лично веднъж си направих труда да се опитам да надникна да видя къде е тази плажна ивица пред Гранда и не ми се получи. Явно е някаква супер мъничка в сравнение с Варненските плажове.
Абсолютно! Далеч по-малка и тясна. Иначе хотелът е много добър, но и цените са му "хубави". Била съм на тим билдинг там.

# 459
Не обичам да изнасям лекции и да поучавам, само ще се опитам да обясня някои неща за плажовете. Simple Smile

Плажовете са природна даденост - колкото си ги направи морето, толкова.  Широчината им зависи от разположението. Възможно е да се разширят изкуствено чрез натрупване на допълнително пясък, но това, както ще се сетите, е скъпо и става трудно. А и няма гаранция, че морето няма "да вземе" изкуствено натрупания пясък и всичкия труд и пари да отидат на вятъра. Има и добри примери, разбира се.
Източният и Централният плаж в Поморие са със северно изложение и върху им оказват влияние силните северни и североизточни ветрове. По време на силна буря се е случвало вълните да залеят цялата плажна ивица и на места дори да я оставят без пясък. Морето бързо взема пясъка от брега, но бавно го връща. Вълноломите, които разделят плажа на "кърпички", както ги наричате, служат за намаляване силата на вълните и предпазване на брега от наводнения. Преди години имаше дори забити колчета по пясъка със същата цел. Вълноломите подпомагат и образуването на плажна ивица.

Някой по-назад беше  писал, че пясъкът бил ЗЛАТИСТ! Ами няма такова нещо. Пясъкът в Поморие си е черен, къде повече, къде по-малко.

Аз го казах  Peace  Израснала съм на този плаж и го познавам отлично. Пясъкът на Източния плаж е светъл

Постепенно в посока към Централния плаж става по -тъмен, а в близост до езерото си е направо черен, заради високото съдържание на желязо в него. Затова и толкова се нагорещява през деня.

Извинявам се за дългия пост. Дано не съм била досадна.

# 460
Най големият, най малко населен и сравнително чист плаж е в Шкорпиловци. Тишина, спокойствие, релакс/дива Индия/, но не е за мен. Като няма кой да ми се вре в краката или хавлията, то не е работа.
То на всички не може да се угоди, вярно е.
Нямам близки и познати в Поморие, та не го защитавам поради тази причина. Просто ми хареса почивката ни миналата година там.

# 461
  • от Луната
Здравейте! Интересува ме дали е на тихо място Дом Доневи? Благодаря!

Цитат на: Виктоалиа T lnk=topic=914430.msg33635829#msg33635829 date=1472490903
На 25 и ние се върнахме от Поморие. Почивахме в Дом Доневи и съм достатъчно доволна, за да го препоръчам. Всеки 3 ден почистване, веднъж смениха хавлиите и калъфките на възглавниците, чаршафите не  newsm78. Г-н Донев, както и съпругата му изобщо не са досаждали, както чета за някои хазяи в темата. При настаняването помоли ако е възможно напускането да стане до 10ч, но без нахалстване. Квартирата е близо до плажа и още по - близо до центъра. Ако имате въпроси съм насреща  Mr. Green
Да на тиха уличка е. Нашата тераска гледаше към вътрешния двор и първия ден хазяйката от съседната къща направи забележка, че преместила стола и вдигала шум по времето за почивка  Mr. Green

# 462
Здравейте, за първи път ще ходя в Поморие и искам да попитам свободната зона за чадъри къде се намира  newsm78

# 463
Здравейте, за първи път ще ходя в Поморие и искам да попитам свободната зона за чадъри къде се намира  newsm78

На всеки плаж има свободна зона.

# 464
Моля за отзиви за комплекс Релакс :  http://interhotelpomorie.com/pomorierelax/?page_id=12 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт