На море в Поморие 2016

• 137 133
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,много благодаря за коментара ви!За този хотел почти няма информация и се притеснявах,защото имам платени ваучери за началото на септември.Исках да попитам има ли паркинг към хотела и лесно ли се стига до този хотел?Искам също да попитам на плажа има ли свободна зона?А как стои въпроса с анимацията в съседния хотел,Може ли децата,които почиват в Инкогнито да участват в аниматорските игри
 на другия хотел?
Има паркинг има и място на улицата за паркиране. Лесно се стига по улицата покрай Марина Холидей и Сънсет Резорт, Виа Понтика, един два апартхотели и сте до хотела.Има свободна зона. Не съм ползвала анимацията на др. хотел. Оставяха ни по стаите някакви листовки и долу на рецепция за графика на заниманията. Не съм се интересувала какво точно представлява. Може да се ползва от гостите на хотел Инкогнито.
Много благодаря за изчерпателия отговор!

# 511
Здравейте, да попитам по запознатите за този източен плаж, за който все се пише че е много хубав, става въпрос за цялата източна ивица ли, или там има някакъв определен плаж, незнам далу се изразих добре newsm78.Търся апартамент за това лято в Поморие, но никога не сме ходили там и сме малко неориентирани къде да търсим квартирата, искаме да е близо до плажа че сме с количка с бебе и още едно малко по голямо дете, но пък държа и плажа дя е хубав.

На 1 стр. , 1 пост в темата има обяснение за плажовете.

# 512
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
моля за информация за Централния плаж -хубав ли е ? Сега сме на Съни бей а пясъка е като бетон -твърд и гаден .Близко е Централния , понеже току що идваме и още нямаме никакви наблюдения ,затова моля за инфо

# 513
Здравейте, дами! И аз съм се насочила към Поморие тази година. Ходили сме там със семейството преди години. Били сме в старата част. И сега искаме там, но вече имаме изискване и за басейн към хотела. Може ли някоя от Вас да ме насочи кам хотел с басейн в старата част. Благодаря! Wink

# 514
  • В.Търново
Здравейте, дами! И аз съм се насочила към Поморие тази година. Ходили сме там със семейството преди години. Били сме в старата част. И сега искаме там, но вече имаме изискване и за басейн към хотела. Може ли някоя от Вас да ме насочи кам хотел с басейн в старата част. Благодаря! Wink
В Поморие не им е силна част семейните хотели с басейни.И аз търся такива, но нямат.

# 515
В Поморие не им е силна част семейните хотели с басейни.И аз търся такива, но нямат.
Семеен хотел Черно море до южният плаж с басейн. Не съм почивала в него. Сега като бях там го видях на живо и ми хареса. Изглежда много приятен хотел, на хубаво място и близо до плажа  https://mob.pochivka.bg/semeen-hotel-cherno-more-o6655/

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 14:47 от fatalina

# 516
  • В.Търново
Семеен хотел Черно море до южният плаж с басейн. Не съм почивала в него. Сега като бях там го видях на живо и ми хареса. Изглежда много приятен хотел, на хубаво място и близо до плажа  https://mob.pochivka.bg/semeen-hotel-cherno-more-o6655/

Жената иска в старата част.В новата са Черно море, но студиото е 80лв само за спане, отдалечено доста от центъра на старата част.В старата част едва ли ще намерите хотел с басейн без изхранване.

# 517
В началото на темата се коментираше този въпрос-за хотелите с байсейн. По спомен в старата част няма да намерите такъв. Върнете се и прочетете първите няколко страници Peace

# 518
Много,  благодаря! От доста време търся по сайтовете, но нищо не намирам. Все пак реших, че може да се намери някое забутано хотелче Simple Smile Значи ако държим на старата част, ще трябва фа се откажем от басейна Wink Хубав и свеж ден, дами!

# 519
Много,  благодаря! От доста време търся по сайтовете, но нищо не намирам. Все пак реших, че може да се намери някое забутано хотелче Simple Smile Значи ако държим на старата част, ще трябва фа се откажем от басейна Wink Хубав и свеж ден, дами!

Семейните хотели в старата част на Поморие нямат басейни, поради липсата на място за такива. Май само за "Релакс" се сещам.
 От средната категория хотели, басейн има Интерхотела

Басейн има и хотела на Софарма,
но не знам дали не е само за служители на фирмата.

# 520
Е, тези и трите не са семейни хотели.
Русалка, аз разбрах, че дамата търси в старата част. Просто реших да посоча Ч. море, макар че е извън старата част и на южният плаж. Тази година не стигнах до старата част, но преди три години успях да я разгледам. Изобщо не ми хареса нито центърът, нито плажовете. По тази причина отново избрах южната нова част на града. По-зелено, тихо и някак по-курортно ми е. Не харесвам типична градска среда и обичайно я избягвам.Всеки обаче си харесва различна почивка.

# 521
  • BG
Здравейте, разгледах обясненията за плажовете на 1 стр.:вдясно от носа е източния, вляво южния и т.н. (това го обяснявам, да не си помислите, че ме е домързяло да прочета Grinning), но въпросът ми е- кой е по-плитък, защото съм попадала на снимки от Поморие, на които хората на три-четири метра от брега бяха почти до шия.
Все още не съм решила със сигурност дали да е Поморие, но там не съм била и го обмислям като вариант. Доколкото разбрах от прочетеното за предпочитане е старата част.

# 522
  • Поморие
Дълбоки са плажовете само на бунгалата и нудисткия плаж. На всички останали плажове в Поморие дъното равномерно  и плавно преминава от плитко в дълбоко, за разлика от други градове, където или изведнъж става дълбоко, или пък газиш до колене 50 метра и тогава става за плуване. Точно това аз харесвам на нашите плажове - равномерното дъно и липсата на камъни по дъното. Или може би защото съм свикнала... Rolling Eyes Wink

# 523
Източният е плитък. За деца е идеално.

# 524
  • BG
Мерси за отговора, точно това ме интересуваше, че като го гледам Поморие направо врязано навътре в морето и както имам страх от толкова вода на хоризонта, нямаше да е за мен подобно плажуване. Набелязала съм си да търся нещо около Крайбрежна, но няколко ап., които харесах  бяха заети за целия юли и ще се наложи да търся по-обстойно.

Общи условия

Активация на акаунт