Здравейте мили мами и бебчовци
Много прегръдки от нас, защото от дооста време не сме се включвали. Е, ние зъби нямаме, обаче чаровни усмивки раздаваме
)Аз съм много заинтересувана от кашите. Кажи ми, ако обичаш - след като се смели, се вари, нали? Ние у дома напоследък закусваме /големите/ с овесени ядки и трици - и могат да се сварят или само да се накиснат.
Накисвам и зърна жито за кълнове.
Но за малчо - само с накисване дали ще стане?
Пишете ако знаете и как се прави оризовата каша - имаме оризово брашно.
Много се надявам всички болни да оздравеят най-бързо. Включително и ние сме със сополиво носле, капя солена вода. Батковците пият АБ, малчо засега го овардих, но е трудно - само крещя - дръпни се от бебето. Ей, вече се мразя - не знаех, че имам такъв писклив гласец.

лека вечер, мами, давайте рецептите!
?

Супер време, даже по топличко отколкото ми се искаш, но няма да се оплаквам. Днес си купих чадърче, че за нула време ни хвана слънцето и му почервеняха бузките. Малко ме хвана яд, че го взех скъпо, но пък продавача ме и не пита дали ще го взема а направо ми го монтира на количката и аз срам не срам го взех, но нищо, полезна вещ е. Моят юнак преди спеше винаги навън, но сега не спи изобщо, наднича, върти се да изкочи от количката. И вътре вече не спи денем, евентуално дреме за по час следобед. С една дума много се промени напоследък.