Диагноза Вроден ларингеален стридор

• 3 261
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,дъщеря ми е на 1г4м,.Още след изписването забелязах едно леко прохъркване,приличащо на смъркване на сополче...с течение на времето това се превърна в хърчене.Вечер също похърква.Понякога хърченето се засилва,друг път има подобрение...Искам да кажа,че сме ходили по много доктори,като се започне от УНГ и през алерголози, хомеопатия и единствено един професор ни постави диагноза Вроден стридор...Казват,че това се израства и не се лекува,но мен много ме притеснява,защото уж до годината трябва да се израсте,а при нас не минава.
Образува се и някаква храчка,която я дразни и започва още по силно да грухти и когато се изкашля спира.
Моля всички,които са се сблъсквали с нещо такова да споделят мнение и опит.
Извинявам се за дългият и объркан пост,но съм се побъркала вече...

# 1
Няма защо да се побъркаш, щом не се лекува! Може да го израсте и на две, и на три, а може и така да си остане! Ако не и пречи, какъв е проблема, че леко похърква?

# 2
Работата е там,че не е леко...понякога се чува доста силно  и майките си дърпат децата на площадката,защото си мислят ,че е болна.Питам дали има и други деца с подобно хъркане,пробвали ли са някакво лечение все пак или хомеопатия и т.н ...

# 3
зна4е ние сме с астма и сме ве4е на 5 год при нас се появи това смъркване като на сополи преди 2 год но принас след това смъркване се и  полу4ава6е зака6ляне след дилго ходене по лекари поставихани диагноза алерги4ен ринит

# 4
  • Sofia
При сина ми имаше нещо такова, но се получи с първите му бронхоспазми. Когато ги спря, спря и хъркането. Но беше доста дълго време и точно при изкашляне минаваше. Особено нощем се побърквах като го слушам. За да го стимулирам да кашля му натисках едно място на врата. На моменти беше непоносимо. Веднъж личната му лекарка го чу и каза, че е стридор, но не й хванах много вяра. Така или иначе отмина с порастването. Наскоро имаше спазъм и пак се случи, но по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт