Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 363
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Днес и мен ме зарадва шефа, че ми става вече една година във фирмата и решил да ми повиши заплатата  Embarassed Rolling Eyes Laughing и така..
Ха така, браво за хубавата новина!
AIR много обилен обяд Laughing. Програмата ти е била натоварена, но мн празнична и хубава.

# 421
  • Пловдив
Привет военни красавици reverance

Кативита, на патерици, но да сте живи и здрави! Още поне 5*20 да се обичате Hug  bouquet  

Данити, да ти е живо и здраво момченцето! Много щастие и верни приятели му пожелавам!

I miss you, дай Боже всеки му такъв шеф Simple Smile

Аз от сутринта се въртя из кухнята - стягам менюто за утре Rolling Eyes Наобяд сме вкъщи, вечерта пък отиваме при нашите Whistling Пак ще са "3 дни яли, пили и се веселили" hahaha
Бях се притеснила, че подаръците няма да пристигнат навреме (напоследък нещо офлайн магазините за нищо ги нямам Blush), но днес куриера ме зарадва - тъкмо навреме, защото и ММ е на работа Simple Smile
Довечера малките ще творят - искали да нарисуват картичките  Heart Eyes

Изчезвам сега, че ме чака още толкова работа Hug

# 422
Благодаря  всички, които ме поздравиха за вчерашния празник!

Данити, да е здраво , весело и да  има много късмет детенцето ти. А с колата да стигнеш до желани места и без аварии.

На   I miss you да си харчи с кеф повишението!

Парадът утре го пропускаме ,ще разчитаме на ТВ. Колебая се за Военния музей. Снощи минаха за тренировките покрай нас и децата ходиха с баща им да видят техниката.  Утре наистина ще е лудница , проверки , а и тоя студ.  Толкова средства, ресурси за този парад....за какво е това напъване на фона на цялата мизерия. ....Какво доказваме и на кого?
 Но нека да си пожелаем всички ние ,които по някакъв начин сме с свързани с БА здраве и дано един ден армията ни стане модерна!
Все пак утре е голям празник в нашия блок-весело настроение на всички и много поводи за професионална гордост!

# 423
Но нека да си пожелаем всички ние ,които по някакъв начин сме с свързани с БА здраве и дано един ден армията ни стане модерна!
Все пак утре е голям празник в нашия блок-весело настроение на всички и много поводи за професионална гордост!
От твоите уста в божиите уши! Дано този ден дойде по-скоро!

# 424
  • Пловдив
Много поводи за празници. Да са живи и здрави празнуващите и всички около тях.
В тези 3 работни дни ми се разказа играта.  Tired

Утре пак ще празнуваме. И ще ходим на парад /по ТВ/.  Laughing
Дано да не вали.
 Hug

# 425
Здравейте и от мен , напоследък довършваме ремонта и си скъсахме нервите Simple Smile Изгонихме майсторите и сега си майсторим сами. Не че и така няма проблеми, но поне знаем, че само ние сме си виновни Simple Smile и не даваме пари на некадърници. Отърсих се малко и реших да ви нагледам. изпуснала съм мн празници. Кати, пожелавам ти тази хубава годишнина да е началото на още много по 20 в които да се обичате, уважавате и да се радвате на любовта и приятелството което ви свързва толкова години.
Честит рожден ден и на детенцето на Данити със закъснение , но от сърце пожелавам мн здраве, късмет и щастие и мн мн да радва цялото ви семейство.
Това е от мен за сега, лягам, че днес мн работа свършихме с ММ и сега заслужено ще си починем. Мислех да ходим в Арена Армеец на концерта, но напоследък изобщо не мога да седя на едно място, постоянно ме голи гърба и се отказахме, но предполагам че ще е мн приятно, ще чакам някой от вас да се похвали как е било.

# 426
Здравейте, момичета!
Да напиша и аз предпразнично няколко думи.
Кати, честита годишнина! Нека този месец май постави началото на най-вълнуващата част от семейния ви живот!
Честит рожден ден и на детенцето на Данити!
Нека празничният месец май да бъде слънчев и успешен за всички - ученици, майки и всички останали  Peace
Аз преди 2 години бях на концерта в зала Арена Армеец. Много ми хареса. Надявам се някой друг път пак да получа покана от армията.
Желая ви емоционални почивни дни и весело празнуване!

# 427
  • София
ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН! НА ИМЕНЯЦИТЕ ЖЕЛАЯ ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И С КЪСМЕТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШАТА АРМИЯ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО СТЕ СЕ ПОСВЕТИЛИ НА ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО. НА СЕМЕЙСТВАТА НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ ЖЕЛАЯ ВЯРА, СИЛИ, ОБИЧ И ТЪРПЕНИЕ...

Беше време когато много се гордеех с нашата армия, с това, че съм завинаги и неразривно свързана с нея. Армията ни е велика и непобедима, но политиците ни не струват. Съсипаха я...Дано доживеем да я видим обновена, модерна, боеспособна...А до тогава, аз ще продължавам да се гордея с това, което е била някога...

# 428
  • Някъде в Европа...
Привет отново!
Понеже чакате отзиви от концерта - бързам да пиша Simple Smile..Както винаги беше много хубаво и тържествено. Военноморския оркестър имаше великолепна подкрепа от своите военни,  (имаше два сектора с униформени от различните войски), та военноморските при излизане на техния оркестър станаха на крака и си сложиха фуражките и понеже са в бели униформи, бяха впечатляващи. Не излезе оркестърът на Румъния (бше обявен в програмата)
Най-впечатляващи бяха едни мъничета от ЦДГ Мая - гр. Пловдив,  излязоха в гвардейски униформи сред големите гвардейци и правиха хватки с оръжие. Разплакаха ме.. Завърши със светлинното шоу,  а навън имаше и заря..
П. С. Съжалявам за късния пост.. Започнах го още в метрото навръщане,  но поради ред причини на 3 пъти го прекъсвах Simple Smile

Честит празник на нашата армия!
(мисля абсолютно същото като Фло... Но все още има в мен и частичка надежда)
https://youtu.be/O-rB3VqkZ68

Честит празник на именниците!  Да са здрави и носят с гордост името си! 
https://youtu.be/wOEJdLIryF0

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 01:44 от AIR

# 429
Честит празник и от мен! Горда съм, че сме имали силна и горда армия. И пак ще имаме!
Честит имен ден на всички именници. Носете с гордост името на свети Георги Победоносец!
Времето обещава да е слънчево!
Весел празник!

# 430

ГЕРГЬОВДЕН

Молитвата на хлорофила
чу Бог. И свойто чудо прати –
със сребърни игли съшива
дъждът небето и земята.

Огрява слънцето по пладне
за да погали плодни ниви.
Кръвта на жертвеното агне
побратими днес всички живи.

Със букови листа закичен
на бял кон Свети Георги язди.
И като във библейска притча
за син скиталец вдигам празник.

Антонин Горчев

Честит празник на всички!

# 431
  • Пловдив
Честит празник! В нашето веонно блокче днес всички празнуваме. Да сме живи и здрави, да се уважаваме и подкрепяме.
Честит празник на всички, които носят името Георги, Гергана и производни. Живи, здрави, с гордост да носят това хубаво българско име.

Hug 

# 432

Честит празник на храбростта и Българската армия! Нека всички бъдат живи и здрави и горди от това, че са част от БА.
Когато бях малко по-малка, винаги си мислех, че искам бъдещия ми мъж да е униформен, казвала съм ви май и преди, така че днес съм още по-щастлива от този факт.  Party Party bowuu

Днес да ви почерпя и аз, макар и виртуално, татко ми е именик, нека ни е  жив и здрав!

Изчезвам да се приготвяме за тръгване към именика и празника у нас.
Пожелавам ви страхотен ден изпълнен с много емоции!  Hug Hug Hug

# 433
Честит празник на всички колеги и свързани с армията ни.

# 434
Честит празник на Българската армия!
Честит празник на именниците в темата или на  техните близки!

Само да вметна, че концерта от снощи в зала Армеец ще го излъчват днес по Канал 1 от 17.45 ч

Весело настроение в днешния празничен ден!

Общи условия

Активация на акаунт