В името на Република България, да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи,
да дам живота си за нея!
За воинската чест и за славата на бойното знаме! Заклех се!
Честит ден на храбростта и Българската Армия!
Аз, подобно на I miss you като малка си мечтаех да стана войник
Много плаках, като ми казаха, че момиченцата не можели да станат войници... Да, но когато желаеш нещо много силно, то се сбъдва 
Честит празник и на домовете, в които има Георги и производните му имена

Нашите са двама
Сега станахме от едната маса, всичко изпоналяга да зарежда батериите за довечера, а на мен се пада "честта", да оправя и да стегна багажа 
Затова и съм толкова кратка
на всички и усмихнат ден!

Двете ги гледах по тв-то.
. Намерих Стефи в магазин за дрехи. Избираше си тоалет за предстоящо тържество
. Поговорих със Сад Уоман. Изкарали са чудесно на екскурзията, но за сега има много работа и ще ни разкаже по-после впечатленията си. Чухме се и с Албена. И нейното гласче притреперваше. Развълнувана беше и Лунно Цвете. Силно позитивно звучеше Никито. С Кативита си пожелахме армията в скоро време да стане такава, каквато трябва да е. Поздравихме се и с Патенцето. В дома на Мъничето много празник, много вълнение
- имен ден празнува либето ѝ, а двамата заедно - професионален празник. Дунди се стягаше да ходи при свекърите. Смешно се получи, когато звъннах на Дафиновото листенце и вместо нея чух мъжки глас. Насметох се и хък, мък за миг забравих името ѝ и казвам: Търся Дафинов лист 
...по принцип не съм много от ревящите, но сега ми е такъв периода... 
.
се днес да не
.