Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Заклевам се!
В името на Република България, да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи,
да дам живота си за нея!
За воинската чест и за славата на бойното знаме! Заклех се!
Честит ден на храбростта и Българската Армия!

Аз, подобно на I miss you като малка си мечтаех да стана войник hahaha Много плаках, като ми казаха, че момиченцата не можели да станат войници... Да, но когато желаеш нещо много силно, то се сбъдва Simple Smile

Честит празник и на домовете, в които има Георги и производните му имена Simple Smile
Нашите са двама Simple Smile Сега станахме от едната маса, всичко изпоналяга да зарежда батериите за довечера, а на мен се пада "честта", да оправя и да стегна багажа Simple Smile
Затова и съм толкова кратка Hug на всички и усмихнат ден!

# 436
Честит празник на армията и на всички свързани с армията!
Честит празник на всички именници и на техните семейства,много здраве щастие и късмет.
Ние днес сме се отдали на почивка,свекъра ми е Георги и кумеца ми е Георги,но тази година ще пропуснем,че бебка е много малка и не ни се иска да я водим на места където има много хора.

# 437
  • Плевен/Пловдив
Честит Празник на всички военнослужещи и на техните семейства !!!

Честит Имен Ден на всички именници живи и здрави !!!

# 438
  • Варна

Честит празник на всички военнослужещи и на техните семейства.Да сте живи и здрави и бъдете горди от това,че сте част от Българската Армия.

Честит имен ден на всички именници.Нека Св.Георги ги закриля и дава сили във всяко начинание.

# 439
  • на правилното място, в точното време

Честит празник, военни момичета! Бъдете здрави вие и любимите ви момчета! Много се гордея, че моето момче служи в БА! Гледах парада и малко си поплаках, гледах и концерт в Арена, мноооого ми хареса.  Heart Eyes

Загубих се, поради работа, естествено. От сряда наваксвам със съня и ми се струва, че съм хванала сънна болест. До понеделник трябва да си отспя и започвам наново.  Момчето ми ме отвлича за два дни и с нетърпение чакам отвличането. Даже смятам да съдействам  Embarassed
Сигурно съм изпуснала много информация, връщам се да чета! Преди това да честитя на всички, които са имали поводи да празнуват!  bouquet

Надявам се да се включвам по-честичко!  Peace

# 440

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Гледах парада и малко си поплаках, гледах и концерт в Арена, мноооого ми хареса.  Heart Eyes
Това аз ли съм го писала?  newsm78     Двете ги гледах по тв-то.

Flo 51  Embarassed Сега видях, че си ми звънкала, но така е като винаги ходя с един от двата телефона.

Светли е добре и след 23 дни ще стане 1 г. от спирането на Еутирокса.  newsm68

Лека вечер!

# 441
  • София
Хей дружина и днес яко празнувахме! Сега два дни за почивка от празниците и после пак на тръстиката.
Почти на края на парада на мен ми се обади Фейщицата. Оказа се, че не само аз търкалям сълзи, докато гледам нашите войни и техниката... След разговора с нея реших да ви се обадя на всичките. (По-точно на тези, чиито тел. имам) Знаете ли, колко приятно беше? Все едно, че надникнах за малко във всеки дом. Навсякъде се усещаше вълнение, радост, гордост...Намерих Сети-Бети във фризьорски салон. Прави се на красива за своите момчета 4470. Намерих Стефи в магазин за дрехи. Избираше си тоалет за предстоящо тържество newsm56. Поговорих със Сад Уоман. Изкарали са чудесно на екскурзията, но за сега има много работа и ще ни разкаже по-после впечатленията си. Чухме се и с Албена. И нейното гласче притреперваше. Развълнувана беше и Лунно Цвете. Силно позитивно звучеше Никито. С Кативита си пожелахме армията в скоро време да стане такава, каквато трябва да е. Поздравихме се и с Патенцето. В дома на Мъничето много празник, много вълнение Wink - имен ден празнува либето ѝ, а двамата заедно - професионален празник. Дунди се стягаше да ходи при свекърите. Смешно се получи, когато звъннах на Дафиновото листенце и вместо нея чух мъжки глас. Насметох се и хък, мък за миг забравих името ѝ и казвам: Търся Дафинов лист Embarassed. Добре, че момчето ѝ знаеше " партизанското" име, та не ме изпрати по дяволите Mr. Green
С децата се събрахме на вечеря. Наредихме се около раклета, настана веселба и без да се изморявам прекарахме чудесно. Накрая им спретнах хранителна торбичка и ги изпратихме по живо, по здраво.
Е, за сега стига. Не съм изморена, гаджето вече спи, а аз ще чета книжка. Завивайте се, че ще гася електриката hahaha Joy
А, преди това един виц, който научих от снахичката. Свекървата буди снахата и нарежда: ставай снахо, че твоите дружки са станали и всичко са ошетали. А ти... Снахата отговаря: И от твоите дружки почти всичките измряха, а ти... hahaha Mr. Green

# 442
  • Пловдив
Минавам с фенерчето след Фло Simple Smile
И аз си поревах на парада Flutter ...по принцип не съм много от ревящите, но сега ми е такъв периода...  Embarassed

Гледахме на живо и от борда на хеликоптера и малкото си поръча "ей такъв самолет, тате, да купиш ми" hahaha

Фло партизански скри от вас лудницата, която се чуваше от вкъщи... Два дребосъка, мъж, приемащ поздравления по телефона и за капак - ТВ, компютър и детска играчка, всяко със своята си какафония... Hug  bouquet

Сега тъкмо приключихме с празнуването при нашите, че и баща ми е Георги Simple SmileВсичко живо изпозаспа, а мен Сънчо не иска да ме навести Sad
Лошото е, че и книгата не си взех, та ще си потърся, да си сваля някоя, която да чета през телефона... Добре, че са "новите" технологии Mr. Green

Не знам, ще успея ли да се включа отново тези дни - програмата ми се оказа по-претрупана от колкото си мислех...

Гася фенера, завивам се през глава и "отивам" да си намеря някое интересно четиво Simple Smile

# 443
 tiptoe
Всички  smile3524.
Има дати, на които сън не ме лови. Sad

http://www.bulgarianhistory.org/rubriki/arhivite-govoryat/war-quotes/

https://www.24chasa.bg/Article/5460124

ДОБРО УТРО!

Hug

Praynig се днес да не  Wear Umbrella.

# 444
Привет от Хисаря. Разкошно е тук, чак съжалявам,че не сме за повече. Като ви четох и се сетих нещо, по повод "партизанското име" на листенцето. Префи се подвизавах из форума с ПРИЯТНО ПРОСТА.  Twisted Evil Обаждат ми се номичета,но не ми знаят името и се почва: Ами ,аз от бг мама се обаждам,трябваше да се чуем,аз съм..." И аз съесем спокойно си казвам "аз съм приятно проста" иначе съм Наталия. Голям смях падаше, а с тези,които сме продължавали комуникация по късно са споделяли,че им е било неудобно да изръсят" добър ден,търся приятно проста"  hahaha
Сега мисля да му дремна,довечера може да си влезна в роля да ви завия.

# 445
  • София
Ако съдя по себе си, в блокчето цари голям мързел... Днес аз поне съм такава-ленива, мързелива. Цял ден съм с книжка в леглото и не се оплаквам, даже ми харесва Embarassed
Чакам Фейщицата да мине, да ме завие, че иначе ей така отвита ще си заспя...
ФЕЙЩИЦЕеееееее. Simple Smile

# 446
Фло,явявам се! Чух те! Ей ме на! Тишина цари, децата спят,мамите да полазват татковците   Heart Eyes
Ние с любимия преплувахме Хисаря и вече сме хоризонтирани с шоколадче и количка. Ще разказвам повече за хотела,който е супер, но утре. Сега гася ламбите и лека нощ! Hug

# 447
Фей , това с ника ми напомня когато видях Патенцето във ВМА и се чудя как да я извикам ,ама не се сещам за името... и .....ме извикаха от кабинета.

Ах Хисаря. ...да си изкарате хубаво! Братовчедка ми живее там и каза, че е пълно.

Аз пък прах пердета ...е и атакувах мола и още няколко магазина.... Laughing

# 448
Оо последна съм днес.. а така, завити сте добре, приятни сънищаа :*
Ние преди малко се прибрахме от Пазарджик, бяхме на разходка с приятели.. преди това на заведение в Септември. Снощи изпразнувахме, а утре към Пловдив,че Понеделник идва.. дългата работна седмица също..
Хайде заспивам и аз, сладки сънища мили дами!  

# 449
Хайде и аз да мина, ако някой се е отвил след  Фей, да проверя как сте. Всички вече отдавна спят, само аз си кукам по цяла нощ в последно време. Първо да ви поздравя с победата на Кобрата Simple Smile голямо вълнение изживях с този мач и тесащите ме хормони, чак и бебето се по боксира малко за да помогне на нашето момче да победи. Кати, мн смешно ми стана пак с тази случка. Следващия път започваш да викаш "па-па-па" и ако не се обърна на това , на " ПАТКА" определено ще реагирам , а може би и доста други патки ще се обърнат Simple Smile Joy Joy Joy Хайде, пак ще правя опити да поспя поне няколко часа Simple Smile Лека от мен

Общи условия

Активация на акаунт