"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Изгледах го 12ти. Ами и на мен драмата с катастрофата ми е в малко повече.
Ай ся за няква, дето я познаваш от 3-4 седмици, която има наглостта да вземе да се сгоди за човек, с когото е от 2 години... чак толкоз, че да не мислиш какво правиш и да си рискуваш живота, карайки мотор през зимата...нема нужда. Нали не беше много емоционален, щот си пазеше сърцето, как изведнъж така се влюби  Crazy Бе подразних се.  Laughing
Иначе разбирам, че може да има привличане,  че Калин примерно я игнорира и тя и Алекс се харесват, ама чак хвърляния в Панчеревското езеро посред зима с мотор заради нея...мне.

# 496
  • с трима мъже :)
... която има наглостта да вземе да се сгоди за човек, с когото е от 2 години...

offtopic: да попитам само..... какво точно иде да рече това ? Simple Smile  newsm78

# 497
  • ту тук, ту там
Ирония е, Гала.  Peace

# 498
Да, ирония е  Hug

# 499
  • Ню Йорк
Изгледах го 12ти. Ами и на мен драмата с катастрофата ми е в малко повече.
Ай ся за няква, дето я познаваш от 3-4 седмици, която има наглостта да вземе да се сгоди за човек, с когото е от 2 години... чак толкоз, че да не мислиш какво правиш и да си рискуваш живота, карайки мотор през зимата...нема нужда. Нали не беше много емоционален, щот си пазеше сърцето, как изведнъж така се влюби  Crazy Бе подразних се.  Laughing
Иначе разбирам, че може да има привличане,  че Калин примерно я игнорира и тя и Алекс се харесват, ама чак хвърляния в Панчеревското езеро посред зима с мотор заради нея...мне.

Доста индийски привкус взе да има сериала Wink

# 500
  • София
Критикувате Биляна, ама и Василев си има трески за дялане. Биляна не знаела какво иска... ами нормално е, а той къде се бута, след като знае че е заета.
Вярно, че тя започна де, но и Алекс не е без вина. Лесно е да знаеш какво искаш, когато нямаш алтернатива, ако имаш - тогава вече е избор

# 501
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мда, и аз никога не съм се кефела на TV истории, в които изневярата е представена като нещо романтично...

# 502
  • Ню Йорк
Мда, и аз никога не съм се кефела на TV истории, в които изневярата е представена като нещо романтично...

Изневярата е предателство, каквото и да си говорим  Naughty

# 503
А как да я представят Mr. Green ? Имат си терзания влюбените гълъбчета, не е страшна романтика Mr. Green . Пък и реално няма изневяра, само флирт засега. Wink

# 504
  • гр. Варна
Скрит текст:
А как да я представят Mr. Green ? Имат си терзания влюбените гълъбчета, не е страшна романтика Mr. Green
. Пък и реално няма изневяра, само флирт засега. Wink

Е как? Единия път при шкафчетата и другия в тоалетната (все едно са в ученици  Crazy )
Или то...целувката не се брои за изневяра  tooth

# 505
Е, то ако искаш и самото увлечение можеш за изневяра да броиш. Mr. Green
И около какво да се върти сюжетът в момента, ако го няма това увлечение, ъ? Flutter

# 506
АБе аз ги броя черните точки  Crossing Arms

# 507
  • гр. Варна
Е, то ако искаш и самото увлечение можеш за изневяра да броиш. Mr. Green
И около какво да се върти сюжетът в момента, ако го няма това увлечение, ъ? Flutter

hahaha hahaha Не знам...нали се води медицински сериал  Mr. Green

Съгласна съм де - трябва да има драма и любоФ за да има рейтинг  Hug

# 508
  • София
Ами къде да си изконсумират увлечението - таман беше отишла на крака на Сашо, и Калин се довлече... Ако не е той - Миро ще се появи. А тя пък живее до бъдещите свекъри, не се знае кога ще звъннат за сметана  hahaha
Ей, този Миро ще излезе мъж-мечта. Зор да се грижи за чуждо дете

# 509

Общи условия

Активация на акаунт