"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • с трима мъже :)
... не се знае кога ще звъннат за сметана  hahaha

Joy  Joy  Joy

# 511
А на мен много еднообразно взе да ми става - сцените са все с едни и същи хора. Скука!
Дори медицинските  случаи в различните епизоди не могат да внесат разнообразие.
Имам чувството, че ако така продължава, след няколко епизода съвсем ще ми писне от едно и също. Особено пък, ако решат да държат Сашо в кома още няколко епизода и се изредят целия актьорски състав покрай него - да го оплакват или да му се оплакват...

Доколкото разбирам и Калин нещо щял да го закъса здравословно... Остава да почнат и да се лекуват един друг, освен да си сменят партньорите  Grinning.

# 512
  • гр. Варна
Ами къде да си изконсумират увлечението - таман беше отишла на крака на Сашо, и Калин се довлече... Ако не е той - Миро ще се появи. А тя пък живее до бъдещите свекъри, не се знае кога ще звъннат за сметана  hahaha
Ей, този Миро ще излезе мъж-мечта. Зор да се грижи за чуждо дете

hahaha hahaha
Всъщност си права. Явно няма как да отидат на хотел...ако Василев още я обича като се събуди, да очакваме да се награбят някой кабинет или на операционната маса  Flushed tooth

# 513
Хирург и анестезиолог да правят секс на операционна маса? Това е извратеняшко. Трябва да преместят серията в по-късен час.

# 514
Хирург и анестезиолог да правят секс на операционна маса? Това е извратеняшко. Трябва да преместят серията в по-късен час.
Що?
Това е ежедневие в болниците. На операционната точно едва ли, но по стаите?!

# 515
  • Ню Йорк
Що?
Това е ежедневие в болниците. На операционната точно едва ли, но по стаите?!

В стаите за почивка се прави Wink

# 516
  • Там,където се събуждам щастлива.
Това последното сериозно ли?
Някой гледал ли е Радина в театъра? Интересно ми е за впечатления.

# 517
  • София
Не че е изключено, но няма ли опасност да се натресе някой?
Макар че на нощно дежурство е по-спокойно... Wink
Заварката "лекар - медсестра" си е класика. Тук сестрите са  тип Марта Вачкова, но в реалността като ти се завърти едно агънце на 20-тина години...

# 518
О не, вече лекарите особено известните са понадути и имат любовни връзки предимно с лекари. По целите болници се говори кой с кого, няма тайни и никой не се натриса при интимности.
И не е само в болниците и на други места е така.

# 519
  • Там,където се събуждам щастлива.
Бре, много скучно в моя бранш.

# 520
  • София
Това последното сериозно ли?
Някой гледал ли е Радина в театъра? Интересно ми е за впечатления.
Да, в "Чиста къща". Участваше и Йоана Буковска. Точно за тази постановка Радина печели Аскеер и няколко други номинации. Много приятна пиеса и доста забавна. Wink А Радина е страхотна. Peace Точно и затова се изказах, че като театрална актриса е добра, затова неодобрявам определенията като "некадърна актриса". Naughty Просто още й е трудно зад камера. Wink

# 521
Пред камера, пред. Отзад са операторите  Sunglasses

# 522
  • София
Пред камера, пред. Отзад са операторите  Sunglasses

Hug Пред, пред, правилно. Като върша сто неща едновременно и пиша, се получават глупости. Mr. Green

Приятно гледане! Hug

# 523
  • гр. Варна
Надявам се като се разбере кой-кой е и кой-кой обича да се подобри актьорската игра Simple Smile
А за днешната серия - очаквам плява  Tired Василев на легло и да се редуват да му обясняват да се държи и т.н.

# 524
  • София
Надявам се като се разбере кой-кой е и кой-кой обича да се подобри актьорската игра Simple Smile
А за днешната серия - очаквам плява  Tired Василев на легло и да се редуват да му обясняват да се държи и т.н.
И аз. Crossing Arms
Около Захариеви ще е по-интересно: с бебето (и Миро), както и със Захариев и Стилянова. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт