"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Там,където се събуждам щастлива.
Моят сайт засича и сега трябва да чакам, докато го качат....

# 526
Сцената с Камбуров е силна.

# 527
Сцената с Камбуров е силна.

Да , ама на сцената с "продажбата" на бебето ме напуши смях  Laughing по-профанно не можаха да го измислят, все едно се продава краставица на пазара. А аз наивно се чудех какво ли ще измислят от правна гледна точка - дали някое припознаване и т.н. Но да не избързвам- може и да ни изненадат впоследствие

# 528
  • гр. Варна
Сега ще се окаже, че Калин и Наталия имат еднаква инфекция  Laughing

# 529
  • София
Ако имаш толкова гняв, че се налага да биеш боксова круша, не може и не трябва да работиш в болница. Търпение, смиреност, пълен контрол на нервната система - това са характеристиките, които един медицински специалист - лекар, сестра, санитар - трябва да притежават. Peace Не мисля, че в болниците има подобни стаи с боксови круши.

# 530
  • София
Боксовата круша беше по всички стандарти на бъларското нямо кино. Пет минути тишина.  hahaha

# 531
И кое и е на Биляна най-скъпото? Калин ли? Че тя го прежали още след като видя Сашко.

# 532
"Д-р КрАстАва"...
Ех, че забавно сериалче. Laughing

# 533
  • гр. Варна
-Василев се събуди!
-И какво каза?
-Как е мотора?  hahaha hahaha hahaha

Жекова какво толкова се ядоса, че слезе да удря боксовата круша?  newsm78

# 534
 Аз изпуснах първата част, че звукът ми нещо се прецака и докато рестартирам... От какъв зор ще й е най-скъп Алекс на Биляна като го познава от един месец и са били на има-няма една среща? И уж се отказа, а като чу, че се е събудил, веднага тича при него.  Laughing Че и къде й отиде пръстенът пак накрая, уж го сложи, видяха го сестрите, после пак го прибра.

А Генадиева познава ли се с професора отпреди, че изпуснах?

# 535
  • Разпиляна във въображението
Венерическите болести около бъбреците ли удрят? Не съм разбрала, че и Наталия има някаква инфекция.

Най-скъпото на Биляна... Алекс Grinning Обаче врачката едни и  същи на всяка разправя Joy

Малко прекалено ми идва и на Камбуров бебето да е умряло. Все едно, ако някой не е умрял не можеш да се привържеш.

# 536
Изпуснах миналия епизод и не разбрах как Алекс изпадна в кома?

# 537
Оф, пак дълги разговори в асансьора...къде ли отиват толкова нависоко hahaha hahaha
Жекова и главната сестра...

# 538
# 539
  • София
Изпуснах миналия епизод и не разбрах как Алекс изпадна в кома?
Дал газ с мотора на Миро и право в Панчаревското езеро. Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт