"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • ES
Оф, пак дълги разговори в асансьора...къде ли отиват толкова нависоко hahaha hahaha
Жекова и главната сестра...
Жекова е главната сестра

# 541
На менн ми харесва сцената с Камбуров, има контраст с лекаря с трагична съдба, отдал живота си на пациентите, и „бащата” дето смени бебетата, а пациентите му мрат и не му пука.

# 542
  • гр. Варна
Венерическите болести около бъбреците ли удрят? Не съм разбрала, че и Наталия има някаква инфекция.

Най-скъпото на Биляна... Алекс Grinning Обаче врачката едни и  същи на всяка разправя Joy

Малко прекалено ми идва и на Камбуров бебето да е умряло. Все едно, ако някой не е умрял не можеш да се привържеш.
Аз се пошегувах, защото първата му реакция беше да звънне на уролог  Mr. Green

Камбуров и Генадиева много близки ми се видяха в църквата  newsm78

# 543
  • София
-Василев се събуди!
-И какво каза?
-Как е мотора?  hahaha hahaha hahaha

Жекова какво толкова се ядоса, че слезе да удря боксовата круша?  newsm78

Помисли, че ще загубят апаратурата заради това, че Биляна даде цигара на врачката пред очите на американката.

# 544
"Д-р КрАстАва"...
Ех, че забавно сериалче. Laughing
Да,  Joy hahaha
Продажбата на бебето се прави задължително на открито, за да види цял свят. Naughty
Много ясно, че гледачката им е казала едно и също на всичките. Но сцената с цигарата, която Биляна й даде, беше култова. Смях се с глас. "Това са термометри за пушачи" .
А Сашко бързо се събуди, няма да ни мъчат с още сълзи и сополи до леглото му.

# 545
  • София
Биляна тест ли стискаше в ръката си накрая?

# 546
Сцената с продажбата на бебето е малоумна. Кой прави такова нещо на улицата под носа на таксиметров шофьор? Родилката си размаха пачката с пари във въздуха...Абе, нямам думи!

# 547
  • София
Ей, добре че се събуди Василев, че такава траурна серия беше...
Съгласна за продажбата на детето... едно че малоумно измислено и второ - като как мислят да стане документално? Ако е осиновено - трябват документи

# 548
Ей, добре че се събуди Василев, че такава траурна серия беше...
Съгласна за продажбата на детето... едно че малоумно измислено и второ - като как мислят да стане документално? Ако е осиновено - трябват документи

Най-лесно се прави това, ако бащата припознае детето и после вече е лесно осиновяването и от съпругата му. Но засега чак толкова не са задълбавали:)
Много важно беше също детето да се предаде на лично на купувача-само дето не му направи оглед за недостатъци..И каква беше ролята на брокерите в цялата работа  newsm78

# 549
Мисля, че беше химикалката, с която Сашето направи трахеотомия в първа серия.

.И каква беше ролята на брокерите в цялата работа  newsm78
Е, как каква, да приберат неясно голяма сума от поръчителите.
Пък и няма как да стане изобщо без "брокери" .

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 22:00 от Ензим

# 550
Химикалката.

# 551
  • София
Химикалката.
Видя ми се бяло, а химикалката е от прозрачните.

# 552
  • Там,където се събуждам щастлива.
http://novatv.bg/accents/view/11833/%D0%9D%D0%B0-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9E%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D1%81-%D0%94%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%B2/

Тази Наталия много симпатично момиче изглежда.

Според мен Генадиева знае за бебето и за това чака. И Камбуров със сигурност знае.
Жалко, че не развиха историята с Миро и родилката. Все няма късмет този Миро!

# 553
Историята с бебето беше много необмислена, как ще тръгнеш да продаваш бебе в двор на болница посред бял ден?! ooooh!
Също така какъвто и дебил да си, не може да не включиш,  че нещо не е наред! Трябваше Миро да се усъмни нещо, а не да разправя как майката си тръгнала с такси без бебето Stop Naughty
Историята на Камбуров ме трогна много, както и молитвата му в църквата  Peace
Прекалено много наблегнаха на инспекцията на американката и въпреки всички издънки, беше ясно, че ще дарят скенера.

# 554
Май ще излезете прави за трансплантацията.

Дано не, но така ми се струва.

Kalinka, не мисля, че Генадиева знае. Някак иначе щяха да са показани нейните сцени.

Общи условия

Активация на акаунт