"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Съни,  Hug  Laughing
И какво, нищо му няма на Сашинко, бреей, чудо. Flutter
И Билянка била сънувала, и, о, чудо, сбъдна се сънят.  Mr. Green

# 646
Оппа, и аз съм във филма... Сървърът се оправи  Peace

# 647
  • София
Тази вечер май няма да мога да гледам филма онлайн. Има някакъв проблем със сървъра newsm78

Надявам се да докладвате по-важните факти  Grinning
Василев се събуди от комата и си е ок с главата.
Няма амнезия.

ех, каква идилийка.
де да ставаха така нещата и в реалния живот...
е, поне няма да ни мъчат с излишни драми докато е в кома и да му реват на леглото.

# 648
Не знам дали сте коментирали, но сега се сетих- Сашко толкова кри белега, а сега всички го видяха и хич да не се усетят, че е от сърдечна операция..странно

# 649
Е той, нали каза на Миро, че е от катастрофа с мотор. Миро пък после каза на всички, след катастрофата, когато му разкъсаха дрехите.

# 650
  • София
Калин не може да има деца, явно това трябваше да се разбере покрай тая инфекция.

# 651
Е той, нали каза на Миро, че е от катастрофа с мотор. Миро пък после каза на всички, след катастрофата, когато му разкъсаха дрехите.
Аха, пропуснала съм го. Добре, че са се вързали:)

# 652
  • Mediterraneo
Калин не може да има деца, явно това трябваше да се разбере покрай тая инфекция.

А, това пък откъде дойде?

# 653
И аз това се питам.

# 654
Явно Калин го е знаел от по-рано, затова бие отбой по въпроса с децата. А сега като усеща, че губи Биляна, предлага сватба, а "другия въпрос" ще го решава по-късно  Grinning. Явно има някакви смущения в качеството на сперматозоидите и сега разбра, че  прогнозата явно не е добра. Сега ще има пак някакво увъртане за сватбата, тоя път от негова страна.
Май до около 33 епизод няма да видим сватба, пък като се разбере за смяната на бебетата преди 30 години, съвсем няма да се сетят за сватба.

Между другото много готин е този урологът.  Grinning

# 655
  • гр. Варна

Тъкмо щях да питам дали някой е разбрал какво му има Simple Smile
Съгласна съм с логиката ти  Peace

# 656
  • ту тук, ту там
Това отново само предположения на форумните сценаристи ли са?

Явно не. Кога го казаха, уж гледам, но съм го пропуснала!

# 657
  • ES
Явно Калин го е знаел от по-рано, затова бие отбой по въпроса с децата. А сега като усеща, че губи Биляна, предлага сватба, а "другия въпрос" ще го решава по-късно  Grinning. Явно има някакви смущения в качеството на сперматозоидите и сега разбра, че  прогнозата явно не е добра. Сега ще има пак някакво увъртане за сватбата, тоя път от негова страна.
Май до около 33 епизод няма да видим сватба, пък като се разбере за смяната на бебетата преди 30 години, съвсем няма да се сетят за сватба.

Между другото много готин е този урологът.  Grinning

Нали  Wink

# 658
Досега бачках, включвам ТВ да видя нашия любим сериал, гледам Сашо буден и лекува вече даже.

Обаче... в безупречната болница на Генадиев няма ли достатъчно квалифицирани лекари, че се налага всички процедури да се навигират по телефона от проф. Камбуров... newsm78

Ъъъ, има няколко начина Биляна и Калин да имат деца, ако искат, дори да не е с негов материал... теро-реро пак малко.

# 659
Форумните сценаристи познаха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт