"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • ту тук, ту там
Да, допълних се по-горе!  Mr. Green

# 661
Интересен ще е следващия епизод.
Калин избухва и таткото най-сетне идва в София.
Естествено няма да се срещне с Генадиев.

# 662
  • гр. Варна
Форумните сценаристи познаха  Mr. Green
Аплодисменти за RумиK  smile3501  Hug

Е поне в следващата серия бащата на Василев ще се появи в болницата...остава да се засекат с проф. Генадиев  Sunglasses

# 663
  • Бургас
Може и да се видят.. бая епизода минаха  newsm78

# 664
"Не човек, а желязо" е тоя Сашо.
Утре големи драми предстоят, а. Mr. Green

# 665
  • ES

Е поне в следващата серия бащата на Василев ще се появи в болницата...остава да се засекат с проф. Генадиев  Sunglasses
Е кво, като че ли ще се познаят...

# 666
  • гр. Варна
Скрит текст:

Е кво, като че ли ще се познаят...

Мисля, че (поне) Генадиев ще го познае ...

# 667
  • Бургас
Едва ли Калин е знаел за стерилитета. При неговите симптоми и съмнения за простатит, малко изпреварващо  са направили и спермограма, освен другите изследвания. Така, освен че са констатирали простата инфекцията са разбрали и за проблема.

# 668
Хич не го свърта Сашето.
Още като отвори очички и почнаха да го сърбят ръцете за хирургия  Grinning. Пък за късмет и материал не липсва около него ...

Хареса ми репликата на колегата-хирург за късмета и опита. Абсолютно е така. На тези години Сашо не губи време да мисли особено за вероятности, за статистика и за отговорности. Сега няма какво да губи, но след време ще има и тогава ще мисли повече. Сега няма и да разбере какво му се казва.

Калин пак излезе честно момче - всичко си призна, обаче Биляна - имаше кофти изражение - като на хирург, който е решил твърдо да реже без упойка  Wink Горкият Калин - бяха го гримирали като потенциален смъртник. Много болнав вид имаше... Депресията оттук нататък му е в кърпа вързана, а може би и алкохолизмът. Кофти прогноза, ама май това са му приготвили сценаристите. С Кръстева може да направят партия.

Въпреки всичко на мен Калин продължава да си ми харесва.

# 669
  • ES
По физиономия надали. Освен дъртия Василев да не каже, че Сашко тук са го ИЗродили. Ама май няма да е тази болница, защото проф. Генадиев от 15 г. е в тази болница или пък от 15 г. е директор на болницата, не помня как беше.

# 670
Няма да се разбере скоро със сигурност, но за да е по-интересно трябва да има поне един, който да почне да се усеща... Кой ли ще е?

Когато Генадиева дойде да види Сашо, имах чувството, че той ще я нарече "мамо"...
В този ред на мисли - дали няма тъкмо тя първа да усети нещо? Например да сънува някой пророчески сън... Няма само Генадиев да се мятка насън и да се тормози  Grinning.

Генадиева не би изневерила, но за Генадиев не съм много сигурна.
Десет години да чакат дете... Кръстева няма как да не му е предложила тя да му роди, може дори и да са пробвали newsm78. Тя поне е достатъчно луда - и да го помисли, че и да го направи. Но то се знае, че сама няма как да го направи  Joy Та може и да ни изненадат с нещо в тази посока. Не се знае. newsm78

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 21:27 от simpatikonia

# 671
Генадиев старши ще види бащата на Василев, но няма да се сети, накого му напомня. Може и Калин да се сблъска с него и да се погледнат странно.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 22:27 от zoribori

# 672
  • ES
Горкият Калин - бяха го гримирали като потенциален смъртник. Много болнав вид имаше... Депресията оттук нататък му е в кърпа вързана, а може би и алкохолизмът. Кофти прогноза, ама май това са му приготвили сценаристите. С Кръстева може да направят партия.

Въпреки всичко на мен Калин продължава да си ми харесва.

Вярно много грозен го бяха направили, особено като се озъби над Василев да го поздрави за събуждането. И като призна на Биляна за стерилитета малко мелодраматично го изигра, не можах да му повярвам. А по сюжета, ако Калин от опит, че не може да има деца? И сега като изследваше цистита, провери и другото.

# 673
Разговора между Проф. Камбуров и Евгения в миналия епизод в църквата не Ви ли наведе на мисълта, че между двамата е имало нещо в миналото. Защо пък не, Александър да се окаже син на тях двамата и Генадиев всъщност да не е биологичния баща. Rolling Eyes

# 674
Не мисля. Евгения и Генадиев старши имат образцов брак.
Той като не й угоди с нещо, тя го лишава от закуска, та камо ли да му изневери. Жената си го обича, а и той е готов и чуждо дете да й даде, само и само да е щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт