Моля ако някой има отзиви и мнения да се включи с такива. Никъде в нета не откривам.
Предварително благодаря!
не всичко се разбираше,но имаше голям напредък.В момента всичко си прави сам.Единствено впечатление ми направи че не се организират празниците-преди Коледа ги водиха на малка екскурзия за да си получат подаръците от дядо Коледа,но след това нямаше нито Баба Марта,нито 8 март.Вероятно защото са малки,но знам че по други градини се правят някакви програми.
а и то си е късмет там донякъде. Ние ще сме първа група там наесен и затова така разпивам. Сега синът ми посещава ясла в едно ОДЗ доста далеч от вкъщи, а 106 ЦДГ ми е много добър вариант, стига да е читава градината. Благодаря предварително!
и беше опасен за децата.Градината е на два етажа-първа и четвърта група са на втория.Имат двор в който ги извеждат всеки следобед,когато времето позволява,допълнителните занимания са футбол,народни и латино танци,йога и английски език.За другите учителки нямам мнение,защото само един ден се случи сина ми да е с друга и не мога да определя.
, което означава, че почти няма да има шанс и за градина в квартала, няма да се поколебая да запиша и него в 106-та, дано и за неговия набор да има места.
Дори мисля да преместя и батко му там, който ще е догодина предучилищна група. Само за една година ще е там, но ще ни е много по- лесно да ги оставям и взимам и двамата заедно
И само един последен въпрос - като казвате, че сте сменяли шкафове, врати за първа група - това означава ли че всяка година децата се местят в различни помещения или си остават на едно и също място 4 години, защото така има смисъл да се събират пари от родителите и да се ремонтира. Благодаря ви още веднъж
Дори мисля да преместя и батко му там, който ще е догодина предучилищна група. Само за една година ще е там, но ще ни е много по- лесно да ги оставям и взимам и двамата заедно
И само един последен въпрос - като казвате, че сте сменяли шкафове, врати за първа група - това означава ли че всяка година децата се местят в различни помещения или си остават на едно и също място 4 години, защото така има смисъл да се събират пари от родителите и да се ремонтира. Благодаря ви още веднъж